Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Recenze (123)

Disease 

všechny recenze uživatele

Z filmu mám velmi rozporuplné pocity, 3* určitě neznamenají, že by byl průměrný. Klady vidím zejména v Mobiovské retro atmosféře, zápory ve scénáři, zejména v zakončení tak nějak do ztracena. ()

evil_ryu 

všechny recenze uživatele

Síce očividne lacný, ale s láskou k sci-fi natočený film. Nezľaknite sa slabšieho začiatku, lebo snímok sa nečakane strhne k lepšiemu. 4* ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

FIlm patřící stylem i zpracováním do doby, kdy naší galaxii vládlo VHS, je překvapivě účelný a zajímavý pro fanoušky tohoto typu snímků. Má překvapivě pomalý začátek (akce sice je, ale spíš jen pro objasnění skupečností a nastartování děje), od kterého se začíná postupně budovat atmosféra a závěr, který by rozhodně měl být oceněn. Pro fanoušky min 4, pro nescifáky a lid pop(cornových) gaučových patolízalů max 2. Doba se změnila a film taky, ale vždy dokáže potěšit scénář, tak jiný oproti nynějšímu schématu Action!....Why? ()

PhillM. 

všechny recenze uživatele

No vida, nakonec se z toho vyloupl poměrně příjemný scifilmík. Je z toho sice patrná úporná snaha dostat za málo peněz co největší množství muziky, ale já si na laciný vzhled poměrně brzy zvykl. Lepší tři hvězdy. --- Prakticky za barákem mám proslulý Růžičkův lom, tak myslím, že tam v létě natočím podobnou blbůstku :) ()

^Rain^ 

všechny recenze uživatele

Kdyby dialogy nebyly misty tak cheesy (hlavne ty s Cleou) a scenar nebyl tak deravy, tak za 4. Kostymy na jednicku, efekty pripominaly intro pocitacovych her z poloviny 90.let, ale na tak miniaturni rozpocet slusne a ja se ani chvilku nenudil. Scifi je proste muj zanr. 60% ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Opravdu úžasný scénář.Tři honí jednoho (nudné záběry na poušt'),pak už jen jeden honí druhého (NZNP),pak druhý prvního(NZNP),pak zase první druhého(NZNP) a pak ještě příjde na chvilku další a ten honí oba dva (NZNP).Na konci sem měl asi být překvapený,ale to bych nesměl být totálně znuděný,aby mi to nebylo úplně jedno (ani tak by mi zrovna čelist nepadala).Masky a rekvizity to ani nemluvím. ()

Koláč 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně povedené. Na tak nízký rozpočet tvůrci vyčarovali opravdu hodně... a ani ten scénář není nijak pitomý. ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Já to říkám furt, jak je to 5km a dále od povrchu Země, tak film má u mě už jasné plus. A to se týká i o Hunter Prey. Poušť, pár lovců a jedna kořist. Ze začátku jsem si myslel, že ta kořist je nějaký emzák ze vzdálené galaxie, ale ono je to úplně jinak. Dialogy jsou v plusu. Lovci mají vojenskou mluvu a snaží se podle toho chovat. Velmi odpočinkový Sci-fi filmek ... 60% ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Je mi strašně líto že to nešlo ohodnotit pěti hvězdama...to něco málo tomu chybělo,ale i přes to, že to skoro nikdo neviděl si film zaslouží 4 hvězdičky.Kdysi dávno jako malej kluk jsem viděl Enemy Mine(později i překládal na Titulkách...(katastrofálně)....Nebudu si nic nalhávat,je to podobnost zarážející...ale není to vykrádačka,jen prostě stejně pojaté sci-fy a to se mi líbí:) ()

KoleckoR 

všechny recenze uživatele

Velmi jednoduše natočený film, prakticky se dvěma herci. Pokud se zde hovoří o nějakých zvratech, tak jsem nějaké zásadní postrádal. To, že se z vězně vyklube člověk bylo celkem jasné. Pak je tady hra na honěnou v poušti, kdy chvilku je na vrcholu ten, pak zase druhý. Nějak extra mě to nezaujalo. A masky, ty byly opravdu hrozný... ()

hiroshima 

všechny recenze uživatele

Wow...tak tohle jsem ani nečekal. Na to, že se jednalo o nízkorozpočtový film, tak se zadařilo. Viděl jsem už plno sci-fi, které disponovaly s daleko větším rozpočtem a ani zdaleka neměly kvalitu jako "Hunter Prey". Trošičku vykrádá "Mého nepřítele" Člověk, emzák, havárie, nehostinná planeta, boj mezi sebou. Čekal jsem ještě spolupráci, ale ta se naštěstí nedostavila. Alespoň do jisté míry...Ne sice tak dobré jako již zmiňovaný "Můj nepřítel", přesto dobré. Jsem rád, že se objevila i třetí rasa, ale na druhou stranu mě chyběla nějaká ta bestie, která by obývala planetu jež se stala centrem dění. Dál nemám nic co bych vytknul a hodnotím čtyřma hvězdama... ()

MAJkLSON 

všechny recenze uživatele

Zajimavé scifi s počtem postav, jež spočítáte na prstech jedné ruky. Škoda jen té utahané střední pasáže filmu, kterou zase na druhou stranu vyvažuje kvalitní konec. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Sázet na pár kilo plechu, trochu masek a na 3 herce se málokdy vyplatí. Collora zapojil 3D (3 dolary) a už se točilo. Ani on sám nečekal, že pár kopců písku a propracovaná režie dokáže udělat divy. Modlil jsem se, abych nedostal podobnou vylomeninu jako Star Wars a pro moje štěstí dostávám jen kopírující klasický sci-fi oblek a pár emzáků. Koukatelné ()

FilmWave odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha není všechno. Amatérský film, kde hlavní napětí pramení z toho, zda hrdinové v legračních kostýmech nezakopnou a nezlomí si nohu. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu záživnější než lecjaké vysokorozpočtové sci-fi. Stačí dobrý nápad, pár ochotníků, kteří hrají, světe div se, lépe než někteří přeplácení hollywoodští herci/čky, trochu píle a inovace a ejhle. Dejte Collorovi pořádný prachy na nějaký sci-fi, třeba AvP 3 a nechme se překvapit. Ten chlápek má evidentně za ušima, ten chlápek ví, co dělá. Byl jsem velmi mile překvapen. Jak je to levné, tak je to chytré a je tam dost dobrých nápadů a vychytávek - CLEO - nejlepší laptop, co jsem viděl. Taky chci takovou hračku. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Inspirativní a pěkně natočené nízkorozpočtové sci-fi o lovu jednoho vetřelce na tranzitní planetce. Dobře načasované momenty, které příběh dále posunují, když už se začíná jevit příliš přímočaře. Nakonec se přímo nabízí několik nestárnoucích a bohužel stále aktuálních otázek k zamyšlení, které je dobré si čas od času zopakovat. ()

Reklama

Reklama