Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je inspirovaný skutečnými událostmi z okolí režiséra. PARIAH vypráví příběh Steva a Sam. Jednoho dne na ně zaútočí neo-nacistická banda skinheadů. Brutální útok má na jejich život zásadní vliv... i když Steve bude muset hojit "jen" modřiny a podlitiny, znásilněná Sam si ale sama vezme život ve vaně. Když se to dozví Steve začne prahnout po pomstě. Po sedmi měsících se rozhodne vstoupit jako neo-nacistický skinhead do party, která je brutálně napadla. Steve se musí naučit jednat jako oni, žít jako oni, a nakonec, se musí stát jedním z nich.
Steve opustí svůj dřívější život kvůli realizaci plánu pomsty. Jeho úhlavním nepřítelem je Crew (Dave Oren Ward), vůdce celé bandy, který je ve vězení jako doma a také je studentem loajální nacistické rétoriky. (kapsomut)

(více)

Recenze (3)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Televizní kamera, spousta akce, rvačky, rvačky, rvačky. Dějově trochu zmatené, ale ve výsledku to tomuto typu filmu příliš neublíží. Charaktery neonacistů trochu moc ploché a předsudkové, naopak hlavní postava je realističtěji barvitější. Přesto závěr jako téměř všechny filmy tohoto typu. V rámci žánru podprůměr. Jako srovnání se nabízí především výrazně lepší Teste Rasate. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Mně se Pariah libíl, ale myslím, že tenhle film tu nebude mít dobré hodnocení... Jak znám hodnocení uživatelů csfd.cz! ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Tak jsem z filmu toho moc neměl, protože anglicky jsem pobral něco tady a něco tam a titulky jsem taky nesehnal. Ale co jsem viděl, to hodnotím. ()

Reklama

Reklama