Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Super poučný a mimořádně zajímavý pořad, který mohou diváci na svých TV obrazovkách vidět. Začal jsem aktivně sledovat až nyní (téměř 4 roky od prvního dílu). Pokud nebudu hodnotit členy poroty, tak musím říct, že mě pořad mimořádně baví. Zatím jsem shlédnul jenom pár dílů a už teď mohu říci, že vám to skutečně něco dá a lidé, kteří podnikají nebo chtějí podnikat, si to oblíbí dvojnásob. Sám bych rád v určité oblasti také podnikal, a tak to beru jako návod, jak začít a čeho se vyvarovat. Hodnotím maximálně možných hodnocením. Hned si ho házím do TOP 10 mezi pořady. Těším se na další díly. 90% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je jen odleskem byznysu, té chladnokrevné nenažrané bestie. Nevím, co od těch lidí chtějí, když málokdo získá u investora kapitál. Sedí tam několik páprdů, kteří čekají na druhého Edisona, do kterého mají všichni daleko. Prachy, prachy, prachy, o tom film je, ne o nápadech. Několik nápadů se mi velmi líbilo, ale páni investoři je zadupali. Nechápu. Ale musím uznat, že žádné slovo pěti gurů byznysu není zbytečné a každá věta má smysl. Plácat o ničem umí Paroubek, ale vyjádřit se trefně k věci, umí pětice dokonale. Je to zábavné a iritující zároveň. Častokrát se ozve, že je pro daný výrobek český trh příliš malý...hernajs každý nemůže podnikat v oblasti hrobnictví, aby měl široké odbytiště! ()

Reklama

Santek 

všechny recenze uživatele

Pořad se mi líbí. Ale nelíbí se mi, že vlastně podle těch investorů jsou všichni účastníci neschopné paka. Byly ochotni investovat jen do rozjetého produktu na němž je zisk 40 tisíc na kus. Já myslel, že ten pořád bude o ochotě investovat do dobrého nápadu. Ale bohužel je to o něčem jiném. Tak kdo pak jsou všichni ti úspěšní malí živnostníci a podnikatelé v ČR, když tedy nikdo nemá pořádný nápad hodný investice? >> Je docela sranda sledovat lidi, kteří jsou přesvědčeni, že jim nějaká kravina dokáže vydělat peníze. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Má oblíbená náplň úterních večerů. A krásná demonstrace toho, že nápad nestačí... Líbilo se mi, že obyčejný smrtelník mohl trochu nahlédnout do světa byznysu a že se mohl z první ruky dozvědět něco o roztodivných zlepšovácích a potenciálních novinkách na českém trhu. Zároveň bylo pozitivní, že to nebyla charita. Investoři investovali svoje peníze a tudíž je vráželi pouze do projektů, ve kterých viděli budoucnost... 100% ()

maxxxim 

všechny recenze uživatele

Konečne niečo z TV produkcie čo nesie prvky reality a je zábavné aj bez podpory obscénnosti, krvilačnosti, či stupidity. Invencie uchádzačov o investičnú podporu kontra neoblomní investori, to je to, o čo tu beží. Výsledok je buď neľútostné vysmiatie , alebo trenice medzi investormi, ktorí prejavia záujem. Za originálny nápad, pohodovo strávených 42 minút, niekedy aj vtipné vyústenia udeľujem plný počet. Komerčné televízie by si mali zobrať príklad, ako sa robí zábavný a pritom reálny formát. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Jen jeden z investorů odešel a znovu se objevil v další řadě. Řeč je o Ivanu Pilném, který po první sérii odešel a vrátil se zpět až ve třetí, která byla i jeho poslední. Ve Dni D se ovšem objevil ještě jednou, ale v opačné roli, kdy ve IV. řadě prezentoval svůj vlastní projekt. (DexMASTER094)
  • Pořad vychází ze zahraničního televizního formátu, který odstartoval před jedenácti lety v Japonsku. (Olík)
  • V divácké anketě byl za největší propadák zvolen projekt 'Tajemství nesmrtelnosti'. (skrblik007)

Reklama

Reklama