Reklama

Reklama

Ewa Farna - Blíž ke hvězdám

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2008

Hrají:

Ewa Farna

Jako nejmladší interpret v české historii vyjela Ewa Farna na své první turné po celé České republice - Zazpívej si na Ewa Tour 2008. Pro záznam byl zvolen poslední koncert turné v pražském Kongresovém centru. (Trifi)

Recenze (6)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost - tahle mladá žába to s přehledem natírá všem ostatním současným rádoby hvězdám naší popmusic. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za vykřičené hlasivky těch malých desetiletých holčiček, které už přece dávno mají svůj názor na život, ne? 5% (HUDBA odpad) IMDb.com: ? ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Tři za ten hlas, za čistotu a vůbec za ten talent. Ewa je mladá, ale na pódiu se chová, jako by jí bylo o deset více. S koncertem jako takovým je to slabší. Diváků je méně, čemuž odpovídá i tolik podstatný hukot, šum etc. Písničky jsou samozřejmě ušité na míru mladému publiku, leč se i tak najdou momenty, které zaujmou dospělé. Co by si však Ewa mohla odpustit - to je ten kočičí kostým. Už jí přece není 13. Takže suma sumárum - koncert a šou s ním spojená mezi 2* a 3*, ewa to však tahá na tři. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

1.Blíž ke hvězdám 2.Víkend 3.Zavři oči 4.Bez tebe 5.Kočka 6.Nebojím se 7.Jen spát 8.Tam gdzie ty 9.Jak motýl 10.Lalalaj 11.Ticho 12.Sólo Ewa bicí 13.Ponorka 14.Případ ztracenej 15.Jaký to je 16.Měls mě vůbec rád 17.Něco nám přejte Videoklipy 18.Boží mlýny melou 19.Jaký to je 20.La la laj 21.Ticho 22.Zapadlej krám 23.Měls mě vůbec rád ()

stenyek odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo by fajn, kdyby se nejdřív naučila artikulovat, přestala si šlapat na jazyk a bylo jí rozumět co ,,zpívá´´. Děs a hrůza a tahle malá pizda vyhrává slavíky - no on ten Karel je opravdu jediná záruka, že je ten svět ještě trochu v pořádku... ()

Reklama

Reklama