Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelná školka je cyklickým a inspirativním pořadem pro děti předškolního věku. Důraz je zde kladen na jemnost, „hladivost“ a především srozumitelnost nejmenším divákům (3-6 let). Jeho posláním je děti zaujmout, navázat s nimi dialog, povídat si o světě, který vidí kolem sebe, seznamovat je se základními etickými hodnotami a přitom jim nebrat dětství a pomocí her a „hraní si“ v nich rozvíjet jejich fantazii. Pořad je doplněn dvěma až třemi pohádkami a snahou je, aby jedna byla zahraniční provenience a druhá z tradiční české školy. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Tak a je to tady!! Ptali jste se, kdy bude poslední dil Školky se mnou? Celý tento týden v 17,20 na ČT Déčko každý den. A v pátek 30.6 2023. úplně NAPOSLEDY! Začínají prázdniny a mě končí působení v Kouzelné školce.

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Frantisek je borec !? Jinak, kdyz si ctu komentare, tak me udivuje, jak "dospely" uzivatele mohou uplne seriozne hodnotit porad, ktery by meli hodnotit spis deti pro ktery je  urceny....

thecentre

thecentre (hodnocení, recenze)

Vždycky mě srala ta Patrasová s těma plyšovejma krkavcema která tam schválně zabíjela čas mezi pohádkama. Michal byl OK a škoda že Franta neni trochu Rebel.

Marthyzz

Marthyzz (hodnocení, recenze)

bufanda8: to same mne tet sem privedlo hledat v komentarich a taky nic :(

bufanda8

bufanda8 (hodnocení, recenze)

Nevíte kde bych sehnala ten seriál Líza? Ani na csfd myslím není :D :-(

goodnic

goodnic (hodnocení, recenze)

poslední dobou sou ty pohádky jedna pí*ovina za druhou, dřív to bylo jiný kafe, proto jen ****

Reklama

Reklama