Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Recenze (627)

Cival 

všechny recenze uživatele

Do téhle uličky (slepé?) navedla teen zábavu Juno: Slaboučký příběh na zcela nevěrohodné zápletce, který má zachránit víra v charisma hlavní fešandy, co neustále něco drmolí, aby působila chytře a vtipně. Ne, to NENÍ správný recept na novou žánrovou klasiku hughesovských parametrů. Navíc se nosných vtípků a hlášek moc neurodilo... ještě že ta Emma Stone opravdu je supersweet & superhot. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Rozkošná Emma, vtipné scény u rodičov a hláška: "Biblia? Tá je v bestselleroch hneď vedľa Twilightu." Nič viac. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nestává se každý den, abych se setkal s komedií originální, vtipnou, neotřelou a s naprosto fajnově vtipnou holkou v hlavní roli. Nebudu to zapírat. Emma Stone byla úžasná. Předvedla mi naprosto průměrnou studentku, naprosto průměrné školy, která se ale i přesto všecko naprosto dokonale vymyká stereotypům a ukazuje americký studentský život z té druhé stránky. Panna nebo orel mě nesmírně bavila, ani jednou jsem se nedočkal trapné chvilky, ani jednou jsem se nesetkal s nějakou ubohou postelovou scénou, který tyhle americký komedie shazuje. Film Panna nebo orel mi totiž ukázal, že to také může fungovat jinak a funguje to neskutečně dobře. Sakra, kam tvůrci na tyhle fajnový nápady chodí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $58,401,464Tržby Celosvetovo $75,330,939Tržby za predaj DVD v USA $20,151,330 //počet predaných kusov 1,375,721║ ako nápad vôbec nie zlý, Emma Stone je veľmi príjemná herečka ale niečo mi tam chýbalo čo by ma skutočne odviazalo a mohol som si to užiť /55%/ ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Hezký pokus o updateovanou poctu hughesovkám, ale na ty to vážně nemá. Sixteen Candles, The Breakfast Club nebo Ferris Bueller's Day Off si kdykoliv dám mnohem radši. P.S. Jen ti rodiče jsou tu naprosto geniální :) ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nedokázal dešifrovat motivace a chování postav v průběhu filmu, teda kromě toho, že jsou skoro všechny postavy střelené, ale takovým nezajímavým a otravným způsobem. A humor jak pro desetiletý. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Lži se šíří rychle..... Musí jít nutně o film pro holky, když zde hlavní role patří slečně, o který se šušká, že by mohla bejt děvka? Film se točí kolem sexu, proto žádný moudra z filosofie nečekejte. A trochu mi to připadá, jako parodie na všechny ty muzikály ze střední a vůbec filmy, kdy se ty holky chovají jako husy (čky). Takže, jestli vás zajímají problémy americké mládeže, máte zelenou! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě rozdíl mezi soukromou a státní školou v USA. 2.) Potřebuji umět navodit atmosféru ,,velkého postelového finále“. 3.) Mojí oblíbenou pochoutkou jsou rohy z nosorožce. 4.) Ale hlavně.... někdy všem (trochu) o svých vztazích kecám!!! PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Spíš Kámen, nůžky, papír. Balvan v hereckém obsazení a nůžky, které měly pořádně prostříhat papírem šustící dialogy. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Seriáloví sympaťáci, rychle mluvící krásky, svobodomyslní rodiče a bohyně Emma Stone definitivně prorážející do nejvyšší ligy. Možná je námět lehce vykonstruovaný, ale za popíraná klišé, dokonalý soundtrack nebo snadno uvěřitelné vážnější momenty je to jasná pochvala. A časem snad i menší teenagerovská klasika. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Když je klasická americká komedie ze střední tak trochu jinačí, chytřejší, táhne ji Emma Stone a herecký support nezaostává, nepotřebuju ani ty bradavky a nadrženej vulgární humor aby se mi to líbilo. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Co říct k tomuto filmu? Naprosto nevhodné pro malé holčičky, které sní o životě na střední škole. Stejně tak nevhodné pro náctileté bravo-girls prdelky a naprosto nevhodné pro dospělé diváky. Pokud se o tomto filmu dá bavit jako o komedii, tak připravil tak neuvěřitelně málo vtipných scén (vlastně žádnou), že to komedie prostě není. Příběh je vyprávěn skrze pseudosedmnáctiletou dívku, která je ovšem rozumově tak na 26 letech, takže pro teenagery naprosto k ničemu. Tento film mě absolutně nudil, totální ztráta času a ačkoliv mám Stone rád, tady mě dokonale unudila k smrti. 20% 26.12. 2010 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Lidi se překotně vytahovali, že se mnou spali, ale nikdo se o to doopravdy nepokusil. Už jsem myslela, že mám fakt dole skřítka." Sledovat život opovrhované školní štětky s neporušenou panenskou blánou mě hrozně bavilo. Olive se mi prostě hodně líbila, její smysl pro humor mi imponoval a kdyby se mnou někdy chtěla předstírat sex, tak bych si to určitě hodně užil. Kromě toho mě dost bavila skvěle vypatlaná katolická mládež, pohodový učitel pan Griffith a zejména báječný párek rodičů, jejichž ledabylou toleranci bych v sobě chtěl někdy nalézt. Jen nad tím konstatováním, že Florida je horší než chlamydie, se ještě budu muset na chvíli zamyslet. Nejlépe s Olive. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Na hughesovky to nemá (srdce ani vtip) a Emma Stone by si zasloužila lepší film, ale žádnej průšvih. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se zase jednou zklamala..tenhle film byl všechno..jen ne vtipný a romantický. Hlavní představitelka byla sice docela kočka, ale všechno to stejně působilo tak nějak trapně a nedokončeně..nebo mi ušla hlavní pointa? Pak tedy byla moc dobře schovaná. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ale tak proč ne. Příjemný film se skvělou Stone. Dějově to mohlo být promakanější, ale tak nemůžu chtít úplně všechno... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

A pak že to nejde bez těch hrozných a otřepaných klišé! Bavila jsem se, film je naprostá oddychovka, hlavní hrdinka není pipina a to je velké plus, ani se jí nestane. Na to bych klidně do toho kina i šla. Mezi ostatními americkými komediemi doporučuji všemi deseti. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tato týnejdžrovská komedie postrádá všechno, co bych od týnejdžrovský komedie očekával. Žádný divoký mejdany a život podle hesla sex, drogy a drum'n'bass. Místo toho většinu filmu posloucháte nějaký mentorování 17-letý holky. Dávám jednu hvězdu za občasný záblesky humoru a druhou hvězdu za několik herců ve vedlejších rolích. Jako celek mě to ale vůbec nebavilo. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Síce film neponúkol nič nové, humoru veľa nebolo a pravdepodobne na to celé veľmi rýchlo zabudnem aj tak som však relatívne spokojný. Film ma totiž ničím neotravoval, bol príjemný a ubehol dosť rýchlo. ()

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama