Reklama

Reklama

Odbor městské zeleně

(seriál)
  • USA Parks and Recreation (více)
Ukázka z filmu 5
USA, (2009–2015), 44 h 10 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Mark Rivers

Hrají:

Amy Poehler, Rashida Jones, Paul Schneider, Aziz Ansari, Jim O’Heir, Aubrey Plaza, Nick Offerman, Frank Medrano, Retta, Lennon Wynn, H. Jon Benjamin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(125)

Obsahy(1)

No řekněte, nebylo by skvělé mít taky tak iniciativní zastupitelku v místní vládě, která by místo masivní díry nebo chcete-li jámy mezi domky, chtěla postavit velký park pro potěšení a užitek obyvatel se svými dětmi? Někteří z Pawnee v Indianě si to ovšem nemyslí.
Seriál od tvůrce americké verze The Office - obdobně točené jako "mockumentary". (biskin)

(více)

Videa (35)

Ukázka z filmu 5

Recenze (144)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Začal jsem na to koukat hlavně kvůli Aubrey Plaza, jen škoda že tam má tak málo prostoru. Musím říct, že seriál si mě získal hned prvním dílem. Postavy jsou super a příjemně se bavím u každého dílu. Je to trochu podobné jako Office US, ale daleko zábavnější a s lepšíma hercema a postavama. 1.série - zabývá se hlavně jámou a seznamujeme se zde s postavama. 75%. 2.série - Jáma šla do pozadí a už se řeší víc postavy. Díl s lovem byl výborný a potom na konci chudák Ron. No smál jsem se hodně dlouho. 85%. 3.série - navazuje na předchozí sérii, první polovina se zabývá hlavně Festivalem sklizně a druhá polovina se zaměřuje na Leslie a Bena. Odešla jedna hlavní mužská postava, ale dvě nové přišli. Aubrey konečně má více prostoru a určitě se to vyplatilo. Díl s chřipkou je super, jen mi bylo líto krásné Ann jak ji April trápila. Na DVD vyšli 3 epizody v prodloužených verzích o 5min a nějaké scény stojí zato (Ron a kávovar). 90%. 4.série V centru pozornosti je Leslie a její vztah s Benem a její kandidatura. Také se řeší vztahy Chrise a Ann. Zatím nejslabší série. 70% 5.série? 6.série? ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Ani jednu z hlavních postav představenou v pilotním díle jsem si nedokázal za 20 minut oblíbit natolik, abych pokračoval ve sledování. Ale věřím, že se k tomuto seriálu prokoušu. Akorát musím dozrát. Mám vizi, že to bude natolik suché, že i originál The Office místy zaostane a bude koukat s pusou dokořán. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Sice nepřiznaný, ale o to lepší „remake“ zámořské verze Kanclu, který si namísto kancelářských krys a vztahů na pracovišti bere na paškál místní samosprávu, byrokracii a tak vůbec. „Jakože dokumentární forma“ i „jakože bereme se smrtelně vážně“ styl humoru zůstaly zachovány. Navíc si to již pěkných pár sezón drží vysokou úroveň kvality (resp. ji stále navyšuje, jelikož první dvě sezóny jsou nejslabší, jakkoli ne špatné, spíše nevyrovnané). Přes veskrze sympatické obsazení plné nosných postav to však z velké části stojí na Amy Poehler, která si naštěstí svou ústřední neschopnou ambiciózní optimistickou političku „puntičkářsky dodržující veškeré pravidla, tak až je to otravné“ (a tak trochu naivní tupou blondýnku) nebývale užívá. A tam kde byl Carrel excentrický, je ona za všech okolností sympaticky civilní a v důsledku toho mnohem více vtipná. Každopádně jestliže již původní Kancly nikdy nebyly sitkomy k popukání, tak zde to platí dvojnásob. Je to nekonfliktní a v jádru vlastně mile přátelské a spíše konstantně zvedající koutky úst než vyvolávající salvy smíchu. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

1. a většinu 2. sezony je nutné přeskočit. Seriál dokazuje, že může být zábavný i bez přidaného smíchu za každou větou, jako u většiny daleko, bezdůvodně, populárnějších mainstreamových seriálů. Jak sám Rob Lowe řekl, seriál je postaven na "steroidových verzích" samotných představitelů jednotlivých postav. A funguje to skvěle. Vážně škoda, že tenhle seriál vznikl ve stínu TBBT, HIMYM a TAHM. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Model mockumentary-sitcomu stale muze pusobit sveze a neokoukane. Na rozdil od kanclu, zde postavy nesklouznou ke karikature sama sebe a nezacnou byt otravne. Celkove jsou postavy hlavni devizou tohoto serialu, jsou sympaticke, maji jasne rozdelene role ale nejsou schematicke a hlavne pronaseji zajimave, vtipne a uveritelne dialogy. ()

Galerie (2 856)

Zajímavosti (28)

  • Myšlienka rozbehnúť tento projekt prišla od zamestnancov Parks and Recreation, konkrétne od plavčíkov z El Segundo v Kalifornii. (Marcin)
  • Nick Offerman (Ron Swanson) a Megan Mullally (Ronova bývalá žena Tammy) jsou ve skutečnosti manželé. (Brousitch)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama