Reklama

Reklama

A Haunting in Connecticut

(TV film)

Obsahy(1)

Dokument líčí hrůzný osud rodiny, terorizované nadpřirozenými silami. Příběh začíná koupí domu v Connecticutu, nedaleko nemocnice, kde je léčen jeden ze synů. Již krátce po nastěhování je ale odhalena temná minulost budovy. Zjišťují, že jejich nový domov, nacházející se poblíž místního hřbitova, je bývalou márnicí. Obyvatelé v domě slýchají hlasy, zjevují se jim postavy a jejich život se mění v traumatizující boj s děsivými přízraky. Snímek, zpracovaný hranou formou, je doplněn o autentické rozhovory se členy rodiny, kteří o hrůze vypráví. (oje)

(více)

Recenze (4)

oje 

všechny recenze uživatele

Přestože se jedná pouze o dokument, povedlo se vdechnout mu jakousi mrazivou atmosféru. Působí téměř jako televizní film a v porovnání s filmovou verzí z roku 2009 se tváří díky ne-tolik-dramatickému zpracování reálněji. I prostředí je o něco temnější. Zapůsobí a postraší, hold v jednoduchosti je krása. Přesvědčivé výpovědi donutí diváka zapochybovat zda něco mezi naším světem a druhým břehem přecijen neexistuje. Podobným dokumentárním snímkem o setkání s duchy je Real Amityville horror, který byl rovněž zpracován i do filmové podoby. Alternativa: Real Amityville Horror. ()

Grim 

všechny recenze uživatele

Vďaka tomuto dokumentu sa jeden môj kamarát obrátil na kresťanskú vieru. Človek by neveril, akú silu má dokument...a zvlášť tento... ()

Dr.Gogo 

všechny recenze uživatele

Ten nasranej démon ve sklepě je fakt hustej týpek (moje profilovka), toho potkat, tak se zeseru naruby, nejspíš tam hlídal průchod do záhrobí a šéfoval ostatním mrtvým duším, kterých je v tom domě „požehnaně“. ()

Reklama

Reklama