Reklama

Reklama

Raníček

(pořad)
  • Česko Raníček s Dádou
Rodinný / Krátkometrážní
Česko, 2008, 7 min

Účinkují:

Dáda Patrasová

Obsahy(1)

Přivítání do nového dne pro nejmenší děti. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Já to říkám jako muž - třicet let tak asi už... POCHCAT DÁDU!!! .-[.. - - - P.S. Dá(d)le už bez komentáře atakdákdákdákdádádaaa... ( - - - Viděno nevídaně daně - hodnocení bez hodnoty 77., kokotmentář zde bez kdákání uondan(ydad)ě jako druhdy druhý... - 27.2.2010) ()

troufalka

všechny recenze uživatele

Lidi,mějte rozum! Reníček s Dádou vznikl krátce po té, co jsme s maminkami na emiminu, na rodině a na dámě psaly zoufalé dopisy, že Kouzelná školka s ráčkujícími kosy a poněkud přerostlou princeznou není pro naše děti to, co bychom rády. Jak se zdá, Česká televize nám vyhověla a nabídla Dádě krásný raníček v době, kdy většina dětí po proflámovaném večeru u Minimaxu zaslouženě odpočívají a tvrdě spí!! ()

Šakal

všechny recenze uživatele

Já osobně bych si raději s pomocí (mojí) 0,5m dlouhé žížaly s ní zacvičil (ne nutně na pasece)…… NE nechám toho. Jsou tady (na csfd) i malé děti a já bych dnes rád působil výchovně. Takže končím vypínám noťas, zavírám tulamorku a ukládám do baru. Trhá mi to ale srdce, těch „kvalitních“ Tv pořadů k okomentování…, kdoví čeho všeho bych se ještě dočkal a byl schopen. Dovolte mi však (děti) se s vámi rozloučit moudrými slovy Billa Nighyho. „Děti, nekupujte si drogy. Staňte se slavnými a dostávejte je zadarmo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dagmar Patrasová patřila kdysi dávno mezi moje velké oblíbenkyně a to nejen díky Xenii a princezně Koloběžce…Prostě se mi coby mladší kus líbila…Roky však plynou, Dáda odkojila svoje caparty a vtrhla na obrazovku s plyšovou Julií. Ze začátku její existence to v předešlé dekádě bylo ještě v normě, to se ještě radostně zpívalo „Chytila jsem na pasece žížalu…“, ale i jí už bylo přes „třicet“ a dnešní generaci už prostě netáhla…Tak hlavně že pro Patrasovou byla svého času „zlatý důl na vydělávání love…“. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Díly jsou furt stejné: Patrasová si hodí nohy na stůl, něco tam složitě odblekotá, něco postí a je konec. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Tož jsem se po delší době chtěl podívat na úroveň dětských pořadů - tvůrci a pořady podobné, jenom ta kvalita nějak upadla. Dáda už nepůsobí vůbec sympaticky a má alespoň pro mě dost nepříjemný hlas. Navíc tomuto pořadu notně chybí inteligentní náměty... ()

Reklama

Reklama