Reklama

Reklama

Elitní speciální jednotka je poslána do Bolívie, kde mají za úkol laserem označkovat dům, ve kterém se zdržuje drogový magnát. Tým svůj úkol splní, ale těsně před startem letadla, které má označené místo vyhodit do povětří, si vojáci všimnou, že tam ilegálně pracují děti. Chtějí akci okamžitě zrušit, ale velitel Max to odmítá. Chystá se cíl zničit za každou cenu. Tým neváhá, vrhne se do boje a děti ještě před náletem odvede. Cíl je pak zničen. Protože ale není jak dostat děti pryč, uvolňují jim vojáci svá místa v helikoptéře a sami zůstávají na zemi. Stroj je chvíli po vzlétnutí zasažen střelou a exploduje. Vojákům je jasné, že terčem útoku byli oni, ne děti. Proto se rozhodnou zmizet v bolivijské metropoli. O několik měsíců později je ale kontaktuje půvabná dívka Aisha, která jim nabízí volnou cestu zpět do USA a zosnování pomsty. Po návratu domů se jejich cílem stává konvoj, ve kterém má jet tehdejší velitel akce Max... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nic, co bych býval musel vidět. Což jsem čekal, ale něčím mě to stejně lákalo. Je to vyloženě průměrná týmovka, s dočasně odepsanou partičkou specialistů pod vedením Jeffrey Dean Morgana (ze kterýho se dal udělat mnohem větší borec), kteří se mají za co mstít. Akce, hlášky, charaktery - všechno průměr. Nenasere, neznudí, nenakopne, neoslní. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vyvedená akční oddychovka, kde se mi dostalo všech ingrediencí, které jsem očekával. Mám vcelku rád tyto druhy akčňáků kdy příběh začíná stylem " byli vysláni na akci, ale byli zrazeni a ocitají se na cestě za pomstou". Tolik omleté klišé mě vyhovuje. Když se navíc přidají sympatické tváře v čele s Chrisem Evansem tak si chrochtám blahem. O humorné scény se nám stará hlavní záporák Jason Patric. Navíc je vše vkusně doplněno při představování postav sympatickou animací. Pro mě nepochopitelné že tento film nešel u nás do kina! Místo něj se po sálech povalují Exmanželky za odměnu. PS: Druhá projekce bohužel ukázala že jsem filmu poprvé až moc fandil hlavně díky scéně Don't stop believeng (Varuju vás. Jsem vražedný stroj na smrt. Výsledek tajného vládního experimentu. Dělali mi různý věci. Děsivý věci. Anální věci. Udělali ze mě nebezpečného telekinetika. Jak říká starodávná tibetská filozofie: "Nic nezkoušej a nic nebude." 50% ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Niečo ťažko definovateľné tu chýba, podobne ako pri A-TEAME. Aj keď toto je skôr tímovka v štýle LÚPEŽE PO TALIANSKY (fakt), akurát s prestrelkami. Režisér sa snaží o nápaditosť, ale najviac zaujmú erotické scény. Inak remeselne spravený film s dobre obsadenými úlohami a pár fajn vtipnými scénami. Už predloha ma až tak extra nedostala, a film je ešte viac robený pre masy (a pointa komiksu je odhalená už na začiaku)... ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Veď toto bola jaká pecka!Nebolo to dokonalé, ale narozdiel od ostatných filmov, to malo základnú veľmi prehľadnú kostru, pointu, ktorú každý pochopí, veľa akčných scén a ešte viac úžasných vtípkov a narážok. Ohromne som sa počas celého filmu bavila, aj na tom miestami smutnom scenári na všetkom. Pre mňa veľký zážitok(možno to súvisí s filmom, ktotr som pozerala pred tým) asi 70% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Po ukážke som sa obával že to bude len štýlová nezáživná nuda no našťastie tomu tak nie je. Je to pohodovka so všetkým čo k tomu patrí. Komando je správne sympatické, sršiace vtipom a Zoe Saldana je proste buchta. Komixovka bez superschopností a slušný závan v akčných vodách ako svojho času Shoot Em Up. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Chris Evans měl při natáčení zamaskované mj. i jedno z tetování na pravém rameni (čínský znak), což jde dobře vidět na začátku filmu. V čase 01:18:04 však můžeme v záběru toto tetování zahlédnout, protože jej filmaři zamaskovat zapomněli. (Elizabeth13)
  • Scénář je částečnou adaptací prvního "The Losers" komiksu "Ante Up", který vyšel u DC Vertigo. (3DD!3)

Související novinky

Zoe Saldana znovu v akci

Zoe Saldana znovu v akci

05.02.2017

Neytiri z Avatara, Uhura ze Star Treku, Gamora ze Strážců Galaxie, Aisha z Parchantů, Cataleya z Colombiany... Zoe Saldana má s akčními hrdinkami tunu zkušeností. V nejbližších letech bude nakopávat… (více)

Comicsové Mýty mají scenáristku

Comicsové Mýty mají scenáristku

20.01.2015

Stříbrnému plátnu střídavě kralují comicsové adaptace od Marvelu a DC, neměli bychom ale zapomínat ani na Vertigo. Dospělácká odnož DC nám dala filmy jako Constantine, Dějiny násilí, V jako Vendeta… (více)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (více)

Tak trochu jiný Kurýr

Tak trochu jiný Kurýr

21.08.2010

Jeffrey Dean Morgan se pokouší uchytit jako hrdina akčních filmů. Charisma na to má, ale prozatím se mu to kdovíjak nedaří – v Strážcích hrál vedlejší postavu a letošní Parchanti dojeli na… (více)

Reklama

Reklama