Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve světě zvaném Mirabilis jsou lidé závislí na vzácné substanci, která je zdrojem veškeré magické síly. Substance však pomalu dochází a zlé mocnosti chtějí převzít kontrolu nad jejím zbytkem. Proti nim podle starodávné věštby povstanou válečníci, kteří budou muset bojovat o záchranu svého světa… (oficiální text distributora)

Recenze (42)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je alespoň supr vědět, že fantasy film fakt není snadný natočit, ještě když má být přesně podle představy scénáristy, který to s tím nemyslí špatně. Jenže když Vám tam nějací retardi melou každou chvíli o nějakym posranym tiblíku, u kterýho si doteď nedokážu stoprocentně představit, co to je a že elfové se bijou s gnómy a podobný blbosti. Vyzní to ve skutečnosti fakt strašně blbě. Pokud se to nenatočí přirozeně, pak je to v prdeli. Takovýhle kecy bych zvládnul ve hře, ale ve filmu, který má celkem tři hodiny? Měl jsem problém dokoukat první část a to přitom mám fantasy filmy docela rád. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jak jsem napsala komentář k filmu LOTR ... když je výjimečný námět, scénář a všechno kolem, tak je radost se dívat na fantasy film. Určitě se přikláním k názoru, že kvalitní fantasy film viditelně není lehké natočit ... nic moc ... spíš nic než moc. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Tento dvojdílný film mne moc nenatchl, zpracování a kvalita animací je naprosto slabá a na dnešní dobu nepochopitelná. Příběh dost nezajímavý. Co potěší je maximálně to, že tu hrají David James Elliott a Christopher Lloyd, jinak je to dost ztráta času. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem koukal po Merlin a válka draků a proti tomu jsou Rytíři krvavé oceli klenot. Ale jinak mě i tohle dílko zklamalo, příběh je jak nastavovaná kaše, slabé triky a absolutně zbytečně dlouhá stopáž. Není tu prostě nic, co by nějak zvlášť zaujalo. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Mno.... Vypadalo to ze začátku nadějně a zajímavě, ale pak to šlo do čím dál tím větších sraček a nudy. Jen kecy, kecy a kecy a to ještě úplně o ničem... Po hodčce jsem to vypl, protože to fakt nemělo cenu a další minuty by byla jen ztráta času.... Dávám 1*, za nápad a pokus o historické fantasy, leč hrubě nepovedené, dlouhé a nudné...... 25% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tady si dali aspon trochu záležet na maskách. Jinak kvalitou to připomíná levný, estonský power rangers. Christopher Lojd vypada jak Tyna Turnerová. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Oko šlohlo kyblík a plemeno vyslalo čtyři rytíře nebo co, aby ho šlo hledat. U toho Bolla se tý debilitě člověk může aspoň zasmát, ale tady nešlo ani to. Zajímalo by mě, čím se necham příště zase nachytat. Docela se bojim. :D ()

m.krudenc odpad!

všechny recenze uživatele

Úplná katastrofa, nedá se na to dívat. Chudák Christopher Lloyd, ten musel trpět, měl by se radši vrátit do budoucnosti. Tohle se nedá dodívat. ()

Bat55 odpad!

všechny recenze uživatele

Chabý scenár, totálne zlá réžia, nepresvedčivé herecké výkony, slušný námet. Bol tam potenciál, lenže s takto posraným a dojebaným scenárom, sa z toho priveľa vykúzliť ani nedalo. Prirátajte si k tomu zlú réžiu a hercov a máte na svete ďaľšiu blbosť. Dodnes ľutujem vyhodených peňazí, presnejšie 1.97 eur. Hnus. /5%/... (ospravedlňujem sa za vulgarizmy, ale inak to nejde, to fakt nie). Slabota! ()

Hanyou odpad!

všechny recenze uživatele

Na cestu se vydává společenstvo tyglíku složené ze skeptického rytíře (který se poté vydá rozbíjet atom), hysterické elfky, týpka, jehož účel mi je stále nejasný a goblina na kterého funguje jen obrácená psychologie. Přííšerná pakárna, s příšernými dialogy, nesmyslným chováním všech zúčastněných postav, kde lidé bydlí v neobydlených krajinách a pustina se rovná hornické město. Rozhodně stojí za zhlédnutí už jen pro svojí špatnost. ()

DarkDemon odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi Fantasy tak se na to nedívejte. Vedle toho je i dílko Uwe Bolla - Ve jménu krále naprostým skvostem světové kinematografie. Triky jsou směšné, prostředí ubohé ... pro scénář, režii a herecké výkony nedokážu najít jediné slušné slovo. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Teplé fantasy, které jenom dopomáhá k tomu, aby běžní diváci tímto žánrem pohrdali. A ten nechutně zkopírovaný plakát snad radši ani nekomentovat. ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Doporučuju pokud seženeš někoho kdo se s tebou chce vysmát velice špatnýmu filmu. Hloupý rozhovory, nerozumný chování. Pokud chceš normální fantasy od fandů D&D tak http://www.csfd.cz/film/253864-gamers-dorkness-rising-the/ anebo na trailer, ve kterým Rytíři vypadaj epicky. Stručně obsah filmu: na výpravu se vydala banda kreténů. SPOILER Má zachránit svou vesnici nalezením tyglíku, který nakonec zničí. Na výpravu to byli ti praví protože se spojili v zármutku nad nějakou mrtvou holkou. Borec má střelit návaděným šípem do draka, všichni se loučí se životem kdyby netrefil, jedna rána, drak padne - no von střelil vobyčejným protože je rebel. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

...Až nápadne veľa podobností s Pánom prsteňov sa tu objavuje....a bohužiaľ počas celej dĺžky filmu sa film nedokáže zbaviť plagiátorstva, čím celý príbeh zovšednieva a stáva sa bezvýznamným......nejde síce o katastrofu...to nie!!!....ale... ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Fantasy sa točí veľmi málo, a aj to čo sa natočí zvyčajne nemá úroveň. Na kvalitné fantasy totiž potrebujete kvalitnú zásobu finančných prostriedkov. To sa prejavilo aj na tomto kanadskom projekte, kde digitálne efekty pôsobia na prvý pohľad pomerne umelo. Na druhej strane dielo disponuje slušnou výpravou, dobrou kamerou a strihom. Scenár je priemerný, masky dostačujúce. Veľkým negatívom však je chýbajúca fantasy atmosféra, kde ma aj napriek jasnej snahe tvorcov nedokázalo dielo vtiahnuť du deja ani z 1/10 ako Pán Prsteňov.. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

"Táhněte, hnusné plemeno!" - "My nejsme plemeno!" - "A jak to mám poznat?" ... No, a tak to jde pořád. Dialogy byly buď tahle debilní už v originálu, nebo to dorazil překlad, ale v každém případě to jsou konverzační perly... A hlavně tedy nevím, jak jsem mohl doteď žít neznaje TYGLÍK! ... "Pamatujte! Tyglík - nebo smrt!" ... Inu, těžká volba. ()

Reklama

Reklama