Reklama

Reklama

Země mustangů

Stárnoucí kovboj Dan má jediný sen. Chytit posledního volně žijícího mustanga Šošona. Je velmi chytrý, mazaný a nepolapitelný. Za jeho odchyt je vypsaná královská odměna 500 dolarů. Věrný přítel, pes Luke, vyčenichá jeho stopu. Při dalším pokusu o chycení mustanga Dan spadne z koně do řeky. Vytáhne ho Luke a také indiánský chlapec Nika. Je to sirotek, utekl ze školy ve které se mu nelíbí a je na cestě za svým dědou. Dan se rozhodne po posledním neúspěchu vrátit zpátky domů, a cestou doprovodit Nika. Nikův děda ale před pár dny zemřel, právě probíhá smuteční obřad. Nika se rozhodne hřebce chytit. Chce dostat odměnu a darovat ji babičce. Z Nika a Dana se stanou partneři. Jsou Šošonovi na stopě, ale v jejich šlépějích jde medvěd. Už jednou napadl Luka, kterého dost ošklivě zranil. Luke zachytil jeho stopu a rozhodl se s ním vypořádat... (TV Barrandov)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Film je detsky naivný. Ale predpokladám, že keby som ho videl ako chlapec, asi by sa mi páčil. Hodnotenie: 60%

Irene

Irene (hodnocení, recenze)

Jak já jsem tenhle film v dětství milovala a miluju pořád!

machrus

machrus (hodnocení, recenze)

ach jo film mého dětství....nezapomenu jak jsme ho se sestrou ohrávaly dokola...a na kazetě bylo nápsáno pouze jméno ŠOŠON a proto jsem ho dlouhou dobu tady na CSFD nemohla najít....heh ŠOŠON bylo jméno toho nádherného hřebce...budu muset opět zkusit jestli ta video kazeta vůbec ještě půjde pustit....ale mohli by ten film zase někdy dávat...pokud někdy ještě na nějakém programu půjde tak věřím tomu, že to bude Čt1, protože tam má tento starý úchvatný film naději

 (hodnocení, recenze)

Já jsem ten film vidšla taky jako malá holka a líbil se mi moc tak jako každý film o koních:-) Akorát že ho teď nikde nemůžu sehnat, kdyby jste ho někdo měli nebo o něčem věděli tak mi dejte vědět:-)

Reklama

Reklama