Reklama

Reklama

VOD (1)

Bavte se a učte s Pocoyem! Každá epizoda Pocoya obsahuje tři Pocoyova dobrodružství (jedno v angličtině pro výuku nových slovíček), písně a rady od Super Pocoya, dětského superhrdiny. Připojte se k Pocoyovi a objevujte svět kolem něj. (HBO Max)

Recenze (4)

w.w. 

všechny recenze uživatele

U nás na STV to už šlo, je to skvelý seriál hlavne pre tie menšie detičky tak medzi 2 - 4 rokmi..Väčšinou sa dej odohráva na bielom pozadí, je skvele farebný a prehľadný. Kto nemáte malé deti, tak to ani nekomentujte - toto není Tom a Jerry ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Kdo nemá doma škvrně, neměl by vůbec hodnotit, poněvadž to naše hvězdičkování nikdy nepochopí. Ale až se mu nějaký malý chroust vylíhne, rychle pochopí, že 8 minut klidu za to vysoké hodnocení stojí... :)) ()

KatkaMach 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál pro malé děti. Má skoro dvouletá dcera se nemůže vynadívat a na youtube pocoya sjíždí ve španělštině. Myslím, že by české televize mohli popřemýšlet a začít dávat nějaké podobné seriály pro malé děti. Opravdu to chybí. ()

Matrix44 

všechny recenze uživatele

Toto by naozaj mali hodnotit len rodicia deti ako tu uz bolo napisane. Obaja moji chlapci maju Pocoya velmi radi. Je to pekne animovane bez zbytocnych rusivych efektov a hlavne bez primitivnych americkych nasilnosti! ()

Reklama

Reklama