Reklama

Reklama

Faith se snaží utéct před svým násilným přítelem Jimmym, proto míří do jiného státu. Cestou se staví v malém baru, kde narazí na Lolu, mladou ženu, která nedaleko odsud žije na rodinné farmě. Obě ženy jsou si sympatické a spřátelí se. Faith se bojí, že ji Jimmy najde, a tak ve chvíli, kdy zjistí, že Jimmy má její nové telefonní číslo, přijme Lolino pozvání bydlet s ní na farmě její rodiny. Faith se nastěhuje k Lole, do velké stodoly, kde má dívka zařízený pokoj. Každý večer děvčata vyrážejí za zábavou. A každou noc si Lola domů přivede nějakého staršího muže. Faith záhy pochopí, že Lola nemá zrovna dobré vztahy se svou rodinou. Od Lolina malého bratra Corta se pak dozví, že jejich matka spáchala sebevraždu. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (49)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná sračka. Čekal jsem něco daleko lepšího. Tohle je kokotina o dvou krávách kde jejich chování je tak hovadský že mi bylo jedno co se s nima stane. Herečky to taky nebyly světoborný a celý to nahánění bylo fakt stupidní. Nevím co si režisér představoval ale tohle jatka rozhodně nejsou. Krve tu totiž zrovna moc není a když jo tak je to každýmu jedno protože se divák jen mlátí do hlavy nad tím jaká to je kravina. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Za mě osobně opravdové zklamání... Na film jsem se nechal zlákat pěkným názvem... A ten je snad jediné, co lze na tomhle kusu jakž takž pochválit... Nudný a extrémně zdlouhavý příběh o dvou vypatlaných krávách, z nich jedna je tak trochu magor... Žádná krev, atmosféra, gore, nahota, prostě nic... A chování všech zúčastněných? To by se i chovanci Jedličkova ústavu chovali logičtěji... Naprostá zrůdnost... Takže jeden bod za název a tak trochu nekonvenční konec, který mě alespoň trochu potěšil... ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nemám rád, ked sa v pätových situáciach vysvetľuje, objasňuje, úpenlivo qíli a narieka, prosíka či dokonca preberá životná filozofia. Takto ten film mohol byť o 40 minút kratší a nepil by tak, tým nekonečným záverom, krv. Ked už divák musí kombinovať, ako by to malo dopadnúť, je celé dielo odsúdené už vopred na zánik. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tejto amatérčine som venoval dlhých 30 minút svojho krásneho a čoraz kratšieho života a následne ostali moje oči doširoka zatvorené. Dvojica ochotníčok ma teda do vytŕženia nedostala a po zistení, že najlepšie herecké výkony podávajú ošípané (aka svine bez chrípky - pozn. autora), môj záujem dopozerať dielko až do úplného konca ostal visieť pod bodom mrazu. 30% za 30 minút. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Mladá Faith zdrhá pryč od svého šíleného přítele, který ji mlátí a ponižuje. Ocitá se na farmářské usedlosti, kam ji pozve neznámá dívka Lola, kterou potkává v baru. Z počátku vše vypadá jako idylka, ale postupně Faith zjišťuje, že se tu děje něco nekalého. Sám za sebe musím říci, že takovýmto šílenostem neholduji, ale nebylo co dělat, tak jsem si pustil toto hororové béčko. Mohl to být vcelku solidní a překvapivý počin, ale scénárista byl jiného názoru a řežisér to podtrhl. Tak dementní hlavní postavy jsem ještě neviděl. Pokud se tohle skutečně stalo, což na začátku filmu oznamoval drobný titulek, pak si ta kráva zasloužila umřít alespoň 3x, jelikož v porovnání s jinými stupidními reakcemi hlavních hrdinek a hrdinů byla tato ultra tupá. Nevěřícně jsem kroutil hlavou a doufal, že už bude brzy konec, což se stalo tak náhle, až mne to samotného překvapilo, ovšem ve zcela jiný moment, než jsem čekal. 30% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Rumunsku. (Terva)
  • Pracovní název filmu zněl "Faithless". (Terva)
  • Když Lola (Lucy Holt) v 9. minutě napíše Faith (Amy Shiels) své telefonní číslo na krabičku zápalek, je vidět, že první dvě pětky se dotýkají. Když však Faith v 11. minutě vezme do ruky krabičku zápalek s číslem, je poznat, že telefon je napsán jinak a první dvě pětky se nedotýkají. (Terva)

Reklama

Reklama