Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Recenze (258)

F.man 

všechny recenze uživatele

Opět klasický rom/com. Už jsem si u tohodle žánr zvyknul hodnotit spíše podle obsahu než podle děje. I ten ale v Morganech, možná na cca. dvě vtipné scény nezaujme naprosto ničím. A to navzdory tomu na čem Morganovi staví je až trestuhodné. S. J. P. je navíc děsně staticka až nudná a Hugh to hold nezachrání celé. Did you hear about The Morgans? ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Když tak nějak odmyslíme černobílý ráz filmu, kde nám vnucují, že venkov stojí za starou belu, a že bez New Yorku a neustálého výkonu pracovní činnosti se nelze obejít, což já osobně poněkud nechápu, nemyslím, že by tento film mohl někoho nějak otrávit. Že SJP a Hugh Grant už mají nějaký ten věk není na škodu, ovšem SJP v sobě nezapře Carrie ze Sexu ve městě - někdy až příliš okatě - typický soustředěný výraz, neschopnost vařit, bezmezná láska k NY, ublíženost, zoufalství, hysterie ... Hughovy vtipy však dokáží pobavit za každých okolností a pokud potřebujete vypnout, nijak moc nepřemýšlet, a jen tak se nechat bavit, tento film rozhodně není špatnou volbou. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Tohle byla komedie? Že sem si nijak nevšimla během té 1 a půlhodinové nudy. Jedna * jen a jen za Hugh Granta, mého oblíbence. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

O Sarah Jessice Parker sa vie, že po Lemre Lemravej to ide s ňou dole vodou..ale že Hugh Grant klesol na túto miestami fakt otravnú komédiu, to som až tak nečakal...nezapamätal som si nič z tohoto filmu iba skvelého Sama Elliotta a to je všetko... ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Něco, co už tu několikrát bylo, jen s drobnými úpravami. Sympaťák Hugh a pravej kovboj Sam Elliott. Jinak není moc co chválit. Průměrná romanťárna na sobotní odpoledne. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Pod pláštěm romantické komedie se skrývá spíše mírně humorné drama o narušeném vztahu dvou lidí a opětovaně nalezené důvěře. Podáno možná povrchně a někdy dosti nadsazeně, avšak hlavu a patu to má a vtip pro zasmání se tu občas také objeví. 7/10. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Další z těch kousků, u kterých už na začátku víte, jak vše dopadne. Ale takhle je to se všemi podobnými romantickými komediemi. Čekala jsem, že z nápadu, na kterém Morganovi staví, se podaří vykřesat mnohem víc. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Sarah Jessica Parker je podle mě jedna z nejhorších a nejotravnějších hereček, která měla to štěstí, že se udělala na jednom seriálu, kde jí role prostě sedla. Matka, která chce dítě, ale má s manželem krizi, která se má napravit tím, že jsou v programu svědků, je v jejím případě otřesná, a Hugh Grant to nezachrání. ()

rt12 odpad!

všechny recenze uživatele

Parker je tady až ošklivá, hraje pod psa a Hugh působí jako vosková figurina, která se sem tam zakření v naprosto debilním filmu. Tak co od toho můžou tvůrci očekávat ? ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Poboha! Nekonečně dlouhá a k uzoufání nevtipná romantická (ne)komedie, kde bohužel Sarah Jessica Parker působí jako vypatlaná nána a křečovitě se pitvořící Hugh Grant je na ránu! Kecy, kecy sem tam krásné záběry New Yorku, potom útěk na venkov a zase kecy...no a hezky nasnímaný les, jeden medvěď a...a víte co, když neuvidíte o nic nepřijdete! Zklamání na celé čáře! ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Kdyby v tom nehrála SJP film by ode mě získal pouze 2* ale já mám pro ní slabost. Film byl docela nudný, klasické téma v pozadí, trochu zábavnější momenty nebyli příliš přesvědčivé ale bral jsem to s nadhledem a herci neměli moc štávy. Ale jo občas jsem se i zasmál. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Tak tohle měla být komedie o tom, jak k sobě manželský pár po odluce znovu najde cestu? No nevím, přišlo mi to jako upocené nic, kde dva herci ždímají něco ze svého umění, které kdesi ztratili, a kdyby je ten třetí odstřelil, byla by to rána z milosti. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Spatny. Spatny uz proto, ze to silne kopiruje Vidlaky. No, takze hvezda za snahu o romanci, znovuobjevenou, a humor, ktery tam obas je. ()

Taninaca 

všechny recenze uživatele

Těžko se dá od romantické komedie čekat, že přinese do svého žánru něco nového, tu a tam se to sice nějakému snímku povede a dostane se nad průměr a potlačí kýčovitost do kouta, ale Morganovým se to určitě nepovedlo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ač mám Granta rád a tady se celkem snaží a čas od času utrousí nějakou tu vtipnou hlášku,bohužel nedokáže zachránit všechno.Morganovi sou průhlednou a klišé plnou podívanou,nehledě na fakt,že o nějaké chemii mezi hlavní dvojicí si můžeme nechat pouze zdát.Pár vtipných momentů se tu sice najde,ale je jich opravdu poskrovnu a stačí na pouhé krátké pousmání.Celkově tedy bída a dvě hvězdy za to málo vtipu.Kdo se chce opravdu dobře pobavit u romantické komedie ať protentokrát sáhne jinam.30% ()

Reklama

Reklama