Reklama

Reklama

Kurošicudži

(seriál)
Trailer 6
Animovaný / Akční / Fantasy / Komedie / Mysteriózní
Japonsko, (2008–2024), 22 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Jana Toboso (komiks)

Hrají:

Maaja Sakamoto, Daisuke Ono, Džun'iči Suwabe, Romi Paku, Šundži Fudžimura, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Noriaki Sugijama, Šinnosuke Tačibana (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Je mu teprve dvanáct let a už je hlavou rodiny. Zřejmě to bude tím, že jeho rodiče mu zavraždili a jeho se zabít pokusili. Bylo by se jim to podařilo, kdyby Ciel Phantomhive neuzavřel smlouvu s démonem. Ten mu pomůže vypátrat a eliminovat vrahy jeho rodičů, na oplátku dostane Cielovu duši. Mezitím, než se jim podaří zjistit, kdo zavraždil Cielovi rodiče, musí démon uposlechnout každý jeho přímý rozkaz. Důkazem této smlouvy je znak na Cielově oku a démonově ruce. A tak Ciel s novým sluhou Sebastianem Michaelem zažívá spousty dobrodružství, jež spějí jen k jednomu konci… (Zíza)

(více)

Videa (16)

Trailer 6

Recenze (32)

Zíza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsem si říkala, ale jo, to docela ujde. Pak jsem občas musela trochu popohnat čas, protože mě to nudilo, ale poslední asi 2 díly byly zase zajímavé, takže dávám lepší 2*. Pro dívky je tu výborný Sebastian, u kterého je velmi jednoduché zaslintat a zavzdychat. Pro ty, jež uspokojují lolita-chlapci je tu Ciel. Pro ty, jež uspokojuje infantilní homor, jsou tu tři neschopní sluhové. Pro ty, jež mají rádi "zlé" anděle, je tu hlavní záporák. Pro ty, jež mají rádi smrtky, které mají stejné choutky jako většina mladých dívek, je tu Grell Sutcliff. Pro ty, jež mají rádi dlouhovlasé a humor milující hrobaře, tak tu také jednoho najdopu. Pak se tu také najde kari. Budete vědět, jak udělat to nejlepší. No, shrňme si to - najdete tady toho opravdu hodně (spousty fanservisu mimo jiné), ale dohromady to hraje dost divnou melodii. Což je škoda, protože bych ráda dala alespoň ty 3* (už kvůli Sebbymu a Grellovi), jenomže to by nebylo spravedlivé. Radar na fešáky! ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prioritne seriál skôr pre chlapcov, čo majú radi chlapcov (a tiež dievčatá, ktoré majú rady chlapcov, čo majú radi chlapcov)... Komentár od Zízy je celkom výstižný,.. Ja však ešte doplním, že pre tých, čo svojej priateľke pravidelne dávajú darčeky v štýle mačacích ušiek, či iných cosplay doplnkov svojich obľúbených anime krások je tu postava Ran-Mao, ktorá stvorí s Lauom také duo, že hoci jej repriky spočítate na prstoch jednej ruky, z pamäti sa vám len tak nevytratí... Priemerné hodnotenie dávam hlavne za ten pokus o zaujímavý "faustovský" príbeh... No a tiež hudba v prvom endingu nebola zlá... ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Já nevim, shlédnul jsem to jen proto že mě na postavy.cz zaujalo hodnocení jedné postavy... která se z nějakých podivných důvodů ocitla na třetím místě před Narutem a Ichigem? před jedinou dívčí anime hrdinkou? Jako vážně? Tak jsem se to jen tak ze zjevovanosti z čeho jsou všichni tak odvařený to prubnul to. No upřímně.... až na ty podivně akrobaticky halůzní pasáže... mě tahle super homolezecká záležitost nezaujala.... navíc ještě pedofilní? Kolik je hlavní postavě? 12? Si děláte pr... prdel? O_o To už i Dance Vampire Bunt mělo z lolitskou slečnou Cepešovou lepší atmosféru než tenhle nudnej paskvil přihřáté verze Ďabelse a holmese? A to nemluvím ani o druhém dílu který je upřímně více než zbytečný.... ještě větší otrava, ještě víc pedofilní a přiteplené a navíc... nechutné (jak se jí hrabe v tom oku a ten MEČ!). V podstatě mají postavy tak tupí masochistický charakter že kdyby tam někdo z těch hlavních náhodou zhebnul, já snad začnu plesat radostí! Popravdě lidi, vy budete asi trošku divný že? 8/ Takže dávám aspoň jednu hvězdu za finální škubání opeřence.... aspoň něco a aj v pokračování se něco dělo. I když tedy přidat tomu spratkovy... tedy těm dvěma, pár let a jasně je přeorientovat na holky... aby bylo jasno, kde ďábel nepochodí i když v podstatě člověku není do poslední chvíle jasno po čem Seby zkutečně tak lační.... jestli mu jde jen o Cielovu duši... a nebo o samotný obal. Koneckonců je to ďábel... tomu je nejspíš nějaká zakázaná láska totálně u ocasu... (myslím ten vzadu XD) . Což potom ten úchylnej SMRŤÁK? Tedy, Celá rodina smrťáků... udělat z toho někdo ichi hentai určitě by to slavilo větší úspěch. B) No spíš to neřešit. Takže jedna hvězda za kresbu.... škoda snahy, ale tak už se stalo. Tedy 2 hvězdy je více než dost... šel bych i na tři, ale to už by mě tu někdo mohl podezřívat z toho že se mi to ve zkutečnosti líbilo a komu se vážně nedokážu přinutit..... V podstatě, ono to zas tak špatný není se týče fungování schinigami světa, jenže je to hrozná nudaaaaa. A to mě ještě čeká Holic, nj... já budu asi trochu masochysta. :D ()

Kordus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic nového pod sluncem, originalitu by z toho nevykopal ani mistni uchylny hrobnik. Prestoze vicemene souhlasim s komentarem Subjektiva, stejne jsem se nemohl od sledovani odtrhnout az do posledniho dilu. Mozna uz jsem dlouho zadne anime nevidel a tak jsem jen prilis blahosklonny, kazdopadne davam ctyri hvezdicky za solidni atmosferu. ()

Mantis 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejhorších amine jaké jsem kdy viděl. Tvůrci již v zahájení nevydrželi a zavlekli sakrální text do nesakrálního kontextu. Temnou stránku příběhu vyvažují zběsilou sebrankou rádoby komediální postav, kterých jsem se bál, teda toho, že se zase objeví na scéně, víc než démonického sluhy. Po šesti dílech to vzdávám, nejsem mladá dívčina, kterou by učarovala ústřední dvojice (Ciel Phantomhive a Sebastian - hell butler). Jen ze zvědavosti koukám na poslední čtyry díly, jestli se můj úsudek náhodou nemýlil. Je cítit jisté zlepšení, ale ne na tolik, abych se vrátit do střední hry této šachové partie. ()

Galerie (2 085)

Zajímavosti (5)

  • Úvodná pieseň seriálu je od japonskej skupiny SID a nesie názov “Kiss of Monochrome“. Pri záverečných titulkoch seriálu, po trinástu epizódu, hrá pieseň “I am alive“ od BECCA a od štrnásteho dielu skladba “Lacrimosa“ od známej japonskej skupiny Kalafina. (Carol Pifková)
  • Název seriálu lze volně přeložit jako "Černý komorník". (Hromino)
  • Dětská říkanka „Over the hills and far away“ je skutečná britská ukolébavka ze 17. století. (AloeB)

Reklama

Reklama