Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou dvoudílné televizní komedie natočené podle stejnojmenného románu Gigi Levangie Grazerové, je atraktivní, veselá, ale povrchní Clarissa Alpertová, bezstarostně žijící hollywoodská kráska. Díky bohatému otci nemusí pracovat, jen si společně se svými třemi nejlepšími kamarádkami Gravy, Polo a Jennifer užívá života. Jak se však blíží její narozeniny, začíná si stále častěji uvědomovat, že čas běží, a i když všem tvrdí, že je jí devětadvacet, ve skutečnosti už jí bude dvaatřicet a tedy je možná nejvyšší čas se vdát. Samozřejmě za někoho, kdo by jí umožnil pokračovat v bezstarostném životě. Její pozornost upoutá bohatý atraktivní producent Aaron Mason, který je sice v Hollywoodu nový, má však před sebou slibnou kariéru. S pomocí příbuzných a kamarádek rozehraje Clarissa propracovanou hru svádění, a tak mohou brzy začít velkolepé svatební přípravy. Jenže pak se na scéně objeví její bývalý australský přítel Simon Taylor. Zdá se, že Clarissiny city k němu ještě tak úplně nevyhasly a když dá muž jasně najevo svůj obnovený zájem, situace se nečekaně zkomplikuje. Na obzoru je klasický milostný trojúhelník. Aby toho nebylo málo, bude se Clarissa muset potýkat nejen s jedním neplánovaným těhotenstvím a nejasným otcovstvím, ale také s nečekanými potížemi, když ona i Aaron nečekaně přijdou o finanční zdroje. (TV Nova)

(více)

Recenze (21)

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle komedie, kdy už hudba působí strašně " komicky " nebo " dramaticky " - což se občas stane obojí během 7 vteřin --- *** --- Nymfomanka, která se už nemá s kým pelešit, se rozhodne že se vdá. Jen tak prostě otevře časák a zabodne prst do složky " snobská společnost " a rozhodne se že si vezme prvního na kterého to padne ( milé holčičky toto je důležitý okamžik, tak to ve světě tupých krav chodí ! Takže si to pořádně zapamatujte ! ) Vezme si týpka co pajdá, ale je " ták sexi " že pajdání je najednou cool. Když se dozví že týpek je chudej jak kostelní myš ( teda jako ) tak ji málem trefí. Jde otravovat jeho rodinu, tím že je zřejmě bude vídírat svým těhotenstvím. Kamarádka ji samozřejmě podporuje protože debilita jako samostatná jednotka nemůže v normálním světě obstát - je tedy lepší ji alespoň znásobit. Mezi tím se ale oběví jakejsik známej ( sexuálně samozřejmě ) z dřívějška a tak se stane že ani nymfomanka ( a vlastně ani divák ) už nemá nejmenší tušení o co v tomhle kolotoči vlastně jde. ------------------- Řekl bych že tenhle film, by se měl promítat už ve školkách, aby ty malinké holčičky měly nějaký svůj vzor do budoucna. Už jen úvodních 30 minut, je jasným vodítkem kam film spěje. No hlavně že to Emerický holky maj tak zmáknutý """""""" Když i moje partnerka řekla po 30 minutách že to je kravina, tak to být kravina musí, protože ona by i růžové zahradě nadělila 3 hvězdy. ()

HolkaVBotech odpad!

všechny recenze uživatele

Co to zase bylo proboha? Hlavní hrdinka si vygůglí manžela, manipulací ho donutí k zásnubám, svatbě a tak. Rozvleklá romantická komedie s prvky dramatu. Archetypální až karikaturní postavy, s šílenými žebříčky hodnot. Jako třešnička na dortu je nakonec samozřejmě záchrana utopeného mopse svalnatým čističem bazénů. ()

Reklama

Puslanka 

všechny recenze uživatele

Jako kulisa k učení to jde, i když u takového filmu je zbytečné roztahovat do dvou dílů a lepší by bylo sestříhat. Když se člověk prokouše prvním dílem a přežije partičku pipek (s prominutím), tak se na druhý díl už dá docela dívat, pokud nečekáte žádný zázrak :) Shrnutí: oddechový, TV film, silně nenáročný - člověk musí vypnout. 2/3 * ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Není to náhodou kamarádka Katherine Heigl z 27 šatů?“ „To je určitě ta chůva ze Zoufalek“ „Hele, tu si měl brát Ted v HIMYM“ „Ta určitě hrála v Bejvalek se nezbavíš“ Jo, Jo, holky „přicmrdávačky“ vyrazili na nekoukatelnou dámskou jízdu, díky níž nesklapla pouze Past na ženicha, ale do smrtící nástrahy nalákaly i naivního filmového diváka. Nesnesitelně dlouhý a filmařský nekomentovatelný, mix Sexu ve městě, romantické komedie, peněž vyhozených z okna, červené knihovny a pyžamového večírku. Dámy druhé až třetí garnitury, to snad běžte radši dělat kariéru přes postel!:( ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Sarah Chalke mám rád, oblíbil jsem si ji už ve Scrubs a je to pěkná ženská, na kterou bych se mohl dívat hodiny, ale tohle je příšerný film. Tedy, neměl jsem v nejmenším úmyslu na to koukat, měl jsem to jen jako kulisu při práci na počítači, ale po hodině jsem to musel vypnout. Nechápu, jak tenhle nezáživný a nezajímavý film může mít dva díly a 240 minut. Takhle dlouhý není ani Kmotr, a to je film, který stojí na ději a dialozích! Vážně příběh o tom, jak si povrchní uječená nána (bohužel právě v podání Sarah Chalke) hledá manžela a pomáhají jí v tom další povrchní uječené nány (jedna z nich bohužel v podání Judy Greer), potřebuje na převyprávění 240 minut? Navíc všichni víme už od úvodních titulků, jak to bude probíhat a jak to celé skončí, tahle laciná televizní zápletka tu byla už milionkrát. Nemám nic proti romantickým filmům, ale tyhle laciný televizáky jsou jeden jako druhej a bez jakýkoliv umělecký či zábavný hodnoty. Sice jsem v prvním souvětí napsal, že na Sarah bych se dokázal dívat déle než 240 minut, ale v tomhle filmu leda s vypnutým zvukem. Jednu hvězdičku jí ale přeci jen věnuji. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama