Reklama

Reklama

Faith se snaží utéct před svým násilným přítelem Jimmym, proto míří do jiného státu. Cestou se staví v malém baru, kde narazí na Lolu, mladou ženu, která nedaleko odsud žije na rodinné farmě. Obě ženy jsou si sympatické a spřátelí se. Faith se bojí, že ji Jimmy najde, a tak ve chvíli, kdy zjistí, že Jimmy má její nové telefonní číslo, přijme Lolino pozvání bydlet s ní na farmě její rodiny. Faith se nastěhuje k Lole, do velké stodoly, kde má dívka zařízený pokoj. Každý večer děvčata vyrážejí za zábavou. A každou noc si Lola domů přivede nějakého staršího muže. Faith záhy pochopí, že Lola nemá zrovna dobré vztahy se svou rodinou. Od Lolina malého bratra Corta se pak dozví, že jejich matka spáchala sebevraždu. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (49)

pursulus 

všechny recenze uživatele

Znovu a lépe, Hopewelle!¬         V první polovině až rozvleklý hororový snímek má za to ve druhé polovině tolik rychle po sobě jdoucích zvratů, že to jde až za hranice pravděpodobnosti. Nejde při tom hlavně o různá rozuzlující překvapení (to je tam pouze jedno), ale vesměs o "ten má flintu", zatímco vzápětí "tamten má flintu" a tak dokola. Jádro námětu, okolo nehož by umělec mohl jistě vytvořiti silné myšlenky a silný příběh, bylo packalsky zpustošeno scénáristou a režisérem v jedné osobě Stewartem Hopewellem po vzoru školního videoklubu, tedy amatérsky. Snaže se zjevně vytvořiti počátek nové kultovní řady po vzoru Pily, neprojevil ve svém věku a ve své prvotině (podle údajů na Csfd) víc než pouhý ždibec nápaditosti jejího tvůrce. Škoda. Působivé pocity hnusu z některých míst nepostačí nikomu — krom čistě úchylných jedinců — k dobrému hororovému zážitku, který by byl něčím víc než pouhou ztrátou času. Znovu a lépe, Hopewelle — máš-li ovšem na to! ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

První polovina se nic neděje, druhá polovina se snaží všechno zachránit, ale snaží se až moc a vyznívá to zdlouhavě a nezajímavě. A zvrat jsem uhádl...:) ()

Eldoth 

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem se přistihl, že se začínám docela slušně nudit. Ale i přesto, potěšil překombinovaný konec ...a i několik docela " kulervoucích " scén. A vzhledem k tomu, co jsem viděl v poslední době (ze stejného žánru) ...lehce nadhodnotím. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě po půl hodině se nedělo nic než to, že spolu dvě hnusný a nesympatický holky klábosily v baru. To jsem si říkala, to bude fakt horor tohle... Pak se ukázalo přesně to, co jsem čekala, a divně to skončilo. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Což o to, námět není špatný, ale zpracování je opravdu, ale opravdu velmi tristní. Už dle názvu lze předpokládat, že se bude jednat o slasher, ale bohužel, první polovina snímku vypadá jako obyčejný rodinný film. Hororový fanda pomalu nudou začíná zívat a přemýšlet o jiném snímku. Náhle však nastane zvrat a drama nabírá na intenzitě. Jenomže na horor nějak pozdě. Slabý scénář nutí hlavní postavy dělat do nebe volající nesmysli, takže si divák může nad všemi těmi nelogičnostmi nechápavě hlavu ukroutit. Snímku chybí příběh, což je hlavní slabinou. Mnohé scény jsou zbytečně natahovány a mnohé by tu ani nemuseli být vůbec. Kdyby se tu vše nepodstatné vystříhalo, vznikla by krátká filmová hororová povídka, jako předkrm něčeho pořádného. Snímek se tak nepovedl, že se nedá ani doporučit. ()

Taškář 

všechny recenze uživatele

Nechápu to špatné hodnocení.Je to slušná "detektivka" na nedělní podvečer, co neurazí a není ani příliš hloupá. ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že tato záležitost byla špatná, ba spíše naopak. Nejzajímavější právě pomalý rozjezd, kamera vůbec, soundtrack, tak i solidní obsazení. Závěr je sice překombinovaný, ale samotný konec je nevídaně vysoce negativní. Nejslabší je příšerný český název, což není defacto ostatně v poslední době v naší distribuci neobvyklé. ()

Amras odpad!

všechny recenze uživatele

Hurá. Další film, kterému s radostí dám nejnižší možné hodnocení. Jedním slovem - hrůza. Bohužel ve zcela opačném případě, než by to mělo být. Podle názvu to vypadalo slibně. Pak ale přišlo naprosté zklamání a nejednou jsem přemýšlel nad tím, zda to nevypnout dřív. Pozitiva? Světe div se, nic. Negativa? Více než mnoho. Co mně vadilo asi nejvíce, byla velmi roztřesená kamera a díky tomu to v některých scénách bylo rušivé. Když to tak shrnu - o čem to vlastně bylo? Naprostá ztráta času a filmového materiálu. ()

Pauliee 

všechny recenze uživatele

Priemerný americký horror, ktorý nemá skutočne čím prekvapiť a k tomu s tak dementnými dialógmi aké som snáď ešte nevidel. Ale aj napriek tomu som sa nenudil. Trochu potešil netypický koniec, ale to je tak v podstate všetko. 2 * ()

Patches1984 

všechny recenze uživatele

Průměrné dílko, kde se polovinu filmu vlastně nic neděje. Herecké výkony nic moc, jedinou zajímavou (a taky aspoň trochu inteligentní) postavou je malej kluk, kterej se ale ukáže jen na tři scény. Zbývající postavy jsou šablonovité a/nebo totálně tupé. Podle toho samozřejmě vypadá také příběh a těch pár zvratů, co se v něm odehrávají. Úplný odpad to není a pár světlejších okamžiků v druhé části filmu (třeba dentistický kurz pro samouky) si ty dvě hvězdičky zaslouží, ale víc ne. 4/10 ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Zhruba první hodinu možno skáknout na někam na škopek. Pak už ovšem nastává zvrat a dějí se velmi zajímavé věci. Přirovnal bych to k buldozeru, co všechno hrne před sebou a nic ho nezajímá. Hodnocení bude u mne ovšem velmi nízké, protože to šlo zcela jistě udělat jinak, aby se divák nenudil. 8920/8920 ()

oliveros 

všechny recenze uživatele

Slaughter bezpochýb patrí medzi to lepšie z ADH III. Kto videl Walled in, či From within, mohol by so mnou súhlasiť. Slaughter si zapamätám ako dielo s vyšperkovanou hudbou a na americkú produkciu pomerne dosť ne-americkým ksichtíkom v hlavnej úlohe. Výborne na mňa zapôsobili spomalené scény podfarbené naozaj dobrým a na onen žáner ojedinelým hudobným podmazom. To sú snáď aj znaky, ktoré Slaughter odlišujú od iných "farmársko-vidieckých" horrorov ako Isolation, Babysitter Wanted a pod. Na moje sklamanie sa vo filme objavuje veľké množstvo nelogických konaní postáv, čo uberá zo zážitku a dodáva Slaughter-u prekážajúcu naaranžovanosť. Sympatické tri hviezdičky. ()

Pajela 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězda je za překvapivý závěr, který se u hororů moč často nevidí. Jinak to byl pěkný sraneček. Kdybych se aspoň bála... ()

Martanecek007 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu, proč je zde zvolený takový pěkný název filmu, který alespoň ve mně evokuje krutopřísnej horor s hektolitry krve, hromadou střev a hudbou šílených skřeků hlavních hrdinů. Jedno velké zklamání nastává už od začátku a nekončí ani po zhlédnutí. WTF?! Nějak jsem ten film nepobírala, nechápala, o co tam vlastně jde... Ztráta času! ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Tento "horror" je takový na jednu stranu nemastný neslaný, ale na stranu druhou je to prostě jako film o dvou kamarádkach, které před něčím chtějí "utíkat". Každopádně zbytek filmu je sice o trhání zubů a tak, ale nic extra pak je to prostě klasická střílečka vlastně takže nechápu název lidská jatka, ikdyz ano zemře tam dost postav, tak prostě hlavně jen zastrelenim což nevím zda říkat horror nebo prostě jenn"vyhrocená situace ve filmu"... Závěr byl nelogický hlavní postava neměla čekat a prostě strelit totálně šla smrti naproti prostě... Jediné čeho mi bylo líto byl ten malý kluk... Každopádně ikdyz film se nebál tohoto kroku, nepřidalo to moc na kvalitě nebo jak bych to řekl. Takže kdo se chce na film podívat : Tak s tím že sledujete prostě dvě holky a jejich přátelství vlastně jak vzniká (na konci zaniká) a dialogy, které ne vždy byli jako vůbec k něčemu ze závěrem kde prostě všichni umřou (krom záporné postavy samozřejmě).... 2 hvězdy (koukat se na film dá) a 20% ()

Mkoren 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý film, ale bohužel jsem se moc nedokázal sžít s hlavní hrdinkou, která dělala jednu hloupost za druhou a kvůli toho umírali i lidé, kteří jí pomohli a ničím se neprovinili. Celý film jsem u ní měl pocit "ta musí zemřít". Navíc na začátku filmu je uvedeno, že je založen na skutečné události, což mi příjde zvláštní, když nakonec všichni poumírají, tak mi není tak úplně jasné, kdo to převyprávěl světu, když měla hlavní "vražedkyně" tak všechno dokonale promyšlené, aby se na nic nepřišlo. ()

Reklama

Reklama