Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (258)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Znáte to, den na levačku, tak si chcete pustit nějakou komedii. Mrknu a vidím, že mám na HDD nový film od Marca Lawrence (Lásce s výstrahou jsem dal 4 * a filmu Hudbu složil, slova napsal jsem dal dokonce plný počet). Nicméně Morganovým nemůžu dát víc, než 2 *. A proč? Jednak za příšerných 15 úvodních minut, kdy jsem vážně uvažoval, že to vypnu. Naštěstí jsem to nevypnul a dočkal jsem se tak pár dobrých vtipů (hlavně od Hugha, Jessice spíše zavazela…) Já se ptám, co se sakra s Lawrencem stalo? Předchozí zmíněné filmy byly romantické, ale uměly si ze sebe dělat srandu a nebraly se vážně. Bohužel, tenhle film se místy bere dost vážně. Sorry, Marcu, ale dnes jen za 40 %. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Průměrná, ale rozhodně ne urážející komedie s několika velice vtipnými momenty, při nichž jsem se zasmál nahlas, jako třeba při scéně s velkým a malým bodyguardem, vyšetřením u lékaře ("Máte rád samolepky, Paule? Pojďte, půjdeme do pokoje s žirafou..."), při seznamování s městečkem, v němž má jeden člověk tři a více povolání (sestřička / číšnice / hasička Kelly), nebo při komunikaci s manžely Samem Elliotem a okouzlující Mary Steenburgen, věrnými fanoušky Johna Waynea a Clinta Eastwooda... Vůbec mi nepřipadá, že Morganovi vytekli ze smrduté žumpy. Prostě jen neoslnili. ()

Reklama

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Když tak nějak odmyslíme černobílý ráz filmu, kde nám vnucují, že venkov stojí za starou belu, a že bez New Yorku a neustálého výkonu pracovní činnosti se nelze obejít, což já osobně poněkud nechápu, nemyslím, že by tento film mohl někoho nějak otrávit. Že SJP a Hugh Grant už mají nějaký ten věk není na škodu, ovšem SJP v sobě nezapře Carrie ze Sexu ve městě - někdy až příliš okatě - typický soustředěný výraz, neschopnost vařit, bezmezná láska k NY, ublíženost, zoufalství, hysterie ... Hughovy vtipy však dokáží pobavit za každých okolností a pokud potřebujete vypnout, nijak moc nepřemýšlet, a jen tak se nechat bavit, tento film rozhodně není špatnou volbou. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Hugh Grant i S.J. Parker jsou mi nesympatičtí od prvního pohledu, navíc Hughův britský přízvuk mě štval po celý film. I přesto jsem se docela bavil a čekal jsem o dost větší průšvih, který se naštěstí nekonal. Vtipné momenty (nebo spíše jen narážky) nejvíce postihují newyorkské obyvatele s protikladem na americký venkov, ale když to řeknu trochu s nadsázkou - myslím, že každý si dokáže představit zatvrzelé Pražáky na vesnici. ()

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne, ne, takto to fungovat nebude. Začíná to už obsazením. Jako SJP mám ráda, ale pouze jako Carrie, jinak je teda docela hrozná, Hugh se sice snažil, ale když k sobě nemá pořádnou partnerku, tak se může snažit sebevíc, a ničemu to nepomůže. Ostatní postavy mohly být výbrány taky lépe. Děj byl taaak nudný, musela jsem si to dát nadvakrát, 103 minut v kuse bych nevydržela. Vtipy žádné, romantika žádná, akce žádná, co to vůbec bylo za film. Ach jo, a přitom námět vypadal tak slibně. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)

Reklama

Reklama