Reklama

Reklama

Ach, ty vraždy!

(seriál)
všechny plakáty
TV spot 6
Česko, (2010–2012), 10 h 59 min (Minutáž: 87–100 min)

Režie:

Zdeněk Zelenka

Scénář:

Zdeněk Zelenka

Hrají:

Jiřina Bohdalová, Václav Jílek, František Němec, Filip Blažek, Jiří Schmitzer, Josef Dvořák, Jan Hrušínský, Viktor Preiss, Petr Kostka, Martin Kraus (více)
(další profese)

Epizody(7)

Doktorka Kalendová, advokátka v důchodu, často pomáhá svému vnukovi Kamilovi, nepříliš šikovnému policistovi, řešit vraždy. Nebojí se vyšetřovat v přestrojení, v čemž jí pomáhá i to, že je ochotnicí a má spoustu kostýmů. (Česká televize)

Diskuze

YumiOkami

YumiOkami (hodnocení, recenze)

Pamatuju si,že jako malá jsem se bála posledního dílu..  Radši se k tomu už nebudu vyjadřovat :-D

Marthos

Marthos (hodnocení, recenze)

Včerejší díl byl poslední kapkou mého poháru trpělivosti. Policista vracejícící se do domu zavražděného lobbisty pětkrát za sebou, aniž by vzbuzoval podezření, že "něco není v pořádku"? Zelenka patrně žije v nějakém vlastním světě.

mibara

mibara (hodnocení, recenze)

Troufám si tvrdit,že tento seriál se do Zlatého fondu nedostane.To už je Bohdalová lepší jako důchodkyně Loubalová v seriálu Přejděte na druhou stranu.

jolinin

jolinin (hodnocení, recenze)

Tak jako dobrý, no. Jenže jsem si u toho chystal večeři a když jsem se otočil od televize k plotně a jen jsem poslouchal dialogy, měl jsem nutkavý pocit, že poslouchám králíky s klobouku jak svádí rákosníčka.

Dany Bee

Dany Bee (hodnocení, recenze)

Pořád sranda a o nic nejde,pohodovka na večer...do první vraždy v přímém přenosu...trochu zamrazí. Zvlášť ,když šlo o postavu, která nevadila...snad i člověk pro ni měl pochopení. Děj ubíhal jako u Donutila 3x s.... Oproti "Kriminálka staré město" kterou do konce nejsem schopna dokoukat, je to příjemná změna.

Marthos

Marthos (hodnocení, recenze)

Osobně se domnívám, že to bude příjemný seriál. Zelenka si dal delší pauzu, během které sice vsadil na špatného koně (pohádky mu opravdu nejdou), ale detektivky umí (viz. jeho filmografie). Navíc se podívejte na to herecké obsazení: Bohdalová, Hrušínský, Preiss, Kostka, Němec, Postlerová, Štěpánek, Štěpnička, Plachý, Schmitzer, Dvořák. V době, kdy se na obrazovce vyskytuje ta nejhorší šmíra, která nemá o herectví ani potuchy, je to doslova malý zázrak. Nezbývá než se těšit na podzim.

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

Tohle ale bude víc sranda než detektivka. Zdeněk Zelenka se vyjádřil v tom smyslu, že chce navázat na svou inscenaci Paní Piperová zasahuje. A to je komediální briliant.

Agatha

Agatha (hodnocení, recenze)

rretro: Zeptej se kattky20, ta to asi viděla, když už hodnotí...

 (hodnocení, recenze)

Mám silnou obavu, že to dopadne přesně tak, jako další české "krimi" seriály poslední doby.

Agatha

Agatha (hodnocení, recenze)

To bude taková malá "To je vražda napsala", 20 řad to snad mít nebude:-) Ale už se na to těším, konečně zas po dlouhé době nějaká lepší role pro Jiřinku...teda doufejme.

Reklama

Reklama