Reklama

Reklama

Partnerské vztahy aneb Návod na přežití

(pořad)

Obsahy(1)

Pohled na vývoj partnerského vztahu od prvních chvil nabízí třináctidílný cyklus Partnerské vztahy, který sleduje životní přístup a příběhy známých osobností i diváků, doplněné pohledem odborníků, psychologů, neurologů a manželských poradců. Pořad se nevyhýbá tématům sexuality, homosexuality, žárlivosti, nevěry nebo násilí ve vztazích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

snoopik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jeden díl - Partnerské vztahy gayů a lesbiček - a moc se mi líbil. Jen bohužel se vzorem gay páru Honzi a jakuba Musila příliš nesouhlasím ale pokud to pomůže s pochopením gayů čert to vem. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál s mými oblíbenými psychology a psycholožkami v čele s Jeronýmem Klimešem. Hodnotím dle toho co to pro mě jako absolventa různých kurzů nebo přednášek přineslo nového.Pro mě díl Pět jazyků lásky sto procent, díl Návod na přežití 50%. Díl Jak trávíme společný volný čas 100%. Díl sex 100%. Dík Proč mají víc štěstí potvory a neřádi 50%. Díl Co muži a ženy od vztahu očekávají 40%. Láska s handicapem a Neseznamitelní 30% . Děti ve vztahu 60%. Usmiřování nebo deprese? 100%. Jiný kraj, jiný mrav 30%, Velký věkový rozdíl 80%. Násilí v partnerských vztazích 70%, Láska 50 plus 40%.Je mi náct a miluju 40%, Hádky a konflikty 70%, Svatba - nemoderní koncept 60%. Gayové a lesbičky 30%, Nevěra 100%.Žárlivost 100%. Seznamování 60%. Vztahy na dálku 20%.Sexuální mýty a fantazie 40%.Paralelní vztahy 100%. Na jízlivé komentáře typu uživatele Tosima "miluju teorie" před deseti lety odpovídám, že jsem potkal muže , kteří si na všechno přijdou sami a odkoukají to od těch úspěšných, ale potřebuji ověřenou teorii, kterou pak vyzkouším jestli funguje. ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Blablablablabla.... někdy v tom cítím trochu snahy poradit, ale tak idiotský národ snad zase ještě nejsme, co se týče vztahů, doufám.???????! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Na pořadu coby odborný poradce spolupracoval manželský poradce Lucian Kantor. (ČSFD)

Reklama

Reklama