Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentárny seriál NEXTWORLD zachytáva vedcov, ktorí sa snažia vytvoriť veci, ktoré budú ľuďom v budúcnosti prospešné. Vedci vás oboznámia s najnovšími trendmi - lietajúcimi automobilmi. Povedia vám, ako bude fungovať doprava vo vzduchu a čo sa v budúcnosti ešte môže skonštruovať. (Dr.Mattes)

Recenze (5)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Rád by som začal miernym skritizovaním komentáru užívateľa TomStall. Nevidím dôvod prečo by veci ukázané v programe nemohli byť pravdivé. Julesovi Verneovi sa tiež smiali a pozri na dnešný svet. Nevidím absolútne žiadny dôvod, prečo by sa o 20 či 30 rokov nemohol na svete objaviť inteligentný robot. Sám som uvažoval či to je za taký krátky čas možné, ale po skončení reklamy boli moje pochyby vyvrátené. Dôvod? V dnešnej dobe žije 80%-85% doteraz žijúcich vedcov. Tým pádom nič nie je nemožné. Next World nám určite nezobrazuje fantasmagorické bláboly. Zobrazuje len fakta blízkej budúcnosti. Jediného čoho sa obávam, aby nás to naše vedectvo raz nepriviedlo do hrobu, a aby preživší ľudia nemuseli bojovať proti robotom ako v Terminátorovi :-)) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborná futuristická záležitosť a tiež sa musím pripojiť ku kritike komentára, že vraj tie výplody vyzerajú smiešne. Každý génius vo svojej dobe často vyzeral smiešne, takže robiť si posmech len preto, že niečomu nerozumiem alebo tomu proste neverím, nie je veľmi na mieste. Seriál má veľkú fantáziu, snaží sa hľadať riešenia, ako v budúcnotsi vyriešime problémy s potravinami, bývaním a podobne a tie nápady sú naozaj zaujímavé. ()

TomStall 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru obrovská hloupost, kdy se vědci a "inovátoři" snaží lopotit za vytvořením představy, jak bude svět vypadat v budoucnosti. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby jejich výplody nevypadaly směšně a amatérsky, naprosto nefunkčně a neprakticky.. Další zbytečný pořad ()

Ikewoo 

všechny recenze uživatele

Zajímavá exkurze do technooptimismu. Ale nějak nejsem schopný jí věřit. Jasně, beru, že je možné řadu problémů a výzev technikou vyřešit, ale nevěřím tomu, že pohodlíčko, rozežranost (ve všech oblastech) a snadnost života dnešní západní civilizace jsou udržitelné.  I tak je dokument docela standardním dílkem, jenom se ke všemu staví strašně, ale strašně nekriticky, optimisticky. Hodnotím tedy průměrem, ale nezohledňuji v tom svůj  názor, který je značně jiný oproti tvůrcům seriálu. ()

-ded- 

všechny recenze uživatele

Fakt dobrý seriál (momentálne vysielaný na Discovery Sciene). Neviem čo by som mal tomu vytknúť, ano možno pár vecí nebude také ako tam ukazujú, ale nikto nemôže budúcnosť predpovedať na 100% presne. ()

Reklama

Reklama