Reklama

Reklama

Teenage Dirtbag

všechny plakáty

Obsahy(1)

Děj filmu se odehrává na střední škole. Oblíbenou studentku Amber (Noa Hegesh) obtěžuje problémový chlapec Thayer (Scott Michael Foster). Avšak poté, co začnou společně navštěvovat hodiny kreativního psaní, se mezi nimi skrze vzkazy, které si píší při hodině, vytvoří zvláštní pouto. To ale nemůže vydržet kvůli drastickému rodinnému životu Thayera a společenskému nátlaku, který je kladen na Amber. (Lenniee)

(více)

Recenze (3)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Hodně mě překvapilo, že se mi tenhle snímek líbil. A i přesto, že je místy možná lehce za hranicí reálnosti, působí celkem věrohodně a reálně. Trochu jsem se bála toho poetického prvku- posílání psaníček, ale nakonec to nebylo tak hrozné. Já osobně nejsem velký fanda těhle pseudo-uměleckých šaškáren(s prominutím)- a teď tím myslím ono "kreativní psaní", takže jsem během sledování místy zadržovala smích, pravděpodovně v nevhodných okamžicích, ale taky je pravda, že to mělo svůj vliv na celkovou atmosféru filmu. Kdyby to nebylo místy tak vyhecované do extrému, tak by se mi snímek líbil ještě víc, takhle jen řeknu, že to není žádné super dílo, ale jsem ráda, že jsem film viděla ( i když si ho pravděpodobně znovu nepustím). Za mě to jsou hodně slabé tři hvězdy, ale pořád tři. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Nuda a šeď, zase v tom vidím snahu o přehnané umělečno (hlavně v těch konverzacích a předávání těch vzkazů). Najednou to ale nemá pořádný závěr, nějaké vyústění, vlastně ani prostředek, ani začátek. Je to celé takové hodně divné, nereálné, až nepěkně poetické. Ani herecky vás to nijak nezaujme. Ty dvě hvězdy jsou hlavně za tu snahu, snahu udělat ten film z typického prostředí jinak, nepřikrášleně. ()

Reklama

Reklama