Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelná školka je cyklickým a inspirativním pořadem pro děti předškolního věku. Důraz je zde kladen na jemnost, „hladivost“ a především srozumitelnost nejmenším divákům (3-6 let). Jeho posláním je děti zaujmout, navázat s nimi dialog, povídat si o světě, který vidí kolem sebe, seznamovat je se základními etickými hodnotami a přitom jim nebrat dětství a pomocí her a „hraní si“ v nich rozvíjet jejich fantazii. Pořad je doplněn dvěma až třemi pohádkami a snahou je, aby jedna byla zahraniční provenience a druhá z tradiční české školy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

stration 

všechny recenze uživatele

Zná někdo lepšího pro děti od tří do šesti let? Já ne a ani můj čtyřletý synek ne. V čele s nezlomným Michalem tahle partička vyrábí zábavu pro nejmenší už pěkně dlouho a pořád se na to dá dívat. Akorát paní Hlaváčová se mi zdá trochu nevýrazná. Jinak ale po Rozmarýnku a Štěpánce konečně vhodný nástupce. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Já vyrůstal na Štěpánce a Čertíkovi Bertíkovi a jak to člověka poznamená, o tom ví jen pamětník. Kam se na ně hrabou nějaké školky...i když obsazená je hodně výživné. Molavcovou nesnáším odjakživa, Nesvadbu taky a ti ostatní jsou též velké peklo. Nechtěl bych být fakan, povinně usazený před obrazovkou:-))) ()

Reklama

demovka 

všechny recenze uživatele

Není příjemné, že není známe, kdy bude jaká pohádka.Paní Magda se dětem líbí. Paní Jitka nosí v zádech pravítko a nemá pomalu co předvádět nového, ale má obdiv stran všestranosti. Pan Ladislav, děda, mě oslovil a líbí se mi nejvíc. Vůbec mi nevadí, že někdy něco splete. Michla N. mladší má dobrý pořad s písmenky. A nevadí, že tam běhá s lepenkovou pistolí. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Toto je těžké hodnotit i těžké jednostranně odsuzovat, s rodinkou nebo s děckem se nato alespoň jednou občas rádi podíváte, ale že bych to vyhledával sám to opravdu ne, takový masochista zas nejsem..Irituje mě tam vždy na začátku ten trochu pitomoučký hlas když se ozve "KOUZELNÁ ŠKOLKÁÁ":-) Pohádky tam zas tak dobré nejsou to si nemyslím, spíš nové a neznámé věci. Ale i tak na Kuřátka či starší pořady pro děti to nemá.. ()

montenegro 

všechny recenze uživatele

Na to, aby se někam na chvílo odložilo dítě, je to asi dobré, ale fakt nechápu, kterého chytrolína napadlo, že je dobré na předškolní děti v televizi šišlat- patlají i tak samy dost. Jednu hvězdu za Michala, který je schopen něco i sám vymyslet. Pravda je, že se mě to již několik let netýká, takže všechny ty hodné babičky dědy a jiné hodné strýčky a tetičky neznám, ale občas někde letmo zahlédnu a zaslechnu- a zdá se mi to pořád stejné= trapné. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (11)

  • Postavu Františka namlouval v letech 1999–2001 Ota Jirák. V období 2001 – 17. březen 2020 a 25. květen 2020 – 11. září 2020 namlouval Františka Tomáš Juřička a v období 23. března 2020 – 15. května 2020 a od 21. září 2020 Pavel Tesař. (TomasSlach)
  • Michal Nesvadba s nápadem na gag se samolepící barevnou páskou přišel v obchodě, když pozoroval muže, kterému nešlo zabalit balík. Gegy se samolepícími barevnými páskami předvedl v roce 1997 na festivalu v Japonsku a měl tam velký úspěch. Na světě prý nikdo nic podobného nedělá a Michal umí s lepicí páskou udělat cokoliv a kdykoliv. (TomasSlach)
  • V roce 2007 byl zvažován návrat babičky do Kouzelné školky. Role babičky byla nabízena Ivě Janžurové, která nakonec roli odmítla. Nakonec do role babičky byla obsazena Jana Hlaváčová. (TomasSlach)

Reklama

Reklama