Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou dvoudílné televizní komedie natočené podle stejnojmenného románu Gigi Levangie Grazerové, je atraktivní, veselá, ale povrchní Clarissa Alpertová, bezstarostně žijící hollywoodská kráska. Díky bohatému otci nemusí pracovat, jen si společně se svými třemi nejlepšími kamarádkami Gravy, Polo a Jennifer užívá života. Jak se však blíží její narozeniny, začíná si stále častěji uvědomovat, že čas běží, a i když všem tvrdí, že je jí devětadvacet, ve skutečnosti už jí bude dvaatřicet a tedy je možná nejvyšší čas se vdát. Samozřejmě za někoho, kdo by jí umožnil pokračovat v bezstarostném životě. Její pozornost upoutá bohatý atraktivní producent Aaron Mason, který je sice v Hollywoodu nový, má však před sebou slibnou kariéru. S pomocí příbuzných a kamarádek rozehraje Clarissa propracovanou hru svádění, a tak mohou brzy začít velkolepé svatební přípravy. Jenže pak se na scéně objeví její bývalý australský přítel Simon Taylor. Zdá se, že Clarissiny city k němu ještě tak úplně nevyhasly a když dá muž jasně najevo svůj obnovený zájem, situace se nečekaně zkomplikuje. Na obzoru je klasický milostný trojúhelník. Aby toho nebylo málo, bude se Clarissa muset potýkat nejen s jedním neplánovaným těhotenstvím a nejasným otcovstvím, ale také s nečekanými potížemi, když ona i Aaron nečekaně přijdou o finanční zdroje. (TV Nova)

(více)

Recenze (21)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Chtěla jsem zblízka vidět Angelinu Jolie a zjistit, jestli je ve skutečnosti taky tak krásná.. A je !!" ;) Herec a režisér Timothy Busfiled spolu se scénáristkou Suzanne Martin rozhodně nezapřou svoji žánrovou škatulku s názvem "seriáloví průměrňáci", kteří se většinou u seriózního "celovečeráku" nedokáží vymanit ze zažitého schematismu a shoří jako svíčka, ne papír, ten by hořel jistě mnohem rychleji, a tak se není co divit, že Past na ženicha s naprosto za vlasy přitaženým, nudným a nic neříkajícím scénářem, není ničím jiným než sprostou a rafinovanou pastí na diváka !! Divák, pokud má dostatek kuráže, otrlosti, optimismu a především času, stále jen čeká, kdy že se to vlastně rozjede, kdy se to někam zásadním způsobem posune, marně, protože tahle Past se ho zcela bez výčitek snaží těmi takřka čtyřmi hodinami vzduchoprázdna unudit k smrti !! Tento způsob smrti rozhodně nepatří k těm zrovna oblíbeným, jakým by si kdokoli přál zemřít.. Přiznám se, že několik velmi vtipných hlášek mě opravdu pobavilo a s trochou nadsázky by se daly považovat za popkulturní, leč deset replik ještě komedii nedělá, nesympatická tuctovka Sarah Chalke vypadá jako Olga Lounová po plastice nosu, nezaujala mě ani ve Scrubs a jednoduše ani tentokrát, nutno však podotknout, že díky obludné práci castingu z filmu naprosto vyčnívá !! A tak jedinou za zmínku stojící složkou této minisérie zůstává snad jen slušný soundtrack Daniela Lichta, který se podílel i na hudbě k seriálovému Dexterovi.. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Sarah Chalke mám rád, oblíbil jsem si ji už ve Scrubs a je to pěkná ženská, na kterou bych se mohl dívat hodiny, ale tohle je příšerný film. Tedy, neměl jsem v nejmenším úmyslu na to koukat, měl jsem to jen jako kulisu při práci na počítači, ale po hodině jsem to musel vypnout. Nechápu, jak tenhle nezáživný a nezajímavý film může mít dva díly a 240 minut. Takhle dlouhý není ani Kmotr, a to je film, který stojí na ději a dialozích! Vážně příběh o tom, jak si povrchní uječená nána (bohužel právě v podání Sarah Chalke) hledá manžela a pomáhají jí v tom další povrchní uječené nány (jedna z nich bohužel v podání Judy Greer), potřebuje na převyprávění 240 minut? Navíc všichni víme už od úvodních titulků, jak to bude probíhat a jak to celé skončí, tahle laciná televizní zápletka tu byla už milionkrát. Nemám nic proti romantickým filmům, ale tyhle laciný televizáky jsou jeden jako druhej a bez jakýkoliv umělecký či zábavný hodnoty. Sice jsem v prvním souvětí napsal, že na Sarah bych se dokázal dívat déle než 240 minut, ale v tomhle filmu leda s vypnutým zvukem. Jednu hvězdičku jí ale přeci jen věnuji. ()

beba789 odpad!

všechny recenze uživatele

Ta Nova mě už vážně štve!Když nedávaj trapnou Ordinaci tak dávaj katastrofárny na 2 části které radši nehodnotím nebo dojáky na 2 části které jsou snad horší než ty katastrofárny. ()

Heui 

všechny recenze uživatele

Něco mezi romantickou komedií, harlekýnkou, na který koukávala babička, ordinací v růžový zahradě, sexem ve městě a esmeraldou. Navíc 240 minut?!. Brr. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Není to náhodou kamarádka Katherine Heigl z 27 šatů?“ „To je určitě ta chůva ze Zoufalek“ „Hele, tu si měl brát Ted v HIMYM“ „Ta určitě hrála v Bejvalek se nezbavíš“ Jo, Jo, holky „přicmrdávačky“ vyrazili na nekoukatelnou dámskou jízdu, díky níž nesklapla pouze Past na ženicha, ale do smrtící nástrahy nalákaly i naivního filmového diváka. Nesnesitelně dlouhý a filmařský nekomentovatelný, mix Sexu ve městě, romantické komedie, peněž vyhozených z okna, červené knihovny a pyžamového večírku. Dámy druhé až třetí garnitury, to snad běžte radši dělat kariéru přes postel!:( ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle komedie, kdy už hudba působí strašně " komicky " nebo " dramaticky " - což se občas stane obojí během 7 vteřin --- *** --- Nymfomanka, která se už nemá s kým pelešit, se rozhodne že se vdá. Jen tak prostě otevře časák a zabodne prst do složky " snobská společnost " a rozhodne se že si vezme prvního na kterého to padne ( milé holčičky toto je důležitý okamžik, tak to ve světě tupých krav chodí ! Takže si to pořádně zapamatujte ! ) Vezme si týpka co pajdá, ale je " ták sexi " že pajdání je najednou cool. Když se dozví že týpek je chudej jak kostelní myš ( teda jako ) tak ji málem trefí. Jde otravovat jeho rodinu, tím že je zřejmě bude vídírat svým těhotenstvím. Kamarádka ji samozřejmě podporuje protože debilita jako samostatná jednotka nemůže v normálním světě obstát - je tedy lepší ji alespoň znásobit. Mezi tím se ale oběví jakejsik známej ( sexuálně samozřejmě ) z dřívějška a tak se stane že ani nymfomanka ( a vlastně ani divák ) už nemá nejmenší tušení o co v tomhle kolotoči vlastně jde. ------------------- Řekl bych že tenhle film, by se měl promítat už ve školkách, aby ty malinké holčičky měly nějaký svůj vzor do budoucna. Už jen úvodních 30 minut, je jasným vodítkem kam film spěje. No hlavně že to Emerický holky maj tak zmáknutý """""""" Když i moje partnerka řekla po 30 minutách že to je kravina, tak to být kravina musí, protože ona by i růžové zahradě nadělila 3 hvězdy. ()

Macias odpad!

všechny recenze uživatele

Okey, tohle je nehorázná sra.... Né, že by mi vadil tenhle typ filmů. Miluju Notting Hill, mám rád Pretty woman, Sex ve městě mi nevadí... I Scrubs a Mad Love mám rád, jenže tohle se fakt...fakt nedá.... ()

Deb 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu nekonečnej film,.Nechápu jak se jim povedlo udělat takhle jednoduchou a nezajímavou romantickou komedii, kde nic moc vtipnýho ani neni a ještě to je opravdu zdlouhavé. Dalo by se to shrnout do hodiny a pul a bylo by to záživnější. ()

johhny007 odpad!

všechny recenze uživatele

No teda film ve kterém to klape...asi prvních 5 minut! Prozíravý scénář , který by napsalo dítě i na šicím stroji a ještě k tomu jsem vůbec nemohl přijít na chut Sarah Chalke.Myslím , že mé hodnocení bude adekvátní --- 0,00009%---Totální Americká sr"čka ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Jeden uklízecí den a limitované možnosti voya... Marla Sokoloff je rozkošná, Sarah Chalke taky a dějová linie nenáročná... Nic víc... ()

HolkaVBotech odpad!

všechny recenze uživatele

Co to zase bylo proboha? Hlavní hrdinka si vygůglí manžela, manipulací ho donutí k zásnubám, svatbě a tak. Rozvleklá romantická komedie s prvky dramatu. Archetypální až karikaturní postavy, s šílenými žebříčky hodnot. Jako třešnička na dortu je nakonec samozřejmě záchrana utopeného mopse svalnatým čističem bazénů. ()

Stelletta 

všechny recenze uživatele

Tak takovou bejkárnu už jsem dlouho neviděla. Stupidní příběh, příšerné herecké výkony, plno klišé a uječených bab...ani nevím za co dávám tu jednu hvězdu...snad jen za Sarah Chalke. ()

BlackMolla odpad!

všechny recenze uživatele

opravdu špatné, nudí mě to, herci mi jsou nesympatičtí.. navíc je to fakt nekonečné, takhle přesně si romantické komedie nepředstavuju.. ()

Rychleji 

všechny recenze uživatele

Film o ničem navíc docela předvídatelný. Naštěstí obsahuje třeba i nějaké ty vtipné hlášky, kterým se i dá zasmát. Nicméně kouknutí na film kvůli nic doporučit také nemohu. Scénář vážně není nic moc, jedná se o typickou Ameriku... ()

Puslanka 

všechny recenze uživatele

Jako kulisa k učení to jde, i když u takového filmu je zbytečné roztahovat do dvou dílů a lepší by bylo sestříhat. Když se člověk prokouše prvním dílem a přežije partičku pipek (s prominutím), tak se na druhý díl už dá docela dívat, pokud nečekáte žádný zázrak :) Shrnutí: oddechový, TV film, silně nenáročný - člověk musí vypnout. 2/3 * ()

Vampira 

všechny recenze uživatele

Nuda, nic než nuda ty asi 2 světlý momenty to nezachrání. Nicméně od kategorie odpad! to zachránil herec, co hrál manžela hlavní hrdinky, sympaťák. Jen ho lituju, že hrál v takové slátanině. ()

Reklama

Reklama