Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Gervais (Eric Judor) už po léta honí krále zlodějů Curtise (Ramzy Bedia). Nyní má jedinečnou šanci - z Paříže náhle zmizeli všichni obyvatelé a zůstal pouze jeho protivník. Francouzskou akční komedii natočili herečtí představitelé obou hlavních postav.  Francouzská akční komedie vám předvede město plné světel - Paříž, jak jste ji doposud nikdy nespatřili. Gervais (Eric Judor) je policejní detektiv, který už po léta honí mazaného krále zlodějů Curtise (Ramzy Bedia). Ten mu zatím vždycky unikl a udělal z něho hlupáka. Jednoho rána se však Gervais probudí v liduprázdné Paříži, z níž zmizeli všichni obyvatelé. Vlastně ne úplně všichni. Zůstal tu Curtis, který se řítí prázdnými ulicemi rychlostí závodníka formule 1. Jsou tu jenom oni dva, Paříž je pouze jejich. Není to ta nejlepší příležitost pro zakopání válečné sekery? Jenže to neznáte Gervaise. Ten má jediné přání - dostat Curtise za mříže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Totální vypatlaná sračka - dva blbečci, prázdné město..........no hrůza. Po 45 min. jsem to nevydržel a DVD zničil! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. People Get Up And Drive Your Funky Soul 2. Le clan des siciliens 3. I Let You Go 4. I Had A DreamIncredible 5. (Your Love Keeps Lifting Me) Higher And Higher 6. Zadok the Priest 7. Raindrops Keep Falling On My Head 8. A Shot in the Dark 9. Love is Love 10. Coeur de loup 11. Final Countdown 12. Koutiom ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Naprosto ulítlý nápad bohužel jen málokdy dokáže přinést ovoce nebo v tomto případě tedy divácký úspěch, z mého pohledu se totiž jedná o velmi zvláštní komedii, která je založena na naprosto šíleném nápadu, který nemá absolutně žádné opodstatnění. Už je dost divné, že všichni lidé zmizí a ve městě zůstanou jen dva lidé, ale ještě divnější je, že ti dva, co úplnou náhodou zůstanou ve městě sami, jsou docela velcí nepřátelé. S prominutím dějově naprosto neskutečná kravina, kterou snad ani tvůrci nemohli myslet vážně. Tenhle film měl ale docela štěstí, že jsem se na něj plně nesoustředil, protože jsme u něj ještě vykonával jinou činnost, takže mi zase nepřišel tak strašný, ale kdyby měl být můj zrak upřený jenom na obrazovku, tak bych asi hodnotil ještě podstatně hůř. Takhle můžu konstatovat, že jako podkres to nebylo nikterak špatné, ale i přesto mi neuniklo, na jak imbecilním příběhu tenhle film staví. Závěrečné vysvětlení, proč dochází k pohybu hlavních hrdinů v časoprostoru, je velice chabé a celkově mám z tohoto filmu dost smíšené pocity. Tentokrát se bohužel francouzská komedie příliš nevyznamenala a kdyby nikdy nevznikla, tak by to rozhodně žádná velká škoda pro světovou kinematografii nebyla. Z mého pohledu je to hodně slabý film, který balancuje v podprůměru, a proto hodnotím dvěma hvězdami. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Dva blbečci, co se honí po prázdním městě. Když se rozhádali, město bylo prázdné, jakmile se usmířili, město ožilo. Kdyby to alespoň bylo vtipné. Ale ono nebylo. I přes zdejší hodnocení jsem od toho čekal daleko více. Teď mohu říct, že zdejší hodnocení je příliš vysoké (jsem si vědom, že mé hodnocení průměr zvyšuje:-)). ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Zaujala mě scénka, kdy frajeři skákali ze střechy a mysleli si, že se nic nestane, podobně jako ve filmu Benga v záloze...:-))) Ono tam nebylo ani křoví, ani nic co by je zachytilo...:-)) Celkově film neurazil, dalo se to v poho shlédnout... Lepší 2 hvězdy ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Po počátečních "inspirativních" hodnocení si troufám tvrdit, že tihle blbouni klesnou ještě mnohem hlouběji. Komedie s jediným dobrým nápadem, vykrádající však W. Smytha a jeho Legendu. :-) Nic víc a jinak všechno ostatní míň. :-) Nezasmál jsem se ani jednou, a jak oba hlavní protagonisté hráli, tak i režírovali :-) Zajímavosti: .... spolu s lidmi mizel i celý natáčecí štáb...škoda jen, že se vždy vrátili a stihli to dotočit... :-) 5% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hrozná kravina, špatně zahráné ale u pár scén jsem se zasmál za to dávám jednu hvězdu a za hudbu dávám druhou. Jinak fakt blbost ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto nebylo vůbec vtipné, ale spíše trapné. Nezachránil to ani originální nápad, zazdili to ti dva trapáci v Paříži... - 8. 12. 2010 - 5% ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Na francouzskou produkci je to slabá komedie, ale tři hvězdy si zaslouží aspon za zajímavý nápad a charismatického Ramzyho Bediu. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Takový celkem laciný. Něco vtipnýho tam bylo, ale tohle je takový ten typ komedie, kde je všechno takový nerealistický / mírně přemrštěný, což na mě nikdy nepůsobí moc dobře, ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Jeden je nešikovný policista a druhý je nešikovný zlodějíček. Ty dva se honí až najednou jsou sami v Paříži. Myslel jsem si, že to bude francouzská variace na Já legenda. Případně to bude komediální sci-fi. Jenže to není způsobeno virem, válkou anebo časovým skokem. (SPOILER)To se jen musí mít ty dva rádi, aby byli s lidmi. Tomu říkam blbost. Pár věcí vtipných bylo a třeba sebrat formuli a projet se v ní by mě taky napadlo. Nebo si zajit do obchodu a dělat si co chci. Film je chvílema parodií, chvílema si hraje na Já legenda a ve finále je to obyčejná komedie o jednom zloději a druhým policajtovi co se nakonec udobří a jsou přátelé. Velký mišmaš , ale málo komedie. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad!, ale taký lepší odpad. Áno splnil všetko, prečo ho hodnotím odpad: nezaujal ma, nedopozeral som ho a nepáčil sa mi. Niektoré fórky sa celkom dali (boli asi dva), inak otrasná "komédia" s otrasne nesympatickými hercami a strašne trápnym scenárom. Osobne by ma zaujímala logistika celého natáčania filmu, či jeden režíroval druhého, alebo polovicu filmu jeden a pol druhý, tak či tak obaja sú mizerní herci aj režiséri. štvrť* ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Niekedy mi to príde zvláštne...ako u tohto filmu...prečo je tam prázdny Paríž???...a prečo sú títo dvaja "herci" v tomto filme?...občas sa zasmejem, ale väčšinou som odrátaval minútky do konca... ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem přemejšlel, kolik neskutečnejch prachů muselo stát vyklidit centrum Paříže....To mi vrtalo hlavou celej film...Což je celkem málo, na to že jsem se měl u komedie bavit. Ne, ne, takhle to opravdu nejde. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Odpad. 1) Hm...Dva blbouni v Paříži a třetí to právě dokoukal až do konce. Ale nejsem tak naivní a skouknout tuhle kravinu mi trvalo asi 30 minut. Charismatický spoluscénárista, spolurežisér a herec Ramzy Bedia (zločinec Curtis) to prostě neutáhne, tím spíše, že není co hrát._____ 2) Hvězdičku dávám za krásné záběry prázdné Paříže, což je snad jediný důvod, proč některé okamžiky tohoto filmu zhlédnout. ()

Reklama

Reklama