Reklama

Reklama

Faith se snaží utéct před svým násilným přítelem Jimmym, proto míří do jiného státu. Cestou se staví v malém baru, kde narazí na Lolu, mladou ženu, která nedaleko odsud žije na rodinné farmě. Obě ženy jsou si sympatické a spřátelí se. Faith se bojí, že ji Jimmy najde, a tak ve chvíli, kdy zjistí, že Jimmy má její nové telefonní číslo, přijme Lolino pozvání bydlet s ní na farmě její rodiny. Faith se nastěhuje k Lole, do velké stodoly, kde má dívka zařízený pokoj. Každý večer děvčata vyrážejí za zábavou. A každou noc si Lola domů přivede nějakého staršího muže. Faith záhy pochopí, že Lola nemá zrovna dobré vztahy se svou rodinou. Od Lolina malého bratra Corta se pak dozví, že jejich matka spáchala sebevraždu. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (49)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Z celej duše tento film neznášam a nadávam na neho do teraz. Pri väčšine hororov rešpektujem nelogické správanie hlavných hrdinov, ale tuto fakt nie. Tá scéna filmu, keď hlavná hrdinka mierila na psychopatku zbraňou, a jediné čo dokázala urobiť je, že zapotila "nehýb sa, kým príde polícia" či čo, úplne pochoval celý film. Každý normálny človek, nech je akýkoľvek slaboch, by reagoval inak. Podobne to bolo aj pri austrálskom Wolf Creek, ked hlavná hrdinka udrela postreleného psychopata puškou 2x po chrbte a ušla, to bola čo za sprostosť?! Horory tohto typu radšej začnem hádzať z okna. U mňa odpad! ()

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST 3 (Dying Breed, Autopsy, The Brøken, Slaughter, Perkins 14, The Butterfly Effect: Revelations, From Within, Voices / Someone Behind You) Divná rodina sedlákov čo chová prasce čerstvo nasekaným mäsom predsa nemôže byť zlá =D. Škoda pár nelogickostí, pretože atmosféra filmu je dostatočne dobrá (i keď zo začiatku ten tmavý filter ruší – keď je slnečno je vlastne stále zamračené), spočiatku nijak zvlášť záživný dej s odhalením naberá grády a postupne sa všetko celkom logicky vysvetlí ale na záver to opäť pokazí prekombinovanosť (niekomu možno nie =)). Ale aj tak som milo prekvapený, žeby sa latka kvality filmov v tretej várke After Dark Horror Fest konečne zvýšila? ()

juta 

všechny recenze uživatele

Název filmu je poněkud matoucí. Místo gore vyvražďování šlo o běžnou farmu s malým tajemstvím a zvratem, který dojde každému dřív než nastane. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/ Obsazení 3/10 Děj 4/10 Atmosféra 3/10 Prostředí 4/10/// PLUS: prostředí slibuje koukatelný film, atmosféra zhruba v polovině filmu je na nejlepší úrovni MÍNUS: konec je hodně zpackaný a nelogický, pointa je předvídatelná, navíc pořádný jatka hledejte jinde./// Shrnutí: Název je myslím všeříkající. Výsledek tomu ovšem už neodpovídá. Faith uteče před možným nebezpečím do podivné díry, ze které by rozumný člověk hned vycouval a to i přesto že poznal novou, pěknou a v mnoha směrech odvážnou kamarádku. Nějak to tu smrdí a není to jen tím že jsme na farmě, kde jdou prasátka pravidelně pod kytičky. Nejsou totiž samy a hlavní hrdinka na to zhruba v polovině filmu začíná taky přicházet. To už je ovšem pozdě a tak se sama, chvilku poté co zjistí že je v pr... stane obětí. A teď nečekaná pointa. Oním protivníkem není podivná rodina, ale někdo od koho vy by jste to čekali, ona ne. A tak přichází na řadu tolik nesmyslných činností, dialogů a logických přehmatů, že to průměrný film sráží do sr.... Škoda, myšlenka tu byla./// Celkem 36%/// ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, ked sa v pätových situáciach vysvetľuje, objasňuje, úpenlivo qíli a narieka, prosíka či dokonca preberá životná filozofia. Takto ten film mohol byť o 40 minút kratší a nepil by tak, tým nekonečným záverom, krv. Ked už divák musí kombinovať, ako by to malo dopadnúť, je celé dielo odsúdené už vopred na zánik. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Za mě osobně opravdové zklamání... Na film jsem se nechal zlákat pěkným názvem... A ten je snad jediné, co lze na tomhle kusu jakž takž pochválit... Nudný a extrémně zdlouhavý příběh o dvou vypatlaných krávách, z nich jedna je tak trochu magor... Žádná krev, atmosféra, gore, nahota, prostě nic... A chování všech zúčastněných? To by se i chovanci Jedličkova ústavu chovali logičtěji... Naprostá zrůdnost... Takže jeden bod za název a tak trochu nekonvenční konec, který mě alespoň trochu potěšil... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná sračka. Čekal jsem něco daleko lepšího. Tohle je kokotina o dvou krávách kde jejich chování je tak hovadský že mi bylo jedno co se s nima stane. Herečky to taky nebyly světoborný a celý to nahánění bylo fakt stupidní. Nevím co si režisér představoval ale tohle jatka rozhodně nejsou. Krve tu totiž zrovna moc není a když jo tak je to každýmu jedno protože se divák jen mlátí do hlavy nad tím jaká to je kravina. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Mladá Faith zdrhá pryč od svého šíleného přítele, který ji mlátí a ponižuje. Ocitá se na farmářské usedlosti, kam ji pozve neznámá dívka Lola, kterou potkává v baru. Z počátku vše vypadá jako idylka, ale postupně Faith zjišťuje, že se tu děje něco nekalého. Sám za sebe musím říci, že takovýmto šílenostem neholduji, ale nebylo co dělat, tak jsem si pustil toto hororové béčko. Mohl to být vcelku solidní a překvapivý počin, ale scénárista byl jiného názoru a řežisér to podtrhl. Tak dementní hlavní postavy jsem ještě neviděl. Pokud se tohle skutečně stalo, což na začátku filmu oznamoval drobný titulek, pak si ta kráva zasloužila umřít alespoň 3x, jelikož v porovnání s jinými stupidními reakcemi hlavních hrdinek a hrdinů byla tato ultra tupá. Nevěřícně jsem kroutil hlavou a doufal, že už bude brzy konec, což se stalo tak náhle, až mne to samotného překvapilo, ovšem ve zcela jiný moment, než jsem čekal. 30% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Jatka přímo ve stáji..fuj, Američani jsou prostě prasata, škoda, že to je jedna z mála věcí, která mne na filmu upoutala, nudný a bezzubý pokus o jakousi dramatickou zápletku v první polovině střídá v té druhé "velké hororové finále s překvapením" plné natolik nelogického jednání hlavní postavy, že se to jen tak nevidí ..a za něj jedna nehorázná hvězda. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých fakt slabších film z After Dark Horrorfestu. Vo filme sa neuveriteľných 70 minút nič nedeje, okrem pár nejasných a zahmlených scén, v ktorých nevidíte absolútne nič. Potom prichádza akási nie veľmi originálna pointa a pár minút akcie a mučenia. Ale baby aspoň neboli škaredé... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Snad možná paradoxně se mi více líbila ta první „nehorrorová“ půlka. Když se to pak nakonec rozjede, stane se to slabší a nudnější. Obě holky jsou fajn, i docela dobře hrají (v té první půlce), ale ten konec je prostě dost slabej. A snižuje to ještě fakt, že je to údajně podle skutečných událostí. Už tento fakt filmům spíše ubírá, než přidává. Nechápu, že je to ještě pořád baví to tam psát. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli bych to zrovna nazval lidská jatka, pro tech pár konečných vražd asi ne, prostě mě u toho filmu pořád něco drželo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Inspirováno skutečnou událostí. CITÁT - Je to nový začátek v úžasném městě........ Když Lola (Lucy Holt) v 9 minutě napíše Faith (Amy Shiels) své telefonní číslo na krabičku zápalek, je vidět, že první dvě pětky se dotýkají. Když však Faith v 11 minutě vezme do ruky krabičku zápalek s napsaným číslem, je poznat, že telefon je napsán jinak a první dvě pětky se nedotýkají......... Po hodině čumění na děj, jsem zjistil, že mě to nebaví a je to nuda. Vlastně mi bylo úplně jedno, kdo zemře a kdo přežije. Tak jsem si zaskočil do kuchyně udělat vepřový řízek. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nielen v Texase, ale aj v Georgii sa prevádzkujú masakre. Tento je ale jeden z tých menej krvavých a desivých. Titulok ,,Inspired by true events,, tomu tak isto nepomohol k tiesnivosti. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tejto amatérčine som venoval dlhých 30 minút svojho krásneho a čoraz kratšieho života a následne ostali moje oči doširoka zatvorené. Dvojica ochotníčok ma teda do vytŕženia nedostala a po zistení, že najlepšie herecké výkony podávajú ošípané (aka svine bez chrípky - pozn. autora), môj záujem dopozerať dielko až do úplného konca ostal visieť pod bodom mrazu. 30% za 30 minút. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Je to docela slabota, 70 minut se nic neděje (respektive děje - děvčata jezdí na koních, dozvíme se něco o vážkách, taky si lze pohonit u pseudolesbických scének) a pak přijde na řadu kolotoč nesmyslů, který skončí celkem nečekaně. Nedopadne to dobře, ale Faith si to za tu připosranost asi zasloužila - Lola je svině, ale tak za ten konec dám nadprůměrně 3. hvězdičku. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pošahaná rodina co farmaří tak trochu jinak a připlete se jim do cesty pohledná Faith a ta zjišťuje , že pohoda na farmě rozhodně nebude. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

No, obvykle mám strach i z nejblbějších hororů jako jsou Katakomby a podobně :D) tohle bylo opravdu o ničem. Vykradené nápady z jiných filmů, celých 96 minut nebylo nic vidět, opravdu trapné. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Klasický matematický příklad: Thriller, ve kterém kladný hrdina vidí záporáka, jak před jeho očima chladnokrevně zabije člověka (ne-li víc lidí) + klaďas záporáka omráčí a nechá ho jen tak ležet = Odpad! Jednoduché počty. Kolikrát už to tu bylo? Stokrát? To je nějaká scénáristická úchylka? To už fakt lidem chybí aspoň kousek inteligence, když z hrdinů (a z diváků) dělají takové trotly? Já nevím, ale já být scénáristou/ režisérem a dostal se k situaci, která smrdí zajetým klišé, tak to prostě UDĚLÁM JINAK! To je tak strašně těžké? Pro hloupé lidi asi ano. ()

Reklama

Reklama