Reklama

Reklama

Maturitní sex

  • Česko I Bart má holku (více)
Trailer

Maturant Danny (Steven Kaplan), jehož rodiče se nedávno rozvedli, se chystá na maturitní ples a jediné, co mu schází ke spokojenosti, je dívka. Bydlí totiž ve floridském komplexu důchodců a tam o pěknou mladou holku prostě hned tak nezavadí…  „Jaká jiná noc v životě může být důležitější? Snad svatba, ale u té hrozí, že skončí rozvodem.” mudruje Dannyho kamarád Craig při polehávání u bazénu ve floridské kolonii důchodců, které oba říkají domov. O jakou noc jde? Samozřejmě o maturitní ples. A maturant Danny (Steven Kaplan) chce jenom to, co by chtěl na svém maturitním plesu každý normální mladý muž - prožít s hezkou dívkou trochu lásky. Má už objednaný hotelový pokoj, limuzínu i smoking a jeho nedávno rozvedení, poněkud dysfunkční rodiče, kteří sami hledají lásku (William H. Macy a Cheryl Hinesová), mu ze všech sil drží palce. K dokonalosti večera ovšem chybí jediná, leč zásadní věc - dívka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná komedie, neni to ani vyloženě zábavný, natož prdel a neni to ani sračka. Příběh je takovej typicky prcičkovskej a hlavní postava je nápadně podobná Jasonu Biggsovi, takže je jasný na čem sme a co se od toho dá očekávat ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zdejšímu hodnocení překvapivě dobrá komedie o tom, jak těžké může být, pokud žijete v Americe, sehnat holku, která s vámi půjde na maturitní ples. Musím říct, že já jsem se u filmu bavil, sice nebyl nějak přehnaně vtipný, ale na druhou stranu nebyl ani trapný. Tohle je zcela jasně nenáročně komedie střihnutá stylizací někam do 70. či 80. let, a mně to naprosto vyhovovalo. Žádný trapný humor nebo humor za každou cenu se zde absolutně nekonal, celé to bylo v mezích slušnosti a dá se říci, že film se spoléhá spíše na inteligentnější humor, nežli ostatní tuctové teenagerovské komedie. Tím se naprosto vymyká průměru a já si ho tak za nějakou dobu vybavím mnohem snadněji než mnoho jiných podobných komedií, kde jde právě jen o ten trapný humor. Takže u mě převládají příjemné a sympatické pocity k tomuto filmu, navíc méně známí herci tomuto filmu dodávají na sympatiích. Takže já jako divák jsem spokojený a jsem rád, že se nedostavil další trapný fekální humor nebo nahá těla či něco jiného. A jsem rád, že stanice HBO tento film pojmenovala jinak, nežli Bontonfilm, který ho distribuoval na DVD a pojmenoval ho zcela nelogicky jako "Maturitní sex", kterého se navíc divák ani nedočká a ani o něj v tomto filmu vůbec nejde. V HBO se drželi originálního názvu a to je z mého pohledu velmi sympatické. Takže já byl s filmem spokojený a uděluji čtyři hvězdy. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Ach ten český název. Ach, ach. Pěkně mě zmátl. Tohle byla hovadina na entou, komedie o ničem, naprosto bez vtipu, prostě krávovina. Bléééééééééééé ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Maturitní sex? To naši distributoři zase něco hulili, než přišli s tímto absolutně nehodícím se názvem? (Na HBO to běží pod korektním názvem "I Bart má holku." No, asi nemá cenu pozastavovat se nad nelogickým uvažováním distributorů, ale spíše nad podezřele nízkým hodnocení. Film by se IMHO měl pohybovat někde mezi 50 - 60 procenty, protože toto je čiročirý průměr. Pokud ovšem někdo očekává rozjuchanou "prcičkovskou" řachandu, která z názvu čouhá, musí být nutně zklamaný. Překvapivě citlivě natočený odpočinkový film na nedělní odpoledne. Lepší 3* ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná snad retro komedie (celé to má vzhled 70. let) o klukovi, který zoufale shání holku na maturitní ples. A o sex vůbec nepůjde. Ty české distribuční názvy fakt nechápu - Trestatel je přeložen jako Kat, Genová generace jako Generace Gen, a film o tom, že Bart našel holku (Bart Got a Room), nepravdivě odkazuje v českém názvu na nějaký maturitní sex. Který zde fakt vůbec není a ani ten film o tom není. Vypadá to celé - určitě schválně - jako film ze 70. let, je i podobně stavěný, takže nečekejte žádnou větší akci, i když i na tu dojde, ale spíše konverzační komedii na téma, jak sehnat holku na maturitní ples. Ne, skutečně ten kluk nechce zasunout (nebo možná jo, ale nikde se o tom nemluví), jen chce, aby maturitní fotka, která mu zůstane pak na celý život, měla pro něho nějakou kladnou hodnotu. Jenže ta roztleskávačka, co ji každý den vozí v autě a vypadá to, že snad něco by mohlo být, se mu nakonec vysměje, jak si mohl něco takového jen pomyslet, a tak začíná šílený souboj s časem, protože maturitní večírek je za dveřmi. Tatínkův nápad najmout profesionální prostitutku nakonec nedopadne ale ani trochu dobře (ale zase je to veselá historka), a dojde ještě k několika podobným příhodám, než vše v podstatě šťastně skončí na mazel tovu - neptejte se mne, jak k tomu dojde. Protože když se naladíte na onu příjemnou retro vlnu, může vás film svými chytrými a vtipnými dialogy zaujmout. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pro mě je toto zase traparna kde se až tak moc snaží udělat zábavnou komedii kde se nebude nudit až je to hrozný. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Jedná se o docela příjemný snímek, ač se to podle hodnocení nemusí zdát. Malý film, který si vlastně na nic nehraje. Bohužel český distribuční název ho hodně shazuje. Bart Got a Room = Maturitní sex?! To asi v Bontonu někdo jede na ošklivých drogách. TOP5 nejhorších českých názvů. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Už z obalu film vyzerá divne..a on je aj divný..hlavné postavy ako keby vyšli práve zo 70. rokov..a hlavne správajú sa ako s prepáčením retardi..celkovo ma tento film síce zaujal, ale určite nenadchol ako som čakal... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Hele sorry, ale tenhle snímek se chtěl evidentně svézt na vlně prciček, jen tvůrci zapoměli, že tohle téma je dávno vyšumělé a nikdo nic podobného tu nechce! A ani stopáž 70 minut tuto nudnou trapnost nezachrání! 20% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Ono je to taková blbost, až je to chvilkami dobré:). Děj klasika, ale konec neobvyklý. Jen jsem čekal, že z ní udělají mnohem větší kočku, snad i maminka je hezčí a ta ségra no jó:)! Je tam strašně moc čápů nebo co to je a to jsem nedával:). Pak scéna, kde tatínek popisuje signály jsou super. Taková velká oddechovka, věděl jsem do čeho jdu:). Maturitní plesy nedělám:D ... ()

eaten 

všechny recenze uživatele

Milionkrát ohraná téma, o ktorej sa už od začiatku vedelo ako skončí. navyše tam nebolo nič také čo by ma naozaj pobavilo. Takže **. ()

Reklama

Reklama