Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní film podle povídky Zdeňka Dufka o vážné krizi v manželství... Tomáš Hilmar, energický a schopný mladý muž, se těší na první dítě. Zdravotní komplikace, které nastanou u jeho ženy, manželům zabrání a do budoucna pravděpodobně úplně znemožní mít další dítě. Vážnou životní krizi, která ohrožuje i jejich mladé manželství, pomůže náhodně vyřešit starší dělník Venca svým obdivuhodným láskyplným vztahem ke své ženě. (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Typická nezáživná brněnská inscenace. 1) 28letému spoluscenáristovi a režisérovi Jiřímu Vanýskovi se podařilo vzácně propojit neživotný příběh a přihlouplé dialogy s mimořádně toporným herectvím 22letého Josefa Šebka (šéf skladu)._____ 2) 50letý Josef Kemr dělal, co mohl, ale moc prostě nemohl. 21letý Miroslav Donutil si jen štěkl. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Já mám tahle zapomenutá melancholická dílka rád. Oproti hlavnímu hrdinovi (zřejmě neherci), který mě neskutečně lezl na nervy je Josef Kemr naprosto neodolatelný. Celé je to taková jednohubka, jejíž hodnota (zejména dokumentární) postupem času ještě poroste. Shlédl jsem při krmení dcerky ve čtyři ráno a bylo to fajn. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hudební doprovod byl pěkný, ale celkově takové nemastné neslané, omšelé, navíc zdlouhavé a místy i nudné..Jediný kdo stál v této pro mě opět neznámé-polozapomenuté tv inscenaci, alespoň trochu za zmínku byla pan Kemr v roli zkušeného staršího dělníka..Skutečně tam hrál Miroslav Donutil? To musel bejt hodně mladý...? ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Dost komorní záležitost, zpracovávající nadčasové téma odcizení v manželství. To je všechno chvályhodné, jenže problémem je forma. Ono se to totiž skutečně dost táhne, některé momenty jsou k nepřečkání dlouhé a spíše než dojemné, jsou patetické. Josef Šebek působí dost nepřesvědčivým dojmem a Josef Kemr to prostě zachránit nemůže. Nicméně, nebýt jeho, tak to ani nedokoukám. ()

PatoP 

všechny recenze uživatele

Tento tv film som si veľmi obľúbil. Je o skromnom, utiahnutom a pracovitom človeku. Dnes je už na svete takých ľudí málo, aj preto ten svet smeruje tam, kam smeruje. Tvorcovia nemohli do tejto postavy obsadiť lepšieho herca, ako Pepíčka Kemra. Podozrievam scenáristu, že postavu starého uhliarskeho robotníka písal priamo pre neho. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Brna. (dyfur)
  • Film se natáčel v Brně. (SONY_)

Reklama

Reklama