Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletému Aaronu Miltonovi (Kyle Gallner) se dostane zajímavého druhu vzdělání, když se zamiluje do čtyřiatřicetileté Lindy (Laura Allen). Linda je mladá, atraktivní žena, která se vrací na univerzitu, aby se zde rozhodla, jakým směrem se bude v budoucnu ubírat její život. Lindin podivný vztah s mladičkým studentem se však začíná zamotávat ve chvíli, kdy se Aaron seznamuje s její čtrnáctiletou dcerou Beth (Brittany Robertson). Sarkastická dívka vidí v Aaronovi svou životní lásku, díky čemuž vzniká nefungující milostný trojúhelník, o kterém se nikomu z nich nezdálo ani v těch nejhorších nočních můrách. (Allien.9)

(více)

Recenze (31)

emma53 

všechny recenze uživatele

"Už mi nikdo nebude říkat, co mám dělat. Už budu dělat jenom to, co chci já. Hned jak přijdu na to, co to je."- Bez té poslední věty jsem si tohle v sedmnácti říkala xkrát, jó kdybych já tenkrát věděla, co vím dnes:-) Ale jo, byl to fajn, tak trochu vztahově zamotanej příběh v tom dobrém slova smyslu. Jak v počátcích nebyl z té trojice absolutně nikdo po citové stránce v obraze, tak v závěru se jim určitá snaha nedala upřít. To všechno připepřeno vtipnými, ale i trochu dojemnými a smutnými chvilkami s rozkošnou Robertsonkou a matkou, kterou hrála Laura Allen taky zcela uvěřitelně. A navíc tam na mě sympaticky působil v menší roli Esai Morales, na kterého se asi podívám trochu blíž. Ne že by mě Cherry utkvělo dlouho v paměti, to si iluze nedělám, ale bylo mi alespoň chvíli taky těch příjemných sedmnáct +-. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Pěkný film o tom jak chce sedmnáctiletý chlapec šoustat zasloužilou matku s perfektníma kozama, přitom ho balí její čtrnáctiletá dcera s perfektníma kozama a ještě lepším obličejem, a on se přitom musí učit, píchat svoje chlupaté kamarádky a ještě řešit problémy celého světa. Bral bych tu čtrnáctku, která je mimochodem ve skutečnosti o rok mladší než já. Hlavní hrdina se ale tak nějak celou dobu rozhodoval jinak (blbě). 95% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

V průběhu jsem měl velký problém se vypořádat se skutečností, že hlavní postava Aaron prostě nedržel hubu před šukáním a vždy to zvoral. Jenže skutečnost, že jsem to sledoval s obrovským napětím až do konce, je neoblomná. Takže kolem a kolem, nemůžu jinak než za 5. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kurevsky farebný film! Kľudne ho mohli natočiť Korejčania. Inak, ja osobne by som volil tú štrnástku keby som bol ním. Mala dobré kozy, parádnu izbu a hlavne, bolo by to s ňou adrenalínové ! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Mám rád tieto malé filmy. Majú srdce a aj to moralizovanie im zoberiete bez výčitiek. Zároveň ma teší, že sa tvorcovia rozhodli ísť inou cestou ako Absolvent, čo im sťažuje hru, aj keď sa to samé ponúkalo. Niečo na štýl Cucáka, ale citlivejšie ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tempo vo filme nepoľaví od prvej čerešne po poslednú. Celkom zaujímavý príbeh, herci veľmi sympatickí (až na mamu od Beth) a fajn pesničky ... ušlo to. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

V americké, nezávislé, dramaticky komediální scéně, jeden z nejslabších, nejméně zábavných a nejvíce obyčejných snímků, ve kterém v mých očích nefunguje nic, co běžně tyto filmy divákům nabízejí. Nesympatičtí herci, povrchní příběh, amatérská režie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niekto to označil za jeden z najlepších teenagerských romantických filmov, ale mne to prišlo pedofilné. Jednak sa tak normálna matka nespráva, tak vulgárne a oplzlo, z toho mi fakt šlo prevrátiť žalúdok. Na druhej strane, ten vizuálny rozdiel je obrovský, proste vidieť sa bozkávať nevyvinutého teenagera so zrelou matkou mi naozaj príde už cez čiarku, možno keby bol starší bolo by to pre mňa akceptovateľnejšie. A že Britt Robertson vo svojich 20 rokoch hrá 14-ročnú, to je tiež priveľa. Chápem však, že mladšie ročníky môžu hodnotiť vyššie, keďže im film spĺňa mokré sny a spôsobuje vírenie v podbrušku. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Je to americký film z výšky, kde se řeší vztahy a sexualita. To je obvykle znamená, že to bude hodně špatné. Ale překvapivě není - hlavní hrdina sice řeší situace zvláštně, ale celkově film má dobrý tah na branku a vypadá prostě krasně. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý mix komedie a dramatu. Už dlouho jsem neviděl film, který by takhle plynule a natvrdo přecházel mezi žánry. Mělo to zajímavý nápad, ovšem dle mého názoru by šlo z toho vytřískat ještě trošku víc - zejména po emoční stránce. Avšak koukalo se na to velmi příjemně, herecké výkony byly na hodně dobré úrovni. Brittany Robertson, ačkoli mi v mizerném Secret Circle přišla krajně nesympatická, tahle role sedla naprosto perfektně a napravila tak u mě svou reputaci. Hmmm, pokud bych náhodou skončil v jejím pokoji a bylo ji opravdu těch proklamovaných 14... well... asi bych skončil za mřížema... Docela dlouho jsem se rozmýšlel nad hodnocením a nakonec jsem usoudil, že si film těch 5* zaslouží. I když trošičku těsně. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Poměrně neuvěřitelný (a tím myslím fakt k neuvěření) příběh mladýho Amíka, co se dostane coby zázračné dítě na univerzitu, kde se zamiluje do svý trochu starší sexy spolužačky. Jenže pak je tu ještě její sexy dcera a taky sexy (fakt?) sousedka, která se tváří jako bůhvíco (čti: intelektuálka). Nakonec se ukáže, že až tak intošácká není. Do toho všeho protektorářská matka, zamilovanej polda, trochu trávy a plno sexu ve vzduchu. Ne, nebylo to úplně špatný, ale čekala jsem víc originální vyústění celé té (opravdu prekérní?) situace. Body navíc má hlavně Brittany Robertson za Beth, která jediná (ač nejmladší) věděla, co opravdu chce. Takže být Aaronem, počkala bych si dva tři roky a pak bych se vrhla do postele Beth, která jediná to měla v hlavě srovnaný (btw víc než Aaron). ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Už samotné titulky vás nažhaví, že nepůjde o jen tak ucházející film, pak se to začne rozjíždět - především se jedná o můj výbuch smíchu a zastavení filmu asi na půl minuty než jsem popadla dech při scéně, kdy Aaron začne číst dopis od otce "Please find enclosed a rendering of the female genitalia." No a ten konec... perfektní. Žádný patetický nebo klišovitý, ale naopak. Ač jsem si přála happyend, tak se mi dostalu mnohem krásnějšího konce, tak trošku i realističtějšího. Nemám filmu co vytknout, naprosto výborní herci - hlavně hlavní trojice samozřejmě, ale ani Aaronův pošahaný spolubydla nebo zarostlá spolužačka, kterou znám z Girls, nebyli vůbec špatní. Takže dávám 5* a můžu si jen přát více takových krásných filmů ze života, které nebudou končit absurdně přešťastně a nereálně. Jinak Britt Robertson tu byla opět skvělá. A Kyle Gallnera jsem od Veroniky Mars snad nikde neviděla. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbilo, že se Aaron choval jako normální kluk, žádné veleoduševnělé scény, které by se k jeho věku (17) nehodily. Aaron byl zkrátka boží, dokonce i po vodě umí chodit! Na rozdíl od ostatních komentujících bych si na jeho místě nevybrala ani mamču Lindu ani "Beth-s-perfektníma-kozama", ale rozhodně a jednoznačně přírodní dívku z kolejí. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film, ale pre mňa veľmi milé prekvapenie. Spočiatku som sa bál, či to nebude len ďalšia "komédia" o vysokoškolskom životnom štýle plnom nezáväznej "zábavy", no napokon sa z toho vykľulo čosi oveľa hlbšie a silnejšie. Pre mňa to bol najmä krásny príbeh o hľadaní opory a spriaznených duší, ktoré vám pomôžu cítiť, že v živote máte niekoho s kým môžete zdieľať svoje radosti a starosti. Veľmi sa mi páčilo ako tu bol poňatý vek a ľudská rovnocennosť, ale aj tie dve prelínajúce sa dejové vetvy - jedna školská a druhá skôr intímnejšia. Pre niekoho to možno bude len nejaká bezduchá strnulá dráma, pre mňa to bol vcelku výnimočný film o živote, priateľstve a intimite. Britt Robertson zahrala 14-ročnú Beth znamenito, aj keď spočiatku trošku tým sarkazmom išla na nervy - ale ako sa ukázalo, tak to bol len jej "obranný mechanizmus". P.S. Komédia to nie je! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Všichni jsme asi v určitém věku (asi tak 18-24 let) dospěli do stavu, že jsme měli náhle pocit, že víme o co jako jde. Byl to omyl, byla to momentální slabost, nevěděli jsme samozřejmě nic. Tak jako tenkrát, i dnes jsme pořád stejně v řiti, jako jsme byli vždycky. Ale zase tu máme ty pěkné chvilky, které si pamatujeme, nebo si na ně občas vzpomeneme. Když jsme byli mladí a mysleli, že víme o co jde. Tenhle film je vlastně vzpomínkou na tyhle chvíle, začátek nějaké cesty, sebeuvědomování, důležitost kamarádů, lidí kolem. Je to moc dobře natočené i zahrané, i když je jasné, že to osloví jen ty lidi, kteří to mají stejně jako hlavní hrdina. Ostatní to mají jinak a tak je to bavit moc nebude. Za tu vytrvalou atmosféru rozkolu 85% ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Slabé. Zajímavý námět, to rozhodně ano, ale provedení víceméně tuctové, herecké výkony nikterak výrazněji přesvědčivé, scénář vlastně nepřekvapil. Ani nevím, proč dávám 3*, ale asi proto, že na 2* by to musel být mnohem větší odpad :) 50% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Kluk nebyl sice úplně mimo, ale byl na můj vkus trochu přemoudřelej a trocha spontánnosti by mu taky prospěla.  Film těží ze sympatičnosti postav a emocionální a vztahové veletoče, které nejsou kupodivu až tak o sexu jak byste čekali, jsou rozumně přijatelné. Ale já bych si teda rozhodně vybral Zosiu Mamet. ()

Reklama

Reklama