Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carmen (Natalia Oreiro) je krásná mladá dívka, která pracuje jako akrobatka v nočním klubu v Buenos Aires. Její život je stereotypní, její zaměstnavatel Roxi (Pedro Segni) si na ni dělá zálusk, se svými rodiči se rozešla ve zlém, je jako ztracená ve svém vlastním životě.
Ve 200 kilometrů vzdáleném městečku El Deseo se připravuje oslava dvacátého výročí sňatku Dalmira Bernala (Daniel Fanego), zámožného vlastníka hotelu a lázní, a Mercedes (Soledad Silveyra), stále atraktivní doktorky. Mercedes nemá tušení, jak hrozné tajemství jí skrývá její matka Luisa (Susana Campos), která se trápí neuvěřitelnými výčitkami svědomí. Před 25 lety totiž Mercedes otěhotněla s cirkusákem Flautou (Luis Luque), ale protože jí bylo teprve 18, její rodiče jí nutili, aby dítě dala k adopci a pokračovala ve studiu medicíny. Mercedes nesouhlasila a tak se Luisa odhodlala k brutálnímu kroku. Po porodu všem namluvila, že se dítě, děvčátko, narodilo mrtvé, proto Mercedes ve studiu přeci jen pokračovala. Malou holčičku adoptovala Ingrid (Marta Lubos) se svým německy mluvícím manželem, kteří jí dali jméno Carmen. (Nataliaoreiro.cz)

(více)

Recenze (1)

argentina 

všechny recenze uživatele

El Deseo je umělecké dílo. Československý divák nikdy neviděl takové herecké výkony, neví, že můžou existovat takoví herci, nevěří, že seriál může mít takovou hloubku, jako je samotný život. Právě hloubka je to, čím Argentina předčí celý svět. Každá věta, scéna, každé gesto, pohled, zvuk, píseň, nápad kamery, dělá z toho unikát. Ta "magia", co mají Argentinci v hlasech, je pro mě vším, velká poklona Luisi Luque. V každém díle je víc umění a kvality jak v jakémkoliv dobře hodnoceném filmu. A to platí pro více argentinských produkcí. Nikdy je nedocením. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Kvôli postave Carmen podstúpila Natalia Oreiro tvrdý tréning cirkusovej akrobacie už tri mesiace pred začiatkom natáčania. Mohla mať dablérku, no sama sa chcela postave priblížiť čo najviac. Pre kľúčové scény bolo nutné, aby v niekoľkometrovej výške dokázala udržať celú váhu len na jednej ruke či visieť za členky aj pri mnohokrát opakovaných záberoch. (matthew.17)
  • Pri nakrúcaní 52 epizódy bol v ateliéroch Telefe prítomný aj slovenský fanúšik Natalie Oreiro Laco. Chlapec sa naučil po španielsky, aby sa s herečkou stretol, vycestoval do Argentíny a sama Natalia ho na natáčanie pozvala. V štúdiu sa nachádza práve vtedy, keď Carmen (Natalia Oreiro) leží v nemocnici so zlomenou rukou. Laco svoj príbeh zdokumentoval v článkoch, ktoré mesačne vychádzali v časopise Kamarát, obohatené o zákulisné fotky z natáčania. (matthew.17)

Reklama

Reklama