Reklama

Reklama

Miluj svůj život

  • USA You Can Heal Your Life

Obsahy(1)

Tento inspirující film natočený podle knihy Miluj svůj život je uváděn autorkou Louise L. Hay. Film představuje pronikaví pohled na Louisin fascinující osobní příběh a ukazuje, jak se vyvíjely její názory na sebeúctu, bohatství a metafyzické působení v souvislosti s tělesnými obtížemi. Prozrazuje také, jak využívá tyto koncepty ve svém osobním, duchovním a profesionálním životě. Vydáte-li pozitivní energii při práci se svou myslí, můžete uzdravit své tělo. Tím, jak limitujeme své myšlení a názory, vytváříme ve své mysli zárodky a příčiny nemocí. Autorka Louise L. Hay nás vede k pozitivním změnám v našem myšlení a vytváří prostředí, které nás vede k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života.

To, co si myslíte a v co věříte, je to, co se pro vás uskuteční. Vaše myšlenky vytvářejí váš život... Mnoho významných osobností z oblasti duchovního růstu, filosofie, zdraví, spirituality a nového myšlení se přidalo k Louise, aby dosáhlo úspěchu, štěstí i dalších cest, kterými lidé mohou uzdravit své životy. Najdete zde také výpovědi těch, kteří byli pozitivně ovlivněni dílem Louise L. Hay. Louise L. Hay je duchovní učitelkou, lektorkou a úspěšnou autorkou dvaceti bestsellerů, mezi něž patří Uzdrav své tělo a síla ženy. Od doby, kdy v roce 1981 zahájila svou kariéru jako představitelka vědního oboru týkajícího se způsobu myšlení, pomohla tisícům lidí objevit a naplno rozvinout jejich potenciál tvořivé síly duchovního růstu a sebeléčení. Její knihy byly přeloženy do pětadvaceti jazyků ve třiceti třech zemích světa. Zdroj: Pragma (ČSFD)

(více)

Recenze (17)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Smutné příběhy několika lidských osudů, které se i přes svou bolest v minulosti dokázali najít pozitivní budoucnost a to i díky knize Louise L. Hay, kterou napsala Louise L. Hay a je o tom (stručně) "Jak změnit své myšlení, aby jste mohli změnit svůj život". Zajímavé myšlenky, které by stačilo rozvést v pouhých 50 minutách namísto 90-ti. To že pozitivní myšlení a celkový pozitivně naladěný psychický stav má vetší moc než tucty prášků není žádnou novinkou. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Tyhle dokumenty mám rád, věřím, že na tom všem něco bude. Podobných dokumentů viděl už hodně a tento patří určitě k těm lepším. Teď už se jen tím řídit... :) ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Film, který by vám měl změnit život, jste-li ochotni se změnit. Velmi zajímavý dokument stroze mapující životopis a práci převratné spisovatelky a duchovní léčitelky Louise L. Hay, která svými jedinečnými teoriemi o způsobu myšlení pomohla změnit životy mnoha lidem. Film, který poodkrývá tajemství pozitivního myšlení, síly lečit sebe samotné, podstatě odpouštění či teorie o tom, že druhé můžete milovat až tehdy, pokud dostatečně milujete sebe... ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

"To, na co myslím a čemu věřím, vytváří můj život." Musím se začít tím řídit. Jinak knihu jsem nečetl, každopádně je tu řečena spousta věcí, které dávají smysl, a ukázáno několik životních příběhů, v nichž pozitivní myšlení dokázalo nemožné. 70 % ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Když si člověk dovolí upustit od všech předsudků co má, od všeho co má zakořeněno a zažito a jde do tohohle filmu (nebo i do stejnojmenné knihy, kterou tímto vřele doporučuji) s otevřenou myslí, pak má celé učení Luise Hay své kouzlo a chtě nechtě musím i já zarytý pesimista a přízemní člověk říct, že na tom celém vážně něco je a to je. Samozřejmě vše závisí na tom, jaký má člověk k tématu přístup. Pokud se do toho vrhnete s pocitem že to je kravina, tak věřím, že není šance si cokoli odnést. Pokud jste ochotní (třeba jen lehce) uvěřit tomu, že alespoň část těch "mouder" může být aplikovatelných a fungujících, pak možná s překvapením zjistíte, že jsou vážně (alespoň částečně :D a s trochou osobní modifikace) fungující...“We forget that we create the situations, then we give our power away by blaming the other person for our frustration. No person, no place, and no thing has any power over us, for “we” are the only thinkers in our mind. We create our experiences, our reality, and everyone in it. When we create peace and harmony and balance in our mind, we will find it in our lives.” ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: host: - "Mým největším úspěchem v životě bylo, když jsem byl schopen odpustit. Vlastnímu otci, který odešel. Opustil rodinu kvůli ženě se třemi dětmi do věku 4 let. Velmi často medituji, modlím se k němu a děkuji mu za to, že přišel na svět a dal mi nejdůležitější lekci, jakou jsem kdy dostal: JAK ODPOUŠTĚT." & vypravěčka: - "Miluji se. Proto věnuji láskyplnou péči svému tělu. Miluji se. Proto si zařizuji pohodlný domov. Miluji se. Proto vykonávám zaměstnání, které mě opravdu baví. Miluji se. Proto se chovám ke všem lidem láskyplným způsobem. Miluji se. Proto odpouštím minulosti a zcela se ji zbavuji. Miluji se. Proto žiji v současnosti, prožívám každý okamžik jako dobrý a vím, že moje budoucnost je jasná, radostná a jistá, protože jsem milované dítě vesmíru a vesmír se o mě láskyplně stará." & vypravěčka: - "Všechny mé vztahy jsou harmonické. Jsem hluboce naplněna tím, co dělám. Každá zkušenost je úspěch. Zasloužím si to nejlepším a přijímám to. Naslouchám s láskou a sdělením svého těla. Jsem zdravá a dokonalá. Vyjadřuji vděčnost za všechno ve svém životě. Každý den mi přináší nová báječná překvapení." ()

Miuri 

všechny recenze uživatele

Respekt autorce za to, co si od dětství vše prožila a jak to postupně otočila. Vše je na každém z nás. Inspirující film. ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Na myšlenkách, které Louise L. Hay zformulovala ve své knize "ujíždím" už delší dobu, knihu jsem několikrát přečetl a neustále ji doporučuji. Dokument je pěkně natočen, pozitivní energie z něj přímo čiší a narozdíl od možná protřelejšího Tajemství je i více osobitý a více vstupuje k divákovi. Skrze tento dokument ke mně pronikla ryze čistá energie, která tak horlivě tryská z Louise. Miluji svůj život, uctívám se a uctívám Vás, Louise, za to, co jste dokázala a udělala pro lidstvo! ()

sniperjozef 

všechny recenze uživatele

Tyto myšlenky jsou mi blízké a rád se dívám na dokumenty/filmy s touto tématikou. Bohužel u dokumentu Miluj svůj život mě vadí to podání. Stejně jako u Tajemství, kde opět myšlenka super, jen mi to přijde natočené jako reklama na zubní pastu. Stačilo se malinko přiblížit filmu/dokumentu The Shift/Proměna s Dyerem a hned by se na to dívalo lépe, i (s přehnanou) metráží, jakou to má... ()

Labgirl 

všechny recenze uživatele

Doma máme už strašně dlouho knížku Miluj svůj život ale zatím jsem k ní "nedospěla" a vždycky po pár stránkách jsem ji zavřela.... Před nedávnem se ke mě dostalo pár zajímavých informací na podobné téma a nakonec i tenhle film a musím říct, že tomu prostě a jednoduše věřím!! Chápu a respektuji, že to ale není film pro každého... Ale za mě doporučuji a dávám 4* :)) ()

healingstone 

všechny recenze uživatele

Úžasný příběh nejen Louise Hay, který popisuje cestu k důležitému poznání -> lásce k sobě sama a víru v sebe. Doporučuji. :) ()

hikemartin 

všechny recenze uživatele

Těžko se tento film hodnotí jako dokument, protože to co přináší se nedá moc přenést a konfrontovat s vědeckým světem a nemá to asi ani za cíl. Nicméně je to další střípek do obrazu kdo vlastně jsme a jak jsme ve skutečnosti mocní, aniž o tom víme. Přináší nový pohled na svět, proto dávám pět hvězdiček. U nás se podobnou problematikou zabývá třeba www.etikoterapie.com Z vlastní zkušenosti doporučuju! ()

Marketus8 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný a pravdivý. První krok je přijít na to jak to udělat a druhý krok je praxe. Netýká se to jenom zdraví, ale všeho, co se v našich životech děje. Tento film je odpovědí na všechno. ()

Reklama

Reklama