Reklama

Reklama

Černé ovce

(pořad)
  • Československo Černé ovce, sem tam bílá
Publicistický
Československo, 1992, 13-28 min

Obsahy(1)

Tento publicistický pořad vysílá Česká televize s přestávkami již od roku 1993. V letech 2001 až 2002 byl nahrazen publicistickým deníkem Černá, bílá, který uváděla současná moderátorka a reportérka Iveta Fialová. Od začátku roku 2003 pak byl pořad vysílán jako týdeník pod svým původním názvem a v současné době se vysílá každý všední den večer, přičemž o jeho moderování se kromě Ivety Fialové stará i Vlado Štancl, který je s tímto pořadem spjat již od jeho začátků. Obsahově se pořad střídá. Zatímco Vlado Štancl nám nabízí různé testy, poradí jak a co nakupovat a mj. nám i skrytou kamerou v reportážích objasní, kterým hospodám a restauracím se vyhnout a naopak, Iveta Fialová se pak věnuje závažnějším věcem. Především v nich hrají hlavní roli kauzy, dopravní nehody, úřady a hájení našich práv. (Stocki)

(více)

Recenze (75)

Raimok 

všechny recenze uživatele

Miluju části, kde se testujou výrobky a služby - od hranolků v restauraci, přes pračky až po cestovní kanceláře. Něco takovyho se, když nepočítám časopis dTest, málokde dozvíte. A zrzatej, fousatej Štancel tomu dodává ty správny grády... Naopak nesnáším ty kecy, kde si někdo pořád na něco stěžuje. 65 % ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ TV poradu mam rad, i kdyz na televizi jinak koukam bytostne nerad. Cloveku jsou nekdy vice, nekdy o neco mene prospesne, ale obecne jsou uzitecne...dozvim se nejakou radu nebo vysvetleni, aby se mnou treba nejaky obchodnik nebo spise podvodnik "nevyjebal" :)) a od toho myslim telka ma byt...pouceni a vzdelavani. Navic se tu rozebiraji vcelku bezne problemy, s kterymi se clovek opravdu setka, obcas nejaky ten test produktu/sluzby, rady jsou fundovane a podane vcelku "cesky", coz je podle me od pravniku zazrak :-D Pravda, moderator Stancel neni zrovna playboy, ale podstatu poradu nenarusuje, takze mi vylozene nevadi. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nekonečná hra kočky s myší. Za tým koček nastupují podnikatelští vyčůránci, dream team myšáků reprezentují naivní trumberové, kteří nejen, že do oprátky dobrovolně nastrčí hlavu, ale oni si i to oko nejprve poctivě připraví, a posléze pod sebou sami podkopnou stoličku. Jo jo, chce to odvahu koupit na základě inzerátu v Blesku pilulky na hubnutí, ze zdi na veřejných záchodcích si opsat číslo na firmu půjčující peníze anebo začít něco používat bez návodu k použití. Ještě větší odvahou ale je s tím vylézt před kameru a snažit se obhájit frází, že "mně jde o princip, ne o prachy." :-) ()

saaaky 

všechny recenze uživatele

S tímto pořadem nemám naprosto žádný problém - splňuje to, co říká - objektivně a s puncem odbornosti ve formě spousty odborníku a lidem na slovo vzatých pohlíží na problémy obyčejných lidí, a zpracovává to ještě kupodivu přijatelnou formou. Bez problémů, ba naopak - člověk by se měl sem tam podívat. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Pokud se jedná o nástroj jak informovat o firmách, které májí vůči zákazníkům nekalé obchodní praktiky, tak je to určitě dobrá a užitečná věc jak se bránit, či se jim obloukem úplně vyhnout. Na druhou stranu když ale dělají testy výrobků, tak pouze s dTestem. A za takovouhle čuňárnu mám platit koncesionářské poplatky?! Za nekompletní testy a zbytek si draze shánět u dTestu?! To sou ale sprostý k***y! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama