Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leonardo a jeho tři společníci ukradli z mexické banky 12 milionů dolarů. Teď vede jejich cesta do Buenos Aires, kde mají s mužem zvaným Texan vyměnit dolary za pesos. Setkají se s jeho lidmi na parkovišti, kde má proběhnout výměna, ale v okamžiku předávky spustí neznámí muži, kteří byli až dosud v úkrytu, palbu, postřílí Texanovi muže a zmizí i s penězi. Leonardo si uvědomuje, že on a jeho společníci musí získat peníze zpět, protože Texan se jich nehodlá vzdát a pokud je nedostane, bude chtít někoho potrestat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Salamandra Films, Castelao Producciones, Filmax S.A., Lemon Films, Vía Digital, Warner Bros. Pictures Mexico // ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

takový španělský "ocean´s...four" s neméně slušnou atmosférou, kvalitním spádem, zajímavou kamerou a příjemnou stopáží.... no a i na tu aničku v černém se celkem příjemně koukalo, takže ode mě je to za 70% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie na bankovú tému od španiela. Na týpkov, ktorí sa rozhodli zabezpečiť sa na dôchodok inak ako vstupom do druhého dôchodkového piliera sa díva fajn, film má spád a nenudí, len treba rátať s občasným nesúhlasom policajtov a iných ozbrojených zložiek. Celkovo nadpriemer v šuflíku "akcia banka". ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Nalákalo ma tunajšie vysoké hodnotenie. Nakoľko filmy na DVD od VAPETu (pokiaľ sa nejedná o klasiku typu Nosáči) majú dosť diskutabilnú kvalitu. V tomto prípade sa síce jedná v závere o prekombinovanú story ala NEBEZPEČNÉ HRY, ale režisér aj napriek "cool" scenáru má všetko pod kontrolou a trebárs úvodné prepadnutie banky ako reminiscencia na SPOJENCA je takmer dokonalé. A keďže som sa bavil po celých 98 minút a mám slabosť pre "divné" španielske filmy, dávam za 4. Dovolím si ešte vyzdvihnúť vynikajúcu úroveň českého dabingu v ktorom excelujú JIŘÍ DVOŘÁK, MIROSLAV TÁBORSKÝ a VLADIMÍR BRABEC. (24.4.2009) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, jak si s ledovým klidem nakráčeli do banky a pak ji s ještě větším klidem vykradli. Všechno měli do nejmenšího detailu propracované, dokonce i to, ve který okamžik upustit kabelku na zem, aby ji strážný pomohl posbírat. Pak vodili policajty za nos ještě v letadle. Nechali jim poslat dvanáct pizz. Zajímavá kriminálka s neméně zajímavou muzikou. Taky jsem si nemohla nevšimnout, že jeden lupič vypadal jako trošku starší Leoš Mareš. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

No nenaštvalo by vás, kdyby vám uloupili vašich "poctivě" ukradených 12,5 milionu dolarů? To se stane partě týpků, kteří vyloupili banku a chtěli mít vyděláno na stáří...Jenže i sebelepší plán se může zvrtnout. Poté, co se v Buenos Aires výměna peněz zvrtne v krvavé orgie, nezbývá nic jiného, než se postarat o to, aby prachy skončili tam, kde měly původně být. Jenže, jak zjišťuje hlavní hrdina Carlos (Tony Dalton) poté, co mu nevybíravým způsobem zabili parťáka Lea (Jordi Mollà) a jeho milá Monica (Ana de la Reguera) má posloužit jako rukojmí, nebude cesta k navrácení peněz jednoduchá. Za pomoci naříkajícího parťáka Leseria (Silverio Palacios) se pouští do boje se samotným šéfem policie, který jak se zdá, má v loupeži rovněž prsty...Svérázná španělská gangsterka s námětem, kdy není nic jak se zdá, je "příjemná" drsná podívaná, která trochu zaskřípe v nelogických scénách střílečky. Pozorný divák na "šokující" odhalení přijde hned na začátku což vůbec není na škodu a kvalitě snímku nijak moc neubírá. 3 1/2 * ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Zpočátku zajímavá krimi, které se ovšem zvrtne v naivní, místy až amatarérskou podívanou s podivně natočenými přestřelkami (kulky sklo neprostřelí ?) a ještě horšími honičkami. Jeden z hrdinů navíc vypadá jako postarší Leoš Mareš. A pozor na minoritu. ()

ericek 

všechny recenze uživatele

hodně slibný začátek... bohužel v dalším průběhu je to slabší a slabší, takže ani relativně překvapivý konec mě neprobudil ze sílící znuděnosti... 50% ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Ohrozujú nás v živote hlavne tieto veci : nepozornosť, nepresnosť a podraz ! Za film dávam tri hviezdičky a tú štvrtú si bezpečne zaslúžia úvodné titulky :) ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Kupodivu, příjemné překvapení a dle mě lepší než většina zámořské produkce. Má to sice své mouchy, ale ty se dají odpustit, jelikož příběh od začátku do konce v podstatě nemá hluché místo a vše odsýpá v příjmě rychlém tempu. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Film celkem rychle ukrajuje minuty z celkovýho času,ale dost věcí je nelogických,takže se mě chvilkami tříštil celý děj,ale ujde to. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Dá sa to pozrieť, ale raz by stačilo. Jednotlivé nápady, ktoré strácajú na logičnosti dosť citeľne obmedzujú film. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Vcelku príjemná krimi, ktorá ma zaujala. Dobrý námet o tom, ako si štvorica zlodejov chce vopred zariadiť budúcnosť a tak vykradne banku. Všetko nasvedčovalo tomu, že to prebehne hladko no, až kým sa neobjavili nečakané komplikácie a zrady. Záver sa mi páčil a zato dávam takisto veľké plus. Lenže na čom film krachoval boli akčné scény, ktoré boli nevýrazne a na tento typ žánru by som očakával niečo viac. Takisto aj záverečná scéna mala hrozný strih a kameru. Hlavná štvorica boli celkom sympaťáci, ale záporné postavy takisto nevýrazne. Celkovo ma film naviac. Na jedno pozretie to určite stojí, ale človeku veľmi dlho v pamäti neostane a už na druhý deň si naň nespomenie. ()

srdce78 

všechny recenze uživatele

málem to bylo na 4 hvězdy..super muzička, děj se rozběhl superově,ale pak se to trochu znudilo a nebýt finále šlo by to pod 3 hvězdy.. ()

Unrealik 

všechny recenze uživatele

Relativně průměrná akce. Sráží ji přestřelky/honičky, které jsou natočeny hrozným stylem - divák pořádně neví, co se děje. Naopak pozitivním prvkem je celkem překvapivý závěr. ()

Severus007 

všechny recenze uživatele

I přes určité nesmysly musím říct, že celý film je strhující a zajímavý. Konec mě zklamal, proto jen čtyři hvězdičky. A ten malý indián mi byl od začátku nesympatický, naštěstí se jen objevoval a zase mizel, takže mi nestačil začít lézt na nervy. ()

Reklama

Reklama