Reklama

Reklama

Středoškolák White Mike (Chace Crawford) předčasně ukončil školu a dodává svým bývalým spolužákům, dětem z bohatých rodin marihuanu. Před rokem mu zemřela matka, její léčba spolkla celé rodinné jmění a z Mika zůstala emocionální ruina.. Nová droga Twelve, kterou prodává nebezpečný díler Lionel (Curtis Jackson / 50 Cent) způsobí vraždu Mikeova bratrance Charlieho a náhodného svědka, kterou v afektu spáchá Lionel. Policie však zatkne Mikeova nejlepšího přítele Huntera, který je obviněn z obou vražd. Další teenageři si v permanentním drogovém opojení ani nestihnou všimnout, že ztratily své kamarády. Život je jedna nekončící party. Něco je však přece jen probudí… (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Mně se ten styl vyprávění tohoto příběhu náhodou moc líbil, ten vypravěč tomu dal úplně jiný rozměr ... ... PS.: pokaždé, když vidím ve filmu, jak nějaký sympatický drogový dealer afroamerického původu má pod sebou úplně sjetou hezkou bílou holku a dělá na ni takový ty směšný pohyby .. zavzpomínám vždy zcela konsternován, zda-li ten KKK neměl v některých částech svého programu přeci jen něco do sebe … holky, a teď úplně vážně - drogy jsou fakt fuj !!! ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být celkem zajímavé povídání o drogách a rozmazlenejch parchantech bohatých rodičů, kteří roupama neví co by, jenomže to je strašně nudné. Kromě té poněkud pokažené párty na konci se tam lautr nic neděje a ta mozaika charakterů je celá taková šedivá, nevýrazná, nic neříkající. A celé to ještě ubíjí ten přeukrutně moralizující závěr. Co chtěl tímhle filmem vlastně Schumacher světu sdělit? Že je dnešní mládež zkažená? To záleží na úhlu pohledu. Že drogy jsou svinstvo? To přece víme. Že není všechno zlato, co se třpytí? I na to jsme už dávno přišli, Joeli. Příště by to chtělo méně jinotajného žvanění a více přímočaré akce. On si to divák už přebere sám. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Neupírám Joelu Schumacherovi velmi dobré řemeslné zpracování, problémem je u mě jeho téma. To totiž nemá divákovi co říct, ani jedinkrát nejde blíž do hloubky postavy a pokud se jedná o pravdivou reflexi části americké teen společnosti, pak potěš koště za takovou společnost. Dobrá hudba, střih, kamera, moc pěkný holky, jenom to téma, to téma. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ach, Joel, toto bolo slabšie ako slabé. Rozštiepený dej, amatérski herci a triviálna réžia, z tohto naozaj nemohlo vzniknúť nič hodnotné. Aspoň thrillerové náznaky zachraňujú bezvýslednú snahu o dramatickú líniu. Rozprávačské zliepanie aspoň trošku ucelilo tento roztrieštený príbehový nepodarok a vhodnou hudbou tvorcovia miestami trafili do niektorých scén. Inak naozaj nič moc. Musel som to pozrieť na dvakrát. 35%. ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Film se snaží podat hlubší myšlenku, ale je to nějaké ploché, bez jakýchkoli emocí, důvtipu nebo nápadu. Například závěrečný vypravěčův epilog, jakýsi apel, motivační sdělení. Závěr kdy by se mi měly postavit chlupy na krku i přesto jak kýčovitě to zní. Tady se dostavilo akorát očekávání, u jiných slabých filmů alespoň tohle funguje. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Keď Molly navštívi Mikea v nemocnici, na jeho vankúši si môžeme všimnúť nášivku "Property of Queens Hospital" ("Majetok nemocnice Queens"). Po prestrihu na Molly a späť na Mikea ale nášivka zmizla. Naviac boli v Manhattane, takže by ho aj tak do žiadnej nemocnice v Queens nevzali. (martin1m2)
  • Celosvětová premiéra proběhla 29. ledna 2010 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama