Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Cord (Joel McCrea) se po 5 letech ve vězení vrací do města Hamilton. Přivítání místních občanů je pro něj ovšem nevraživé, neboť mu nemohou odpustit jeho minulost. Vážený muž jménem Ralph Hamilton (Don Haggerty) jej však přesto chce jako honáka pro své obrovské stádo krav, protože ví, že to dokáže jen Cord. Ten s tím napřed nesouhlasí, ale později se přeci jen uvolí. Ze začátku se snaží výpravu bojkotovat, pak mu ale přeci jen bude záležet na tom, co se stádem bude. A tak se s mílovými kroky stáda odkrývá i jeho minulost. (Mol)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Presne taketo westerny milujem, stado krav, do toho este obyvatelia mestecka nevrazivo vitaju hlavneho hrdinu ..... rezisersky fajne, film som si plne vychutnaval, a nuda nehrozila, take masakrozne tempo nahodil reziser Charles M. Warren : 77 % ()

Mol 

všechny recenze uživatele

WE'D STICK BY YOU TILL HELL FROZE OVER AND YOU COULD SKATE ON IT!! John Cord je největší frajer v širokém dalekém okolí a tak na něj padne volba převést to zatraceně největší stádo, který kdo kdy viděl v celém širém kraji. Holky jsou z něj samozřejmě odpálené a všichni muži ho nenávidí. První výstřel pokud jsem si všiml padne až v 59 minutě a ještě k tomu mimo záběr, protože se jedná o ránu z milosti pro jednu polomrtvou krávu. Film je tak klasickým uloudaným westernem z padesátých let. Fajn odpočinková jízda. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama