Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla tedy opravdu síla! Po vyčerpávajícím spoileru uživatele Flipnic už nezbývá co k filmu víc dodat. Jen tedy moje převažující pocity a dojmy - zvrácenost, zkaženost, hnus a tak podobně. Velmi zlověstná a zlovolná atmosféra. No ale zároveň i velká nadsázka. Ale stejně bych lidem s citlivými dušemi tento film nedoporučoval (což je pro ty ostatní lidi myslím dobré doporučení). Jako dlouholetého diváka horrorů a thrillerů mě už málo co dokáže v tomto žánru překvapit, ale tomuhle nízkorozpočtovému snímku se to tedy podařilo. Dobré, opravdu dobré (tedy vlastně špatné!) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva kámoši objeví v opuštěné budově blázince spoutanou nahou dívku, která je zombík a jednoho z nich napadne, že si z ní udělá sexuální otrokyni, přizve pár kámošů a bude legrace. Jenže vše se vymkne kontrole a mrtvá dívka si ráda hryzne. Tohle je celkem dost perverzní horor, u kterého se nelze bát, ale ani nelze u něj odvracet zrak, protože gore je tady na dost nízké úrovni a není skoro nic vidět. Originální nápad to však je. Největší nechutnost bych viděl v tom, že ti kluci vůbec chtěli souložit s holkou, která už zapáchala a ještě si to užívali. Na tohle se tento film nejvíce zaměřil, ale obtěžovat se s vysvětlením, kde se tam tam ta holka vzala a jak se z ní stala zombie, to už film neřešil. Stejně tak nebylo zřejmé, co se s ní stalo na konci. Hororovější přístup byl tady podán formou perverzit, které se ale v podstatě opakovaly pořád dokola. Vzhledem k řídkému ději, by se celková stopáž dala výrazně zkrátit. Herecká partička nepředváděla nic extra, ale současně to ani nebyly nijak urážlivé herecké výkony, ačkoliv se v drtivé většině jednalo o herce z nižších lig. Horor to zas až tak moc není. Postrádal jakoukoliv hororovou atmosféru nebo napětí, ale z čisté zvědavosti se to dá vydržet a podruhé bych si to už nepustil. 60% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hloupý film plný stupidních dialogů (já to sice u horroru tolik neřeším, ale co tady mleli za kraviny...) a hovadských postav. Ani jedna kladná postava. Magoři a blbci (blbky). Dvě třetiny filmu jsem uvažoval o odpadu a přemáhal se dokoukat konec. Mrtvá dívka byla vskutku odporná, tudíž sex s ní byl vpodstatě nekrofilií. Ale budiž. Divné filmy mi nevadí, naopak. Celou tragédii zachraňuje jen pár světlých momentů na jednu hvězdu - komická scénka na záchodě (střeva ven), u čerpací stanice a pak předzávěrečná bitka v podzemním tunelu. Jednu hvězdu k tomu za šťastný a očekávaný konec. Nechtějí mi tvůrci namluvit, že by mlaďochové tomu šílenému psovi normálně utekli, což? ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Viz J*A*S*M - zajímavý slepenec žánrů, hlavně american indie a exploitation. Přesně to vystihuje slovo "disturbing", které v češtině nemá přesný ekvivalent. Celek bohužel sráží dolů viditelně nízký rozpočet filmu a zbytečné vycpávky scénáře - od poloviny se mi už na to ani moc nechtělo koukat. Přesto jde o jeden ze zajímavějších horrorových počinů poslední doby, takže fandové - do toho. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Zombie exploitation trošku jinak a vůbec ne špatně. Ve filmu není moc hluchých míst, sice se dočkáme několika logických faux pas ze strany protagonistů, z nichž všichni podávájí hodně přesvědčivý výkon, děj však slušně graduje a lehce průhledné finále vám nevyrazí dech, ale kulantně zakončí celý snímek. Po všech stránkách lehký nadprůměr. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama