Reklama

Reklama

Zůstaň, prosím

  • Česko Práce na dvojí úvazek (neoficiální název) (více)

Jackson White měl jednoduchý život. Jeho vzhled, inteligence i fyzické schopnosti mu otevíraly bezbřehé možnosti. V Los Angeles se nechal zlákat hudebním průmyslem, ovšem zásluhou peněz a zdánlivého společenského postavení se vzdálil svému pravému já. Když se jeho osobní i profesní život ocitá v troskách, dozvídá se o kritickém zdravotním stavu svého otce. Vrátí se tedy domů, aby se o něj postaral. Zpět v Severní Karolíně se setkává s dlouho zapomenutými přáteli i neznámou dívkou. (Filmbox)

(více)

Recenze (3)

anderson 

všechny recenze uživatele

"Posmrtná" romanca, ktorá - či už veríte alebo nie - zanechá v každom určitú emóciu. A ďalší film v ktorom sa zrkadlí dosť nevyužitý Mischin talent. (4.4.2021) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nepřesvědčivé. 1) 34letého Australana Ryana Kwantena (hlavní postava Jackson) jsem si doslova zamiloval v seriálu True Blood a tak jsem okamžitě chňapl po možnosti podívat se na něho i v jiném filmu. No zde žádného sexuálního idola nepředstavoval. 2) Téma vztahu otec - syn i nacházení sebe sama mě zajímá. Zde ale jdou tvůrci jen po povrchu a prostřednictvím plytkých dialogů prezentují moudra na úrovni IQ 90. 3) S přihlédnutím k překvapivému konci a zejména představiteli hlavní role nakonec tři hvězdičky dávám, ale jen s mihotavými paprsky. ()

Reklama

odvedle 

všechny recenze uživatele

„One life can change the world!“ Zo začiatku sa nohavíc Ryana Kwanta držala pekná nuda, a ani som nevedel o čom presne film je, jasne o vnútornom boji hrdinu, zomiera mu otec, nesplnené sny úspešného herca atď., avšak ak vydržíte pozerať do okamihu, keď je záber na prah dverí s peknými ženskými nohami, tak myslím, ye nebudete ľutovať. Záver, keď sa odkrývajú karty a film sa rúti do finále, je zaujímavý, celý dej začne do seba zapadať. Film útočí sa city a núti sa zamyslieť. Idea je potom jasná: nepleťme si bohatstvo s peniazmi (Don’t confuse wealth with money)! ... Avšak film sa nezaobišiel bez režijných chýb, ako dvojité nalievanie piva do prázdneho pohára počas jedného monológu, a iné chybky, ktoré padnú hneď do očí. Herecké výkony dobré, Mischa Barton kočka, to sa musí uznať, scenár sa dá stráviť, soundtrack podľa môjho gusta. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama