Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Věk pětatřicet, introvert, chorobně plachý. To je Cyprien. Svůj čas dělí mezi práci IT manažera v módním časopisu Dress Code a kyberkavárnu, kde se schází s přáteli. Ti spolu s Cyprienem patří do generace „počítačových maniaků“, co tráví noci na internetu, sbírají DVD, pro které je Star Wars náboženstvím… a kteří jsou ve svém reálném životě někým jiným... (Magic Box)

(více)

Recenze (33)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Cyprien naprosto dokonale splňuje všechna ajťácká klišé, která na světě existují a taky i ta, která ještě nebyla objevena. Námět samozřejmě vychází z legendárního Jekkyla a Hydea. Ani to tvůrci nezastírají. Víc se mi teda líbila ta figurka ajťáka. Byla mi mnohem sympatičtější, i když to byla takový roztomilý ňouma. Umělecký ředitel časopisu byl totální blb. Potěšila mě přítomnost Catherine Deneuve. Je to stále okouzlující dáma. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Ajťák je ten co programuje (hry ho nudí, neboť v nich vidí jen algoritmy), dělá správce, věší si na stěny krásné dívky ve spodním prádle s tučňákem na bříšku. Tady jde o ukázkového závislého pařana, kteří močí do petlahve, aby nemuseli přerušit expování v onlinovce. Takže to vlasně není o mně :-) Díky tomu lze přehlédnout vtip na win u "meka", vlastně se snaží ze začátku ukázat jak strašným někdo může být a pak už jde spíš o romantické spojení ženy a spoka. Je to i vtipné, dokonce mi některé rozhovory připomenuly toho inda z Johny 5 (možná je to blbost, ale můj mozek to tak propojil, bůh ví proč...). ()

Reklama

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Ano je to absolutně béčková komedie s absolutně šíleným hercem,ale stále se nemůžu zbavit pocitu,že mě to prostě bavilo!Tedy alespoň občas padli fakt slušný hlášky!Občas jsem se jakoto fanoušek všemožných filmů hráč počítačových her a sběratel všech možných serepetiček viděl ..já vím je to úchylný,ale to celej ten film právě taky. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ubohost. Když je Cyprien looser, je film dost pitomý, vrší jedno stupidní klišé za druhým, ale tak trochu se na to ještě dá dívat. Když se postříká sprejem je to stupidní, stupidní a stupidní. Jak píše Kryton, stejně jako se praví ve filmu, "jednou kliknu, pak dvojklik,do koše a vysypat". Jen se to s tímhle filmem má udělat dřív než ho zkouknete. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nezáživná komédia o partičke vyjadrovaním, správaním aj výzorom "tak trochu" iných IT týpkov, ktorým kraľuje Cyprien. Toho tu hrá Elie Semoun (Daltoni, Asterix a olympijské hry), ktorý je dorobený tak, že by ho aj vlastná matka mala problém identifikovať. Dosť som sa na túto komédiu tešil, ale bohužiaľ väčšina hlášok pre ľudí s minimálnou hladinou IT vzdelania ide totálne do prázdna, príbeh je tuctový a správanie a výzor celej "mimóznej" party je fakt dosť odpudivé. (zažltnuté zuby, staré teplákové súpravy atď), takže ma paradoxne najviac potešila prerábka songu od Jermaine Jackson & Pia Zadora - "When the rain begins to fall" v záverečných titulkoch, čo teda naozaj neni dobrá vizitka. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama