Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedné noci na oslavě šestnáctých narozenin začne skupina dívek ze střední školy hrát odvážnou hru, ve které jedna vyzývá druhou, aby splnila co nejbláznivější úkol. Co se ale ze začátku zdálo tak zábavné, vede k nebezpečné hře, která odkryje pravdu o smrti jedné ze studentek školy. (Riley)

Recenze (5)

gumli odpad!

všechny recenze uživatele

Filmový odpad!!! Alebo stručne povedané supersr.ka alebo megasra.ka,to je úplne jedno.Ak by som mal vytvorený vlastný rebríček najhorších filmov,tak tento kus filmového odpadu by bol určite v prvej trojke.Teenagerky,lebo to bol film hlavne o mladých dievčatách,boli kompletne všetky do jednej úplne dementné,pobehovali ako zmyslov zbavené,natáčali si všetko čo ktorá robí,hrali nejakú hlúpu hru.Príbeh hlúpy od začiatku do samého konca.Do drámy to ma veľmi ďaleko a ako thriller to stojí za veľké hovn.!Jeden z najhorších filmov aké som v živote videl,a videl som ich už dosť.Keď filmy o teenageroch,tak jednoznačne 70.a 80.roky. ()

NoFiction odpad!

všechny recenze uživatele

Triple hovadina na entou ! Ani nevím, jak jsem to mohl vydržet až do konce. Koukat na mladé teen, které vymýšlejí s prominutím pi...viny a dávají si hloupé úkoly. Ja bych pro ně našel uplatnění, bohužel v jiném žánru :) ()

sliziakkk 

všechny recenze uživatele

Ako už bolo spomenuté, najväčším plus boli pekné sympatické mladé herečky obzvlášť Brittany Robertson a dnes to je už druhý film, s ňou v hlavnej úlohe, ktorý som videl. Musím sa priznať, že zapôsobil na mňa aj po citovej stránke. Neviem čím to je, možno tým, že prežívam trocha depresívne obdobie v mojom živote, alebo tým, že mám 19 rokov. Každopádne čakal som niečo horšie ked som videl tých 43%. ()

JAzzeURo 

všechny recenze uživatele

Film je celkem zábavný a smutný současně. Jinak jsou zde velmi pohledné mladé herečky, to je jeho největší plus. ()

Reklama

Reklama