Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (627)

Aknah 

všechny recenze uživatele

No tohle jen působí jako klasickej teenagerovský kousek, ale opak je pravdou! Buď jsou tu pipky, šprtky nebo sportovci, takže Amerika hadr. Ale i když tu jsou středoškoláci a řeší se tu téma sexu, tak je celej film hrozně příjemně natočenej. Emma Stone ve svý roli naprosto válí, žeru její každý slovo a když dělá držtičky, tak ještě víc. Moc se mi to líbilo. Bylo to vtipné, chvílemi lehce dojemné, když zjistíte, že holka, která si hraje na frajerku, je vlastně hodně citlivá. Což odněkud znám :))) Každopádně hezké rozuzlení a především film měl myšlenku, i když by si člověk řekl, že už je to otřepaný žánr. Ani zdaleka :) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film radím do kategórie Šumienka - rýchlo vyšumí z hlavy. Všetko sa točí okolo ohovárania v spojení so snahou o vtipné scénky. Niečo vyšlo, väčšina však nie, umelo kvôli dcére pridávam jednu hviezdu. Žeby to predurčovalo cieľovú skupinu pod 12 rokov? Pravdepodobne... Neriešim, pretože tak ako som spomenul už v úvode, film šumí a šumí, o pár dní po ňom na mojej pamäťovej jednotke nezostane ani stopa. 50/100 ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Po úvodní dvacetiminutovce mi došlo, že jsem nic žánrově podobného neviděl snad od Deset důvodů, proč tě nenávidím. Dobrá, možná viděl, ale sledovat tohle byly prostě čistě nostalgické emoce: návrat do minulosti k hloupoučkým filmům z prostředí amerických středních škol. Užíval jsem si to neskutečně a vzpomínal na časy, kdy jsem jako první věc po příchodu ze školy zapínal bednu se Školou zlomených srdcí. A Emma Stone je prostě úžasná, (nejen) kolem bazénu se ve filmu mohla procházet klidně déle... středoškolačka roku! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tato týnejdžrovská komedie postrádá všechno, co bych od týnejdžrovský komedie očekával. Žádný divoký mejdany a život podle hesla sex, drogy a drum'n'bass. Místo toho většinu filmu posloucháte nějaký mentorování 17-letý holky. Dávám jednu hvězdu za občasný záblesky humoru a druhou hvězdu za několik herců ve vedlejších rolích. Jako celek mě to ale vůbec nebavilo. ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Velice netradiční a příjemně inteligentní teenagerovská komedie, kde většinu času jde spíše o poučování a monology hlavní postavy, než o šílené párty scény nebo zvrhlé narážky, ale přesně tohle zde přidává na kvalitě. Ústřední hvězdou je Emma Stone, která zde doslova zazářila a tato lehce intelektuální role jí neuvěřitelně dobře sedla. Navíc je Emma obklopena sympatickými herci, dobrým soundtrackem a absencí trapných scén. [75%] ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Socialistická strana v zastupitelstvu města Valladolid požadovala odstranění některých nevhodných scén a plakátů, které jsou urážlivé vůči ženám. (Džejkop)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama