Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšila už od doby co jsem viděla plakáty v kinech (i když jsem nepochopila proč tam byli, když ten film u nás v kinech nedávali), dlouho jsem se na něj nepodívala, protože jsem se bála, že budu zklamaná a bylo to naopak. "Obyčejný" film o tom jak je střední škola hrozná, a že je lepší mít jakoukoliv přezdívku než žádnou. Upřímně řečeno, i já jsem tímhle "přezdívkovým obdobím" na střední prošla (jen teda ne tak přehnaným jak to bylo v tomhle filmu), takže jsem docela chápala proč to všechno dělá. Pro mě to byl nadprůměrný "teenage" film s naprosto skvělou Emmou Stone v hlavní roli. Spousta skvělých scén a hlášek, rozhodně jsem se na tenhle film nepodívala naposledy. Opět, naprosto nepochopený český název, chápu, že se to těžko překládá, ale tak v tom případě, proč se to musí překládat?! A když už, vymyslím něco co aspoň přibližně odpovídá tomu co se děje ve filmu, tohle je totálně mimo. 4* ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Podobné "high school" komédie sú väčšinou suché, bez nápadu s nepríjemným obsadením a lacným scenárom. Čo sa však tohto filmu týka, tak som rád, že sa od tejto predstavy vzďaľoval ešte viac ako som dúfal po tom, čo som videl trajler. Priznávam, že tento komentár je trochu subjektívny hlavne kvôli sympatickej Emme Stone, na ktorú by mi nevadilo pozerať ani keby išlo o presne takú komédiu ako som opísal na začiatku. Keď sa však k tomu pridá vtipný scenár plný skvelých nápadov a dialógov, ktoré nie sú len nejaké umelé a prázdne kecy, tak to fakt stojí za to. Taktiež strih a celkové spracovanie filmu na veľmi dobrej úrovni... striedanie zrýchlených a spomalených záberov a podobné detaily. Celkový dojem, ktorý mám z tohto filmu je niekde medzi 90 - 95 % a som si istý, že ten film si opäť rád pozriem znovu :) ()

Reklama

Jinny 

všechny recenze uživatele

Easy A má skvělé téma, leč ani to, že Emma Stone je sympatická a roztomilá mladá žena nezachrání závěr téhle komedie, která měla na víc než jen vyprávění historky o tom, jak snadné je získat si špatnou pověst... Přinejmenším jsem čekala trochu morálního poučení o tom, že mít pověst školní šlapky není zase tak cool. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Příběh slečny ze střední školy, které se vymknou její lži z ruky. Příběh poněkud neoriginální, ale.. Ano, dávám 4*, jelikož se mi dostala pod ruku opravdu zábavná komedie z emerické háj skůl, která není totálně pitomá. Nikdy jsem si nemyslel, že to řeknu, ale je to tak. Vtipy tu byly opravdu vtipné, navíc se scénáristé vyhnuli zbytečným trapnostem, fekálnímu humoru a problémům teenagerů, které ve skutečnosti nemají a nezajímají je. Všichni působili přirozeně, herecké obsazení bylo naprosto skvěle sladěné. Navíc v hlavní roli nebyla žádná barbie nebo Hanička Montánů, ale obyčejná sympatická holka, která měla vskutku vtipné repliky. Tak nějak bych si představoval filmy pro pubertální skupinu místních uživatelů. 75% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jako prcičky naruby, místo toho jsem se po dlouhé době konečně dočkal svižně odsýpající, trhlé a originální středoškolské komedie, která si nečekaně zábavným způsobem pohrála s ujetým a nepravděpodobným námětem. Příjemná podívaná, která dokázala prokličkovat hrozbu trapnosti aniž by zakopla o nějakou nevkusnou vulgaritu, k tomu skvělá "postelová scéna", zábavné dialogy, občas vážnější moment, který nijak nerušil zábavu, okouzlující a zábavná Emma Stone, Patricia Clarkson a Stanley Tucci jako neskutečná dvojka jejích rodičů a k tomu suita spolužáků tvořicí dokonalý podklad eskapád jedné "možná až moc hodné holky". ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Ve chvíli, kdy spolu Olive (Emma Stone) a Rhia (Aly Michalka) sedí na autě a baví se, Olive zmiňuje seriál Super drbna (od r. 2007), ve kterém si zahrál jednu z hlavních rolí Penn Badgley, představitel Todda. (six_seven)
  • V původní verzi scénáře zaznělo slovo "fuck" 41x, "shit" 13x a "cunt" 3x. Pro dosažení ratingu "PG-13" (přístupno od třinácti let) byl nakonec počet neslušných výrazů znatelně snížen. (Karlos80)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama