Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

(TV film)
  • Česko Novoroční polibek (více)

Obsahy(1)

Říká se, že kovářova kobyla chodí bosa. Znamená to ale, že by děti dohazovače neměly mít matku? Když se ovdovělý otec přestěhuje do nového města a založí tu svou internetovou seznamovací kancelář, rozhodnou se jeho dcery, že si najdou náhradní maminku. Ve firemním počítači vytvoří speciální aplikaci na randění jen pro něj. Ze všech nových uchazeček pak vybírají perfektní ženu a nutí počítač, aby je dal dohromady. Netuší, že žena, kterou vybraly, je majitelkou tradiční seznamovací kanceláře ve městě, která chce dokázat, že počítačové seznamky nefungují. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

SuzieS 

všechny recenze uživatele

Děsně předvídatelné, přespříliš optimistické, jedno velké klišé... to vše ještě podtrženo onou typickou příšernou hudbou, která nám má ukázat co máme právě cítit a co si myslet... Vůbec nechápu, proč se takové scénáře znovu a znovu točí...každý týden je takových podobných na Barrandově tucet... ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si stáhla omylem. Celou dobu jsem čekala, kdy se přihodí něco neočekávaného, ale nestalo se tak. Příběh nebyl vůbec originální a herci nebyli moc věrohodní. Jediná postava, která se mi v příběhu líbila, byla mladší dcera Joshe. Ta alespoň předvedla nějaký herecký výkon. Slabá jedna hvězdička. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem erudovaným odborníkem na teorii strun, zborcený hyperbolický paraboloid, jaderný terorismus ani trávící ústrojí přežvýkavců. Nerozumím zkrátka spoustě věcí a jednou z nich je i to, proč jsem podlehl tomuto optimistickému kýči a dal mu tři hvězdy. Vždyť za normálních povětrnostních podmínek bych této bezzápletkové reklamě na štěstí udělil jednu hvězdu ze soucitu, ale tentokrát to bylo tak naivně pitomé, že mne to zcela odzbrojilo. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Na první shlédnutí: Nevydržela jsem se na to dívat ani 4 minuty. Herci jsou nesympatičtí a neprofesionální. Nemohu doporučit. Na druhé shlédnutí, omylem, myslela jsem, že koukám na jiný film. Pak už jsem se to snažila rychle dokoukat. Zahrané otřesně. Herci nesympatičtí, Nejde o to, že už každý tam měl věk, až na dcery, ale bylo to nesmírně nespontální, umělé. Jestli chcete holkám cpát moudra o životě a partnerství tímhle způsobem tak se nedivím, že je tolik rozvodů! Film jsem problikávala, posouvala, nedá se na to dívat v kuse. Některé scény byli tak trapné. Americky, patetické, přehrávání, cíleně přeslazený scénář. Tu sladkou pachuť z toho filmu nemůžete dostat.." z jazyku". Já mám ráda romantiku, ale musí být trochu reálná. Tohle je děsná slátanina. Mě to přišlo dost manipulativní, ne chytře, ale hloupě. Pro velmi nenáročného diváka. Ztráta času, stáhla jsem to omylem. ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že jsem tento film stáhla omylem, ani bych se na něj nedívala...ale tak když už, tak jsem ho začala sledovat a přetrpěla hodinu a půl sladkých, naprosto předvídatelných, až trapných dialogů a scének. Tohle nepatří ani do kategorie béčkových filmů, ale mnohem níže pod touto úrovní. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama