Reklama

Reklama

Elitní speciální jednotka je poslána do Bolívie, kde mají za úkol laserem označkovat dům, ve kterém se zdržuje drogový magnát. Tým svůj úkol splní, ale těsně před startem letadla, které má označené místo vyhodit do povětří, si vojáci všimnou, že tam ilegálně pracují děti. Chtějí akci okamžitě zrušit, ale velitel Max to odmítá. Chystá se cíl zničit za každou cenu. Tým neváhá, vrhne se do boje a děti ještě před náletem odvede. Cíl je pak zničen. Protože ale není jak dostat děti pryč, uvolňují jim vojáci svá místa v helikoptéře a sami zůstávají na zemi. Stroj je chvíli po vzlétnutí zasažen střelou a exploduje. Vojákům je jasné, že terčem útoku byli oni, ne děti. Proto se rozhodnou zmizet v bolivijské metropoli. O několik měsíců později je ale kontaktuje půvabná dívka Aisha, která jim nabízí volnou cestu zpět do USA a zosnování pomsty. Po návratu domů se jejich cílem stává konvoj, ve kterém má jet tehdejší velitel akce Max... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem sice váhal, jestli tu čtyřku dát, ale když jsem si vzpomněl na tu konečnou scénu s letadlem, komiksový styl kamery, neustálé cool zpomalovačky, hodně povedených vtípků, skvělého Komedianta ;-), typicky komiksově šíleného padoucha a hlavně na Aishu, protože Seldana je tu tak hot, že tomu skoro nelze uvěřit, uvědomil jsem si tu super cheesovost, takže asi tak.. Seldana je taková pěkná náladová tygřice (kočkovitá = Na'vi..) Ještě ji asi některé pohyby zůstaly od Avatara, ale jelikož tam přes všechen svůj sex-appeal nebyla člověk, Losers vyhrávaj... Ostatni ji samozřejmě zdatně následují, hlavně ten vzpomínaný Jeffrey Dean Morgan, sice není tak dobře napsaný jako ve Watchmenech, ale stejně je ta jeho postava dobrá a typicky klaďácká.. Z těch dalších Losers byl nejlepší odstřelovač, takové mlčenlivé typy můžu. A k tomu ještě byl součástí těch nejlepších scén.. SUMA: Nečekejte žádný chytrý scénař ani zápletku, občas jsou některé scény i dialogy hrozně klišovité.. Naštěstí pak vždycky příjde nějaká zběsilá scéna parodující sama sebe a hned je zase veselo.. Pro suchary a hnidopichy není tento film určen. Ve vizuálu je na tom docela špatně, ale stále se to dá přežít a mrzí to určitě méně než při 175milionovém G.I. Joe.. SUMA: ultimátní zábava se všemi klasickými částmi, podpořená zábavnou komiksovostí a nádhernou Seldanou. Pro některé guilty pleasure, pro některé úplná blbost, ale pro mně na svoje poměry povedený akční film s hromadou nadsázky PS: bazooka, mnau ()

predators 

všechny recenze uživatele

Há! Právě jsem zažil takové menší dejá vú! Až dopíši tento koment, tak se musím podívat, jestli jsem to byl jen já, kdo viděl dvojiče A-Teamu. Schválně se vyhýbám přívlastku jednovaječné, protože The Losers jsou skoro ve všech směrech pozadu. O krůček, ale jsou. V čem však mají navrch, je ono komiksové zpracování, které báječně dotváří atmosféru, kterou bych přirovnal k jedoucímu vlaku s občasnými stanicemi k doplnění paliva. Herci pro mě byli milým překvapením a tak je tu dalši popcornovka jak vyšitá! PS: Po opětovném shlédnutí musím jít s hodnocením dolů... 40% ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se Peter Berg nepostavil za kameru sám, Sylvain White je totiž netalentovaný (ani-ne)řemeslník, pro kterého je pojem ‚nápad‘ sprosté slovo. Od militantní komiksové týmovky bych chtěl víc než jenom nezáživnou patlaninu, která se spokojí s několika odpálenými prskavkami, nad nimiž občas zakrouží jakože strašlivě cool kamera, a hlavně vybroušenější partu drsňáků. Funguje akorát Chris Evans, který prostě vtipné hláškaře umí, stejně tak jako Idris Elba bad-ass motherfuckery. Zbytek nevýrazný (unylý J.D. Morgan), nebo protivný (přehrávající Jason Patrick), stejně jako celý zbytek filmu. Na producentský tým a fakt, že má jít o přímou konkurenci Carnahanovu A-Teamu hodně špatná flákota. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Ottman: 1. Dead Men (3:31) ,2. Not Soldiers Anymore (1:45) ,3. Fake Out / Cool Reception (2:17) ,4. Miami Heist (3:14) ,5. Interlude (1:31) ,6. Mumbai Max (3:37) ,7. Broken Trust (2:20) ,8. Port Break-In (2:07) ,9. Double Crossed (3:03) ,10. Psychic Bullets / Aisha's Beed (1:51) ,11. Bad Business (1:39) ,12. Good Catch (2:45) ,13. The Losers (3:14) ,14. The Shootout (4:07) ,15. Max Factor (1:48) ,16. Angle of the Dangle (2:11) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem měl vidět před A-Teamem a ně po něm. Loseři totiž prohrávají na všech frontách. Nic proti Morganovi, ale jako team leader byl nevýrazný až běda. Jason Patrick je přímo strašný (to Maxe nemohli přihrát aspoň Travoltovi, ten by si tu roli vychutnal) i když na papíře jeho postava musela vypadat skvěle. Díky bohu za hláškujícího Chrise "Kapitána Ameriku" Evanse, který film táhne seč může. Taky ten sniper nebyl špatný. Na Zoe s rakoetometem se dobře kouká, ale to je taky tak všechno. Dějově se dost přešlapuje na místě a i když navštívíme kus světa vždycky jsme tam jen na minutku (Dubaj, Bombaj, Nové Mexiko). Pobavilo mě to, ale čekal jsem přece jen o trochu víc. - Sákra. - Co je? - Petunie hrajou v neděli s Blatouchama. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je scéna zo satelitu Arecibo, ktorý sa nachádza v Porto Rico. Arecibo sa objavil už v bondovke Zlaté oko alebo sci-fi Kontakt. (Wargoo)
  • Scénář je částečnou adaptací prvního "The Losers" komiksu "Ante Up", který vyšel u DC Vertigo. (3DD!3)

Související novinky

Zoe Saldana znovu v akci

Zoe Saldana znovu v akci

05.02.2017

Neytiri z Avatara, Uhura ze Star Treku, Gamora ze Strážců Galaxie, Aisha z Parchantů, Cataleya z Colombiany... Zoe Saldana má s akčními hrdinkami tunu zkušeností. V nejbližších letech bude nakopávat… (více)

Comicsové Mýty mají scenáristku

Comicsové Mýty mají scenáristku

20.01.2015

Stříbrnému plátnu střídavě kralují comicsové adaptace od Marvelu a DC, neměli bychom ale zapomínat ani na Vertigo. Dospělácká odnož DC nám dala filmy jako Constantine, Dějiny násilí, V jako Vendeta… (více)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (více)

Tak trochu jiný Kurýr

Tak trochu jiný Kurýr

21.08.2010

Jeffrey Dean Morgan se pokouší uchytit jako hrdina akčních filmů. Charisma na to má, ale prozatím se mu to kdovíjak nedaří – v Strážcích hrál vedlejší postavu a letošní Parchanti dojeli na… (více)

Reklama

Reklama