Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Závěrečný příběh z cyklu autorských detektivek scenáristy a režiséra Zdeňka Zelenky je hlavně napínavým pátráním po osmnáctiletém Patriku Sahulovi, čerstvém absolventovi střední školy, který je důvodně podezřelý ze spáchání dvou vražd. Případ je o to závažnější, že oběťmi byli mladíkovi rodiče. Policie na začátku vyšetřování Patrika zcela vyloučila z okruhu podezřelých, neboť v době spáchání činu byl na statku daleko od Prahy. Jediným, kdo stále sbírá důkazy proti mladíkovi, je dnes již zkušený kriminalista Kamil. Ani on, ani Kalendová nemohli na samém začátku vyšetřování tušit, jak složitý a nejednoznačný případ před nimi leží a jak těžko se doberou jeho vyřešení. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Kelinej 

všechny recenze uživatele

Někdy bych si vážně usekl ruce. Zapnout si z nudy zrovna toto dílko bylo za trest. Ploché postavy, příšerné dialogy, i hvězdní herci hrají jako na školní besídce. To opravdu točil Zdeněk Zelenka? Tak to jsem netušil, že to s jeho profesionální úrovní jde tak z kopce... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • V čase 1:19:56 přijde Květě Kalendové (Jiřina Bohdalová) SMS. Poté, co ji otevře, má na mobilu aktuální čas 11:43 a čas odeslání SMS 11:42 dne 1. května 2011. Nicméně e-maily, které Kalendová čte v čase 1:03:57, pochází až z roku 2012. V SMS se také nachází překlep – namísto slova „nehledejte“ je v SMS uvedeno slovo „nehlejte“. (David7)

Reklama

Reklama