Reklama

Reklama

VOD (1)

Valerie (Naomi Watts) pracuje jako vysoký důstojník CIA v oddělení proti šíření jaderných zbraní. Během vyšetřování irácké zbrojní strategie zjišťuje, že navzdory přesvědčení vlády USA nemá Irák program na výrobu jaderných zbraní. Valeriin manžel Joe (Sean Penn) je mezitím vyslán do Afriky, aby ověřil pravdivost dohadů o prodeji obohaceného uranu do Iráku. Žádné podezřelé obchodování však neodhalí a o výsledku své mise píše článek do The New York Times. Jeho zjištění však rozpoutá vlnu diskuzí a kontroverze. Brzy nato je důležitými novináři odhalena Valeriina utajovaná identita. Jde o pouhou náhodu, nebo je to dobře promyšlený tah proti jejímu manželovi? Po úniku informací se Valeriina kariéra i manželství začínají hroutit. Rodiče i přátelé jsou pobouřeni, objevují se anonymní výhružné dopisy, firma jejího manžela se dostává do problémů. Valerie - manželka, matka a bezúhonná důstojnice sloužící vládě 18 let - se nyní snaží zachránit svou reputaci, kariéru i manželství. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

bloke

bloke (hodnocení, recenze)

Už dávnejšie som film videl na ďalší pokus (v STV: OK dabing, preložené aj arabské dialógy) a je dosť dobrý. Ani trasenie kamery nebolo tak strašné (asi jedna dvadsatina z traslavkových etalónov typu The Thick of it) , asi mi prekážal hlavne rušivý dabing HBO, a potom mi už zrejme vadilo "exponenciálne" všetko ďalšie z iných, aj nepodstatných filmových nedostatkov.

bloke

bloke (hodnocení, recenze)

Téma by možno bola zaujímavá, akurát už v originále je film točený najdebilnejším nepozeratelným štýlom - schválne pohadzovanej ručnej kamery (použitie aj v kanceláriách a pod - dodali tak snímke "nesmierny náboj", práve chýbajúcu akciu, a neviem ešte čo sa im prisnilo keď im toto vyšlo ako najvhodnejšie riešenie);

zavŕšil to distribútor HBO ktorý ho opatril multivýskytom dabingového vírusu Švarca, ten človek dokonale odpúta pozornosť - tu bol najprv ako malajský trpaslík, aby o 3 minúty neskôr daboval vysokého agenta CIA, o dve minúty indického taxikára.... úloh pre tohto hlasového klenota bolo priradených iste aj viac, ja som takúto mrvenicu už nedokázal po 50 minútach týrania dosledovať. Pri arabských dialógoch chýbali titulky, neviem či išlo o zámer, chýbajú aj na originálnych diskoch, alebo len v platenom HBO...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Politický film, pro mě osobně film o hovně... 1* za Naomi Watts

rushid

rushid (hodnocení, recenze)

rounen: Protoze to se zadnou hrou nema nic spoledneho. Game, v tomto pripade mysleno 'zverina', Penn je 'fair game' neboli 'snadno dosazitelny ulovek, snadna korist'

rushid

rushid (hodnocení, recenze)

Oficialni nazev zustava Fair Game, nebo bude neco ve smyslu "Snadna korist"?

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Zřejmě to nejde hodnotiti, protože to ještě nebylo v kinech v ČR (což je ale... zvláštní důvod). Mě už to také nejde znovu hodnotit, ačkoliv jsem to už v minulosti ohodnotil a svoje ** v hodnocení uživatelů vidím :)

Galahet

Galahet (hodnocení, recenze)

Hmm tak nejsem jedinný komu to hodnotit nejde jak vidím... Nevím proč, jestě se mi to nestalo

st.jim

st.jim (hodnocení, recenze)

proč nejde stále hodnotit? film je od ledna na bluray. to jako takhle zůstane zazděný dokonce???

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnocení, recenze)

Zatiaľ tento film akosi unikol mojej pozornosti, ale nie nadlho. Čo ma na ňom ťahá? Veľkoformátová herečka N. W., "komplot-"ové zauzlenie, CIA a...

Ant

Ant (hodnocení, recenze)

Ten obsah tady je na facku. Takhle to vypadá, že obětí byla americká vláda:)

Jun[G]list

Jun[G]list (hodnocení, recenze)

kdy bude mozno hodnotit? film uz mel svetovou premieru a krome src ripu je na dokonce uz i BDrip

esosmicka

esosmicka (hodnocení, recenze)

Tak uz jsem videl v kine. V Nemecku to melo minuly tyden premieru. Urcite to stoji za shlednuti, ale zadna pecka to nebyla. Pribeh samozrejme zajimavy.

darek kartac

darek kartac (hodnocení, recenze)

Povedl se mi napsat obsah i zajimavost :) doufám ze mi film bude dobry podle traileru vypada napinavej :)

Krouťák

Krouťák (hodnocení, recenze)

st.jim: Heh,se přece není za co stydět, mrkni na to, myslim, že se bude líbit ;-)

st.jim

st.jim (hodnocení, recenze)

Jeremy.jk....21 Gramů jsem neviděl a stydím se, když vidím, jaké to má hodnocení :-) Moc díky za tip Jery...už se těším, až se na to podívám :-)

Krouťák

Krouťák (hodnocení, recenze)

st.jim: Yes, Yes, Yes :-) Bourna taky hltám a když jsem nedávno viděl zářit dvojici Penn - Watts v 21 gramech... No, hooooodně se těšim :-)

st.jim

st.jim (hodnocení, recenze)

Jeremy.jk....Já z toho zase hodně cítil Bourna (kterého mám rád). Když si ale vzpomenul fim Nic než pravda, tak se mi vybavuje, že určitý nádech v tom také je. A také skvělá Kate ;-)

st.jim

st.jim (hodnocení, recenze)

Trailer se mi hodně líbil a přesně tenhle žánr mám moc rád. A samozřejmě parádní herecké obsazení :-)

Kaka

Kaka (hodnocení, recenze)

hm muze to bejt dobry, kazdopadne radeji bych mozna v tomto pripade volil uvolnovacku ve stylu akcni pecky se slecnou Crawfordovou :)

Anglie

Anglie (hodnocení, recenze)

Campbell, Kaka - ne, nejde o remake, ani o miliónté zpracování notoricky známé předlohy. Scénář je napsán dle skutečného příběhu, kdy americká vláda veřejně prozradila identitu agentky CIA Valerie Plame /Naomi/, aby diskreditovala jejího manžela, jenž napsal do New York Times článek o zbraních hromadného ničení, v němž si hodně rýpl do Bushovy /jr./ vlády. Ten je za to zažaloval. A víc nepovím /ano, je to docela známá kauza/.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Taky by m zajímalo jestli se jedná o remake toho thrilleru o hadovy který u nás dával snad 1000000000x:-) Jestli ano tak to se taky těším.

Kaka

Kaka (hodnocení, recenze)

ou, remake ? Nebo uplne neco jineho ? Kua tohle me zajima.

Související novinky

Na Hromnice o mrtvolu více

Na Hromnice o mrtvolu více

26.08.2010

Akční military sci-fi není nikdy dost. A tahle by mohla být zajímavá – studio Warner Bros. zakoupilo práva na bestsellerový román japonského autora Hiroshiho Sakurazaku All You Need Is Kill. Hrdinou… (více)

Reklama

Reklama