Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tato týnejdžrovská komedie postrádá všechno, co bych od týnejdžrovský komedie očekával. Žádný divoký mejdany a život podle hesla sex, drogy a drum'n'bass. Místo toho většinu filmu posloucháte nějaký mentorování 17-letý holky. Dávám jednu hvězdu za občasný záblesky humoru a druhou hvězdu za několik herců ve vedlejších rolích. Jako celek mě to ale vůbec nebavilo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Módní přehlídka nevyzrálých, leč na správných místech vyspělých krasotinek na čtyřleté použití. Docela věrohodné, jako kdybychom s Willem Gluckem chodili na stejnou střední. I když... Kdyby tenkrát každá holka, která se vyspala během jednoho týdne se dvěma klukama, byla u nás hned za couru, nechodil bych býval na střední dívčí, nýbrž do bordelu a neměl bych teď pár let po matuře, ale kapavku. Akorát teda to čekání na pravého prince nevím kde Will vzal. V našem království bylo tolik pravých princů... ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

První půlhodinka filmu, kdy se rozvíjí hlavní téma o tom, co všechno na střední škole způsobí vymyšlený sexuální zážitek, je moc fajn. Ale postupně film ztrácí drive a uvědomujete si vzrůstající počet klišé (ten konec už je skoro pekelný). Ještěže má Emmu Stone, která svým charismatem a komediálním talentem Easy A táhne kupředu. Tohle je příjemná teenagerská komedie bez fekálního humoru. Nic víc a nic míň. PS: Český překlad je naprosto příšerný, originální Easy A chytře odkazuje k Šarlatovému písmenu - znamení hanby - a tomu, jak léhké je ho získat. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Do téhle uličky (slepé?) navedla teen zábavu Juno: Slaboučký příběh na zcela nevěrohodné zápletce, který má zachránit víra v charisma hlavní fešandy, co neustále něco drmolí, aby působila chytře a vtipně. Ne, to NENÍ správný recept na novou žánrovou klasiku hughesovských parametrů. Navíc se nosných vtípků a hlášek moc neurodilo... ještě že ta Emma Stone opravdu je supersweet & superhot. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film radím do kategórie Šumienka - rýchlo vyšumí z hlavy. Všetko sa točí okolo ohovárania v spojení so snahou o vtipné scénky. Niečo vyšlo, väčšina však nie, umelo kvôli dcére pridávam jednu hviezdu. Žeby to predurčovalo cieľovú skupinu pod 12 rokov? Pravdepodobne... Neriešim, pretože tak ako som spomenul už v úvode, film šumí a šumí, o pár dní po ňom na mojej pamäťovej jednotke nezostane ani stopa. 50/100 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • To, že si Olive (Emma Stone) na oblečení našije červené písmeno A, odkazuje na dílo Nathaniela Hawthorna „Šarlatové písmeno“, v němž hlavní postava na oblečení musí za trest nosit červené písmeno A (jako adultery – cizoložství) jako trest za cizoložství. Tento druh trestu, tedy písmeno na šatech označující spáchaný hřích, Puritáni skutečně používali. (Facillitant)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama