Reklama

Reklama

Elitní speciální jednotka je poslána do Bolívie, kde mají za úkol laserem označkovat dům, ve kterém se zdržuje drogový magnát. Tým svůj úkol splní, ale těsně před startem letadla, které má označené místo vyhodit do povětří, si vojáci všimnou, že tam ilegálně pracují děti. Chtějí akci okamžitě zrušit, ale velitel Max to odmítá. Chystá se cíl zničit za každou cenu. Tým neváhá, vrhne se do boje a děti ještě před náletem odvede. Cíl je pak zničen. Protože ale není jak dostat děti pryč, uvolňují jim vojáci svá místa v helikoptéře a sami zůstávají na zemi. Stroj je chvíli po vzlétnutí zasažen střelou a exploduje. Vojákům je jasné, že terčem útoku byli oni, ne děti. Proto se rozhodnou zmizet v bolivijské metropoli. O několik měsíců později je ale kontaktuje půvabná dívka Aisha, která jim nabízí volnou cestu zpět do USA a zosnování pomsty. Po návratu domů se jejich cílem stává konvoj, ve kterém má jet tehdejší velitel akce Max... (TV Nova)

(více)

Recenze (504)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vcelku sympatická "nízkorozpočtovější" variace A-Teamu, kdy se partička různě vyšinutejch borců rozhodne pomstít svýmu úhlavnímu nepříteli. Casting se poved, scénář dává několika postavám možnost utrousit nějakou hlášku a závěr překvapí několika nehollywoodskejma zvratama. SPOILER: Fakt se mi líbilo, jak scénáristi vyběhli s divákem, když nechali záporáka uniknout a Roque zustal hajzlem, i když spoustu diváků bude čekat, že jeho spřáhnutí s Maxem bude jen část jeho plánu, jak ho eliminovat. KONEC SPOILERU Akce je dostatek a až na výjimky (exploze) je solidně nakroucená. Nejde o nic světobornýho, na co by člověk musel koukat každej rok, ale hodnocení v lehce červenejch číslech by týhle skromný béčkový stylovce docela slušelo, proto přihazuju čtvrtou slabší hvězdu. ()

kilobyte 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Jeden by řekl, že když jdou několikrát na sebevražednou misi, tak to všichni nepřežijí, jenže když proti nim stojí záporák drsný jako medvídek koala, to se pak umírá těžko. Nevím proč, ale prostě jsem Maxovi(Jason Patric) tu drsnost neuvěřil. Třeba scéna se slunečníkem mi připadala spíše trapná než drsná. ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

Dalsia komixovka na svete, dalsich cca 95min v cudu, ale nieje to az taky pruser ako by ste cakali. Slabsi priemer ktory navnadi na A-team a namakanu pecku uz z traileru Stalloneho Expendables. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Klasické akční béčko. Nejdrsnější americké komando podrazí velitel a to neměl dělat. Pak následuje akce, drsná hláška, akce, vtipná hláška, akce, pár zpomalených cool záběrů, zase akce... Prostě film, který nenadchne, ale ani neurazí a navíc dokáže i pobavit. ()

Bart16 

všechny recenze uživatele

Příjemná,skvěle obsazená akční komedie nacpaná akcí a hláškamy až na strop.Jsem rád,že můj oblíbenej seriálovej herec J.D. Morgan dostává v posledních letech více prostoru ve filmech.Role plukovníka,jako by mu byla psána na tělo.Škoda jen,že film nekslidil velký komereční úspěch.Doufám,že podobný osud nepotká i ostatní týmovky,které nás letos jěště čekají. ()

Camarro14 

všechny recenze uživatele

... předkrm k A-Teamu a zároveň otevírací snímek k letošním 80-tkovým návratům ... bavil jsem se náramně - stylově natočené, skvěle zakomponované náznaky parodie, "groteskně bondovsky stylizovaný" záporák ... s čistým svědomím mohu tento film zařadit mezi nejpohodovější a nejpříjemnější akční snímky, jež jsem kdy viděl a který je doprovázen povedeným OST od Johna Ottoman ... ()

AbelXavier 

všechny recenze uživatele

Je mi vás líto pokrytečtí zaslepení uživatelé. Pokud dáváte A-Teamu lepší hodnocení než Loserům pak jste u mě lůzři vy. Mnohonásobně větší zábava, která si na nic nehraje. ()

Respex 

všechny recenze uživatele

Slabé tři ale jsou tam. PS. po půl roce musím dát 2*. Měla to být adaptace komixu a takovéhle zpracování nemohu prominout. Je to zahozený potenciál. Možná to na jedno zhlédnutí může docela bavit, ale toť vše. O to víc mě mrzí výsledek, protože herecké osazenstvo mám docela rád. PS2. Cool scéna s Heroes chvilkou :) ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Dělat úplně vše cool nemusí být až tak cool. White nám předhazuje naprosto průměrnou týmovku a ze všech sil se nám snaží vnutit představu, že máme před sebou partu těch nejtvrdších hochů v dosavadní historii filmového plátna. Jenže tito "profíci" nepostřehnou, že se k nim po plechovém kontejneru blíži policejní komando, při přestřelce se kryjí za DRÁTĚNÝ koš a celkově působí značně amatérským dojmem. A i když je Zoe Saldana mimořádně pohledná kočka, film zachránit nedokáže. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Herecký ansábl jak víno, i když tehdy možná ještě ne tak známá parta. Každopádně ale jeden velký promarněný potenciál, protože režisér Sylvain White sice dokáže být brutální, krvavý a používat přitom i humor, jenže to vůbec nedrží pohromadě. Od začátku mi to bylo úplně ukradený a při pohledu na Morgana, skvělýho Evanse, Elbu nebo Saldanu mi to bylo hodně líto. Má to sice 90 minut, ale až nepříjemně často jsem sledoval kolik mi zbývá do konce. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tohle byla zábavná béčková blbůstka, kde mne překvapil Evans a Jeffrey byl zase skvělej. Ani jsem netušil, že to je podle komiksu a určitě na zabití večera je to skvělá volba. Příběh je jednoduchý a akce je fajn, mne to určitě nijak nepoškodilo ani neurazilo. Já se bavil. ()

Adrai 

všechny recenze uživatele

První týmovka letošního roku ... a hned docela potěšila. Film u kterého nemusíte přemýšlet ale zároveň se u něj dobře pobavíte. Slušný obsazení, několik fajn hlášek, pěkný prostředí + otázka proč se zabývat nějakou přípravou na akci když ji divákovi můžeme ukázat rovnou. Chris Evans jako z řady vybočující tvrďák, Jeffrey Dean Morgan jako všestranný vůdce, Óscar Jaenada jako bezchybný ostrostřelec a Zoe Saldana jako kočka které sluší prádlo i bazuka. Jsem černej McGiver. Jsem BlackGiver. ()

Euchrid 

všechny recenze uživatele

Jednorázově zalíbitelná, tempo neztracící, skoro ideálně mixlá akce s komedií ale stejně jsem ji pokořil až napodruhé, takže výš než lehký nadprůměr to dneska nebude. Jo a "Zouí" to sice neslušelo tak moc jak v Avataru (jojo, ja vím), ale stejně luxusní filmová ozdůbka. Po druhém zkouknutí ještě pridávám, tak obecně za všechno a pak ještě za Cougara a scénu s telekinezí, která je totální klenot! ()

Související novinky

Zoe Saldana znovu v akci

Zoe Saldana znovu v akci

05.02.2017

Neytiri z Avatara, Uhura ze Star Treku, Gamora ze Strážců Galaxie, Aisha z Parchantů, Cataleya z Colombiany... Zoe Saldana má s akčními hrdinkami tunu zkušeností. V nejbližších letech bude nakopávat… (více)

Comicsové Mýty mají scenáristku

Comicsové Mýty mají scenáristku

20.01.2015

Stříbrnému plátnu střídavě kralují comicsové adaptace od Marvelu a DC, neměli bychom ale zapomínat ani na Vertigo. Dospělácká odnož DC nám dala filmy jako Constantine, Dějiny násilí, V jako Vendeta… (více)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (více)

Tak trochu jiný Kurýr

Tak trochu jiný Kurýr

21.08.2010

Jeffrey Dean Morgan se pokouší uchytit jako hrdina akčních filmů. Charisma na to má, ale prozatím se mu to kdovíjak nedaří – v Strážcích hrál vedlejší postavu a letošní Parchanti dojeli na… (více)

Reklama

Reklama