Reklama

Reklama

Dobrá čarodějka

(TV film)
  • Česko Hodná čarodějnice (více)

Obsahy(1)

Policejní šéf Jake Russell (Chris Potter), ovdovělý otec dvou dětí, zahoří láskou ke své nové sousedce Cassandře (Catherine Bell), která se nastěhuje do strašidelného Šedého domu. Ale když si Cassandra otevře čarodějnický obchůdek Zvon, Kniha a Svíce, musí ještě najít cestu, jak okouzlit ostatní sousedy, od nichž se jí dostalo mrazivého přijetí. Má spoléhat na své triky a důvtip, nebo bude zapotřebí opravdového kouzla? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, ale velmi příjemná televizní pohodovka, která se zjevně nechala inspirovat Hallströmovou Čokoládou, a přes levný televizní vzhled a možná až příliš přímočarý tah k závěrečnému polibku, má fajn obsazení hlavních rolí a ukliďnující atmosféru, která člověka vyloženě přiměje vydechnout si a naladit se do pohody. Navíc příjemně balancuje s motivem "čarodějnice" a nechává diváka na pochybách, zda Cassie je či není. Po dlouhé době televizní film, který mě potěšil. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Catherine Bell je zrejme skutocne carodejnica. Cely film vyzarovala akusi ukludnujucu auru. Inak sa jedna o priemerny televizny rodinny film na 1 pozretie s jednoduchym, neoriginalnym a priamociarym dejom. Neurazi, nenadchne no vdaka prijemnej atmosfere sa nan celkom dobre pozera. 55% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Jestli něco vystihuje tento film to je to slovo "milá". Catherine Bell je nejmilejší čarodějka na světě a jejímu kouzlu bych rád podlehl :) Milý takový dětský příběh, plný milých lidí až na starostovu ženu, a tam začíná celá zápletka. Ale je pravda, že jediné co mě na tomto filmu je baví je právě postava Cassie, kdyby ji hrál někdo jiný než Catherine, tak bych se na další tři pokračování asi nepřipravoval :) Je to vážně milý film :) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Je nová sousedka čarodějnice anebo není? Tato otázka (odpověď už nikoliv) je to jediné zajímavé na celém filmu. Jinak nuda, kýč, klišé, bez chuti a bez zápachu. Tomuto filmařskému amarounu nemohu dát více než jednu hvězdičku (ze soucitu). ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

O deset procent budu nadržovat, ale já prostě Catherine Bell miluju. Nehrát tam ona, tak bych o tento kanadský kousek ani neprojevil zájem. Jinak jde totiž o klasickou rodinnou podívanou v až pohádkovém stylu, což obecně rozhodně není můj šálek kávy. Ale stopáž je v pohodě únosná a ta hodinka a půl utekla příjemně. Jo a už jsem říkal, že Catherine Bell miluju? :-) 70 % Oblíbená část- šerifova historka o zvonici ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

To jsem jednou chtěla usnout u televize - bohužel tenhle film mě nenechal usnout :D musela jsem se dívat až do konce - dobrá oddechovka :) ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, ale opravdu hodně nenáročná podívaná, která ale aspoň není otravná. Od začátku je jasný o co kráčí a jak to dopadne. Filmu pomáhá příjemná atmosféra a ještě příjemnější Catherine Bellová. ()

Modráček 

všechny recenze uživatele

Nebýt půvabné Catherine Bell, která diváka drží u obrazovky doslova jako magnet, zapadl by tenhle snímek kamsi do kouta na hromadu jemu podobných. ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Rodinný romantický fantasy filmy, který "táhne" na sex-appeal hlavní představitelky, herečky Catherine Bell. Ideální do předvánoční atmosféry. Verdikt: 2 1/2* a 60 %. ()

lady01 

všechny recenze uživatele

Znám i horší filmy, takže jednu hvězdičku tomu nedám. Ale musela jsem se hodně snažit, aby nic jiného neupoutalo mou pozornost. Asi bych se na to už znovu nepodívala. I když........, pokud by dávali na konkurenčních televizích zase jen nějaké katastrofické filmy, tak by to bylo dobré jako kulisa např. při vaření... ()

KayTee 

všechny recenze uživatele

Asi bych na to nekoukala, kdybych si nevšimla, že tam hraje Catherine Bell, ale stalo se :-) Byly Vánoce, kouzená atmosféra a tenhle filmík byl prostě fajn. Nic extra, ale fajn. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Příjemná a nenáročná televizní podívaná s troškou tajemné fantasy, držící divákovu zvědavost přesně na hraně reality a kouzel. Tajemno sice hraje prim, ale ani romantický motiv nezůstává tak docela vzadu. 60 % ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný televizní překvapení. Překvapilo mě, že nejsem jediná, komu se do hlavy při koukání sunula Čokoláda (i když ta je opravdu někde jinde), ale je možný, že lehká inspirace tam byla. ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

V podstatě klasická romantická komedie, která může volbou hlavní hrdinky trochu připomínat Čokoládu. S tím rozdílem, že Catherine Bellová by ze srovnání s Jacqueline Bissetovou vyšla na hlavu poražená, přestože je to tady právě ona, kdo drží příběh pohromadě. Prostě se přistěhuje do malého amerického městečka, kde řeší jeden problém starousedlíků za druhým. Nezištně. S úsměvem. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nebyla jsem schopná to dokoukat. Jednu hvězdu dávám jen proto, že existují určitě i horší filmy. A také si myslím, že ten hrozný zážitek byl hodně umocněn naprosto příšerným dabingem, díky kterému všechny postavy zněly hrozně namyšleně a nesympaticky. ()

Reklama

Reklama