Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Znáte to, den na levačku, tak si chcete pustit nějakou komedii. Mrknu a vidím, že mám na HDD nový film od Marca Lawrence (Lásce s výstrahou jsem dal 4 * a filmu Hudbu složil, slova napsal jsem dal dokonce plný počet). Nicméně Morganovým nemůžu dát víc, než 2 *. A proč? Jednak za příšerných 15 úvodních minut, kdy jsem vážně uvažoval, že to vypnu. Naštěstí jsem to nevypnul a dočkal jsem se tak pár dobrých vtipů (hlavně od Hugha, Jessice spíše zavazela…) Já se ptám, co se sakra s Lawrencem stalo? Předchozí zmíněné filmy byly romantické, ale uměly si ze sebe dělat srandu a nebraly se vážně. Bohužel, tenhle film se místy bere dost vážně. Sorry, Marcu, ale dnes jen za 40 %. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Romance bez špetky romantiky, komedie bez smyslu pro humor a pokud mělo být drama to zpackané finále, tak ani to ne. Ono koukat sto minut na úlisnou Parker a znuděného Granta není také žádný med. Hlavní role tedy spíše připadla nechtěnému humpoláctví státu Wyoming, ale i z jeho krás a tradic bohužel moc neuvidíme. 30% ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Otřepané vtipy a naprosto nesourodá dvojka Parker-Grant. Film měl být zřejmě vzpruhou v jejich upadající kariéře, ale žádným milníkem se rozhodně nestane. Sarah Jessica Parker představuje strašně protivnou ženskou, která v životě nezapnula sporák a nevytáhla paty z NY (asi tak desetkrát horší Carrie ze SATC) a Hugh Grant celou dobu jen mumlá kraviny svým roztomilým britským akcentem. Story je naprosto průhledná, ještě že na Wyomingskou přírodu se alespoň hezky kouká. Nejlepší výkon tu podal ten medvěd :-) ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Neurotičtí Newyorčané, kteří žijí v domněnce, že za Brooklynským mostem končí civilizace, si mě na svoji stranu získají vždycky, Morganovým se to ale úplně nepovedlo. Ono by ani tak nevadilo, že postava Sarah Jessiky Parker (neočekávaně) připomíná jakousi light verzi Carrie Bradshaw (ano, stejný rozmazlený diblík, tentokrát však s čínskou adoptovanou holčičkou - že by inspirace Charlottou?) a že Hugh "Daniel Cleaver" Grant poztrácel většinu charismatu a do romantické komedie se proto vůbec nehodí. Největším problémem je fakt, že Morganovi nenabídnou nic, čím by aspoň trochu vyčnívali z masy jim podobných. Chybí víc romantiky, komedie, konfliktu, všeho... Možná i proto jsem na Morganovi nekoukal v kuse, nýbrž natřikrát. P.S. Mary Steenburgen by sarahpalinovské republikánské venkovanky mohla hrát až do skonání světa, po Návrhu tu v této šabloně znovu exceluje :) 50% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Od dua Lawrence - Grant se mi líbil film Hudbu složil, slova napsal takže jsem se na Morganovi docela těšil a doufal jsem, že na tenhle povedený film navážou. Boužel se tak nestalo a Morganovi se zařadí boužel do dlouhé řady stupidních romantických komedií. Hugh Grant předvedl docela standartní herecký výkon za to Sarah Jessica Parker by mohla hrát třeba ve VéKáVéčkách. Vtipných scének boužel velmi málo a příběh je až moc průhledný a doslova dementní. Což jsem sice čekal, ale doufal jsem, že se sem tam zasměju. 2* za solidní lokace a Granta. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)
  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)
  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)

Reklama

Reklama